嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO8 ?4 h! k- F. F0 c9 S
放飛機
) v" d! a5 f; Z3 f隔左成日先覆人話電話壞左4 p% F! y: g7 d
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
7 q& @# Q0 {$ s/ F' m$ @HI完之後講完D性幻想就約你
" V" o+ x5 N4 m% P/ C1 ]' @中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦  l8 ^0 _/ E! O

, C6 ^7 {" m6 T; D其實D毒男根本現實就係溝唔到真女6 ?9 m+ F1 c/ N( l
就求其搵CD出火7 g7 v# w8 K0 k& d0 v2 G
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
) {8 l# p- M- ?+ d唔識氹人
' x5 S# ?' N3 g& f7 I仲有D 頭像都唔敢SHOW4 |' L5 Q$ v, Y2 [8 d
一味問你拎相黎睇( Z* d7 V7 D% p& F8 f- O- P1 l
& S& a2 R2 B6 H- A9 ]+ d  [
可以咁講
0 ^* d( B4 V9 ^) z/ f' s. _唔敢SHOW相一定有古怪
$ r4 O& K* x3 A4 j9 z% o0 P佢地唔SHOW相,根本冇野輸
# r4 W, O0 n5 A2 d, N2 }( ]你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
. d# `) _2 S4 d/ @而家連相都冇,佢地真係冇野輸
. U- }8 s$ _) [; F; s, @; l2 a8 C2 _2 V# g
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
9 s- \$ R9 V3 }9 H
3 j& [# v9 `- ^0 _% e唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
5 |' T# Z, c, h1 Y/ [% b1 _我都試過WO/ X! ^. W7 `$ D2 i" v" l7 f
放飛機4 M( J8 K4 m3 i  o9 ~( M* B& M
隔左成日先覆人話電話壞左
0 `4 s  e1 u; d老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出/ s  j: E' _) F( G. ~& T
HI完之後講完D性幻想就約你$ C3 ?  U, F: ^9 R+ C7 [
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
3 |. H5 e/ t, S' }# i
! I# P# @+ d7 x- F4 A+ n+ H其實D毒男根本現實就係溝唔到真女4 A. d! F8 |: J% ]0 f9 y6 U, J7 L) j
就求其搵CD出火1 }. g" u$ N8 S( _# P0 p! Y; \! c
睇講說 ...
% W* ~; `0 z6 n; I. F7 t5 J$ v
; v, B8 y& d$ C% k. v  S: i, B
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉
5 E* d$ p; Z- H  u我個人也算是較少約人: N) @- w6 w7 d( F. K% P: U: `
類似的事也試過% e5 n, g7 M! o. y. e
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
+ i" I+ N+ v' ?6 D6 J8 d5 d- @我都試過WO
* _! X9 n& F& ^放飛機- f, A, I# G+ v; y7 z
隔左成日先覆人話電話壞左$ p( c% Q1 H4 E/ n) s$ G" _3 P! Q
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出2 A, d; T+ p$ G# V
HI完之後講完D性幻想就約你
( j/ z; X4 Z0 B& g, o  t# e2 e0 K中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦( ]4 Z3 t1 U' v5 B( A+ G$ P

1 \0 k0 j% a. D+ G4 K; s7 a其實D毒男根本現實就係溝唔到真女/ @7 X8 f( F# U: A% U) f
就求其搵CD出火
6 V* A4 f2 I: u& ~/ b2 |/ R/ K: V睇講說 ...
3 S7 r- Q6 V' L( k7 r咁又唔好數臭人6 }- p6 z) v/ e, M5 F3 x
你問下你自己當初既初心係乜先
8 S1 s8 D6 n1 ?4 k" b9 S& Y! b* w! v* F人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔, G* \3 J  W1 s( m: B

; x) i& Z* c+ z; o[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
$ _; p/ m4 H2 j) ~# T- G: j5 R
; d" {; N( P$ C* |1 ?1 U咁又唔好數臭人! o+ h* c; x( U* l: X
你問下你自己當初既初心係乜先
8 W# k! q1 p1 w/ F& k人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
, I  Y' ]( t) p7 B! k1 @) W) T
$ O& A1 o" H1 D' V) j/ h唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....0 U# w& P2 Q4 p/ g  X
我CD係為左滿足自己7 m1 {& C5 T( ^* O1 T2 y9 f1 R6 R5 u$ F
唔係為左滿足D死毒男既性欲
" i( T. a) @6 I* q* Q* P+ ]% ~! k, L加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人# Y% s# X3 `( R
唔好講到CD係為左男人 , E; ^: J* a: R' e  k1 N
1 p6 Q3 m6 d. A! v
2 V$ K" E! c$ \. A
各位CD都要諗
' Q% M' j1 ?0 h+ t+ j2 _! l你CD為左咩?. E$ {# ?  J# b; j7 m
為左自己開心?1 a) P9 c5 F7 p/ s. L! t& Y3 w
定係幫D毒男出火?3 ?+ a3 e- q% t2 J1 t
) ]5 T2 G, H: f% {' l# J
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   
3 ?$ e9 i9 [/ b9 N+ d! q+ m6 t: L
4 l; \- C3 @$ I9 V8 r, k- [: F
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
7 ]: p8 {( b! u+ \# F我CD係為左滿足自己
6 m$ {# j+ x$ g0 q! u唔係為左滿足D死毒男既性欲
! F! x" O& C) A: l3 h2 d! Y加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人$ f6 S4 I" z; J+ c) L  r
唔好講到CD係為左男人
# U7 J$ S7 n3 ^
0 K2 M: D$ j3 V) v. z! y
4 E& D) L  p3 Y& g, ?各位CD都要諗
, e5 T7 b' J( {) K  W& H' j  H你CD為左咩?' o" Y4 @& G! }. G
為左自己開 ...
% J/ w6 R  a8 y9 R其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?3 g% _) |4 ?4 \) B
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   + n. @  x& M! W- V

# a* g7 o+ |' A6 ?. W其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?0 a2 K) a5 A2 f5 h  [6 @+ N
! r2 q4 q, q+ X* O3 |( w6 P有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
0 U. b9 d! N" R' t" i+ L
" g  Q7 ]6 ]& P其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?* y! `! C! p5 W! e5 S3 i! N3 z
, _; d7 T. F, p, O2 M
8 \* _8 q' V9 b# O- N7 p! U5 Y3 o
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?7 l0 m6 u$ ^! w
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
8 t1 v/ c, W, L0 U- A# J唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
7 r) b6 a, n9 E
& z& U$ H. A/ l* d* `1 m9 x事實係D死毒撚做錯在先: G: O) e, _2 L7 t9 g/ I3 b* y
唔通要叫先生?/ H( ~, C1 [' F* P# m
我又冇開名
( Q% Q9 C: E& Z% `& i& t唱衰緊邊個?* D1 B. h* \& P/ t
定係有人對號入座,覺得係自己?
# a, I, l0 p$ G- W3 l7 y聽完係咪覺得唔舒服?6 J9 ]% Y: s6 R# t
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品1 K9 L) x: w0 D' ?4 e, `4 ~

7 [+ s6 p6 R6 ~. ]8 R% {3 g- z[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   $ u5 [* a0 _" V, G+ P

5 I& [# Y/ x$ h
0 U' C$ U# O7 o6 e2 o( O3 j我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?# h% Y( {( A( J
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫9 y: [* T7 T0 p- r$ c
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
4 W! f4 U' H1 S, r7 e+ W+ I
  o' r" n/ z$ X9 Y4 `) v5 w) x事實係D死毒撚做錯在先/ k4 [/ W; m8 k2 a2 f; n- r
唔通要叫先生?2 Q3 _1 n$ |+ K: ~  `+ i: d1 M% x5 L
我又冇開名8 V: O4 v0 N# g
唱衰緊邊個?! C& q7 `8 f' m4 O" W6 _
定係有人對號入座,覺得係自己? ...
7 X+ r- M) Y+ y5 [仲要用死毒燃7 X5 \. Y& `8 e# k  t' R
日日自我感覺良好
- ^  P# Y) z& L3 B6 u好似全世界都欠左你' T' A' m3 z, E
有時一個人突然咁大反差,一定有原因0 w1 E, N( q9 I
% p6 B) u7 z# S: K: B) I* z

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
( D$ R5 h) j* _9 E+ v: E
0 G; w2 P/ P6 \& r% Y# B; p# a! m有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
7 [/ M" N. s, T1 c/ a( ?你唔好幫住佢
' x' s8 I8 T; s$ n0 s, |佢唔識思考先會咁
9 l1 p7 {  i# |有時覺得你地既思維好獨特0 [/ w2 S+ g! W& K9 G2 n; s
對你好,又覺得人地有企圖
: v  u/ w# G+ L3 [0 O/ o4 L% D對你唔好,就唱人毒男0 [  [* H. F+ w: g! W8 y
0 |' W" W& t/ @" @

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。3 X7 g# x" p/ j
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
8 x6 T* j) P2 t* E2 |不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
3 H; a. ^9 i5 d; H  n$ U, L真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   ( K: n3 _7 p& w  h
咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。* k% c, ~) m" Z& P! i
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。; y/ T) ?4 m. O1 f) l
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
+ a9 ~, A- X. s( V. j有時有d人可能想交個朋友
0 c" l5 ?& m7 t: F% b0 L想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   2 l. Z+ M7 m' q# P7 v+ o
1 o" Z6 w( b8 w& M3 [1 _
你唔好幫住佢
, ~& u8 o# U3 c8 @: [$ C% d佢唔識思考先會咁  @& s+ [8 k2 L6 S
有時覺得你地既思維好獨特
3 Z* {1 A% `- B0 A/ O4 E: c" j對你好,又覺得人地有企圖# W2 Z3 ~- I( t) ~8 t# e' ~; [
對你唔好,就唱人毒男
2 b- y/ ~$ G2 r% Q
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]1 W: E4 k8 Z7 M" E
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
9 A5 L, U" E. v8 A9 }2 ], @不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
/ k: P7 V* r- y8 g* p! k  G$ L8 E+ q4 Q5 v( {2 v7 m7 F
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心( z) N) |8 ~- o% V/ w2 Z! i& Q. Q$ I& l
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
: @$ {* ^( Y' A5 _& G1 v! I. o  F5 V9 W/ f9 g# K, X
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD6 T7 X7 J! T/ F7 J3 d. h9 L
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
" k3 T, {9 U8 |7 j
9 ?3 {; s* n& f' M[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
* g( I# B/ v. X8 Q6 d  _9 u- d2 d# b9 r% V7 |% [6 a
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
! k+ j% O. o( K可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
" W! r' X7 I% f不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
9 X! @7 g9 K8 F+ f" N6 M+ s  n, o0 |8 ^/ z8 I; n
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心) t0 v+ @# _$ N& k
個個搭訕都話想 ...
$ T3 `4 n" ^# T5 u& H' G
一句到尾都係你地心態問題
5 V4 A( g# Y  N* R: G8 ?你地就係討厭男人,先去cd
2 n, |' D1 `; L/ ]4 c" g' w就正如你唔鐘意份工,先去轉工8 ~  |8 j% J, U/ j5 |
所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌; E& S  S6 @; z/ v5 N4 s! |
即係狗眼看人低
& o& c5 D* Y9 E5 P  R# ]" p4 O! \2 l% ?- _3 T