嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
. @3 {8 J6 g- G9 u7 y( b放飛機
' C9 t  ]: k; |/ n7 M0 ?9 J; K! w隔左成日先覆人話電話壞左
1 e$ L# W& a4 O3 m! u, s7 d6 \老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
0 F' l6 f/ G* h8 x6 X1 s$ i8 M/ f' _HI完之後講完D性幻想就約你
- n  K0 U  t8 y8 p  A6 t中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦+ p4 z  X* o; f) d( G

: C: z3 X' q/ t* N- C+ C其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
, a+ a# O1 i$ P+ L. D1 P; A就求其搵CD出火
5 ]7 H/ V3 q' g: j3 C2 ^' s睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩  K) `9 O. U( `: P" ^" S
唔識氹人5 y9 v$ }6 E# E; }2 l( K# E
仲有D 頭像都唔敢SHOW- d. u$ p# o. u6 X4 j3 h. \
一味問你拎相黎睇( F# s, R2 o: Y/ c7 V' p% W; I2 e- u. D

% O2 ^" k" [0 ]可以咁講
& \9 c  H/ K+ g+ J( ?* o唔敢SHOW相一定有古怪
$ D+ Y+ `. u  u1 H: x佢地唔SHOW相,根本冇野輸
, b; Z9 S2 P! C/ A& z9 b你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾/ N5 ~& q; W; Q% t
而家連相都冇,佢地真係冇野輸" q/ Q6 C% X* p* E4 M- C, p4 V
! h( a4 ^. _# B/ Z/ ~7 V' g- r; l; u
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html: N* z& C+ \; C+ B* m
8 K  J& k4 _$ n
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表     p, ~; o/ d9 D# Z0 l; [
我都試過WO
( @. g% v5 r2 A1 B+ S3 |9 v# R7 j1 B放飛機+ L" d+ k( K4 L4 j
隔左成日先覆人話電話壞左$ Y' E, ?+ W1 ^4 n1 l, R
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
: M6 k+ E- F4 U3 R& P! RHI完之後講完D性幻想就約你: J$ d& Y2 ^5 {* b5 p) f
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
# `; [9 Q/ k1 F, y) h. g- m- f
- n- ]: q$ l# q, [其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
" S2 Y% K/ a9 s" s就求其搵CD出火& K/ t) Q) Y- I4 Q# ~
睇講說 ...
. |# h9 i7 }8 W, F, w8 }# j
- ]( }* V7 S5 I" q+ r2 F; r0 b
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉! U8 I% P* @8 W) j. i
我個人也算是較少約人* U6 ?/ G( _+ W/ I: j$ k8 a
類似的事也試過
+ b, g7 P0 B& o0 L1 _確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
/ I" E% p' X2 |  j0 T) O我都試過WO
) H  y; z( A: H% t9 V8 K( D放飛機
( {& N4 K1 D/ n隔左成日先覆人話電話壞左5 Y( q! @( k) t9 Q. I  N) S. o
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
, r$ f* a4 {+ Y8 u. q7 NHI完之後講完D性幻想就約你
4 y3 u" L' z3 k中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
- g8 G6 D6 [' S  X6 A' N4 u: K6 Q7 x/ B8 v. b  g
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女* z" f' Q& H) m: c6 ?' n0 g
就求其搵CD出火
. n! _2 `$ N+ ]  \& F睇講說 ...
% ~2 b1 |# p% D& N6 N' |/ ~0 R% @5 \咁又唔好數臭人, `* m+ L( M6 x  S" \" v
你問下你自己當初既初心係乜先
" Y' _( G( d/ |" Q4 _人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
: ]! m7 i8 z4 z6 g+ [7 s, T+ e7 X* t& u8 N9 M7 j; \& ?# ?

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
& O. y+ t9 y0 P% y7 V+ N8 T
( D9 d4 k/ c1 W- ~) o) Z& I! V咁又唔好數臭人  J5 I& T( G3 G$ F  S9 P* N$ H
你問下你自己當初既初心係乜先0 V% U" `+ w+ `5 d
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
1 z6 o4 w6 @6 y& a* m6 O$ c9 p- j# Q8 v8 ?" {" R- x
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
* {( h8 J8 x8 J9 y我CD係為左滿足自己) n* J9 r1 x0 G( Z6 W; W6 m5 @
唔係為左滿足D死毒男既性欲 5 |( k2 f% N9 [# v/ ]9 R& b
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人' f6 \% A; t. ^+ K' u" y9 @% U
唔好講到CD係為左男人 ' I" G2 C) b2 F4 d4 k2 ?
' k4 J  g$ S+ s1 Q! l* L/ a
7 L/ Z- N( G+ u
各位CD都要諗
+ R# J+ n* l4 U+ r; w5 L  Z你CD為左咩?
: r% F  e# s) _+ X5 z) o為左自己開心?
, |9 r' r4 Y8 s定係幫D毒男出火?: X# H0 b* z2 g, |/ r+ G/ I

( r* ^" K& I" }2 h1 [* M! M2 F[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   $ l. Y7 X4 J$ U) n8 I' Z

7 E- a3 R5 W/ D
5 {/ W' Z5 Y/ Y唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
/ k) ]$ B; d/ D6 J' k! @我CD係為左滿足自己8 H3 Z7 V1 j: P
唔係為左滿足D死毒男既性欲
- `2 |/ c7 V: i1 a3 p0 j1 z加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人+ E2 r8 G) _. ]1 J
唔好講到CD係為左男人
2 H. S2 f: U" V* G1 d0 C% n
: l8 j0 B7 X  e9 E! }  H8 s
  B" e) L: ~- k! x3 o; [& y  I各位CD都要諗
- \$ E3 b7 \2 y- e: \3 Y- `4 }你CD為左咩?
+ M& \) l5 K; d% p' q0 T! m$ ?為左自己開 ...
2 A( w* d: ^. Z/ ?# u( }/ J
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
, i' Z0 l( U! j, q2 F9 {你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   & K; W" Y9 S- C" J
7 G0 r# H! _; ]( ?0 ~8 o: w
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?- k7 d$ N/ c2 e9 N
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
* m! W/ b1 l/ B& J! g) N有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
0 i' ~) @' T3 }5 v5 l. y$ X1 U% u# R) f8 o) i  w6 [4 z; x. \
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?  n" k* d# Q: V& I; h  |
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
$ J% \9 j1 Z; T6 g2 h4 l5 O! Y9 c% B
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?7 f$ c# d5 T6 Y6 `$ O! [
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫; C1 i7 }; F0 o8 Z2 S, Y
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD7 X3 I- V) Y0 C6 j+ t
5 P1 t  X  V% ^
事實係D死毒撚做錯在先
0 p1 p' ]* `# q2 t2 Q* r唔通要叫先生?
! ]  H. r/ u: Z/ D% `* o- T我又冇開名
. f6 Z7 }" |( L" I唱衰緊邊個?& ~* n4 p: B! I' {) u
定係有人對號入座,覺得係自己?2 g' h. B' ?6 f# n
聽完係咪覺得唔舒服?' U* U- H( H) x
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
  }% P, a+ r6 v# u9 Y
7 N7 F$ Z. v5 r0 Q& J3 c[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   ( @7 z- k, j3 e2 ^' c! M+ Q) j
7 `4 h9 e% d8 l) A7 W0 Y9 h1 v. F

! j9 v9 B1 W9 t2 H  t/ Z$ v2 Z8 M我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
8 b7 W; }- O4 J, R4 \我女朋友有時都會同我一齊買衫衫$ N. C0 e1 B- s
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD% [- U$ n, y. O( u) [- P
1 M4 Z3 E- P5 H- s
事實係D死毒撚做錯在先
" V2 W3 x1 v! X* m) A1 l唔通要叫先生?
7 P) H1 X8 F5 h) |) N我又冇開名
( U! \7 p" M: H, W& u: g$ B6 _唱衰緊邊個?5 |: a1 p) q  K4 i& q+ K4 e
定係有人對號入座,覺得係自己? ...
" q: ]- Q- j+ I' s) u7 P
仲要用死毒燃
/ A) v# [& e/ H+ L+ {日日自我感覺良好- I7 j% M" j) @, w" |6 ^
好似全世界都欠左你- E/ v5 N8 Z# ]8 Z
有時一個人突然咁大反差,一定有原因& e2 c  E; ]- j( m, Y

! D3 @1 M( ~; z- z: t[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
6 J, m+ Q( t5 W5 @! b3 I/ R  |2 A$ x% _% c
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
* p$ x" c5 O; L' W# U  j你唔好幫住佢2 n2 A& Z3 ?" ~, t+ _0 Q* a
佢唔識思考先會咁
& g  H- P0 j' {1 m3 X. d有時覺得你地既思維好獨特
  g6 A3 s0 g) g對你好,又覺得人地有企圖) R/ ?. E7 G. {/ @1 w7 z
對你唔好,就唱人毒男
( N: d) r( i6 M0 W" }# D" l% s  y

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
) s9 S! H7 O$ X2 o可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。$ A) K9 |3 U9 B' }( x
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。* X- U, s2 Q2 L: O- {
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
5 r  s1 x- d9 }, z咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。! d- ^( o; t$ ]
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。( h) H3 z2 x+ C
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
6 y7 W- A4 {' Y! `有時有d人可能想交個朋友6 c" O: E9 T$ u% v
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
' I& \2 b" m( _; ^# `4 M! r
2 O! y+ J: `! m9 W# W8 I& ^: f; g1 t你唔好幫住佢) i: x7 k1 X1 V6 n7 f8 k
佢唔識思考先會咁
9 U+ O* ^* T7 z) F有時覺得你地既思維好獨特
$ D* R2 H" y7 D/ n- V" D對你好,又覺得人地有企圖, C4 O1 c8 r1 R
對你唔好,就唱人毒男
/ m& w% S# f: w6 X3 b7 q/ x睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
% q1 E; \  d* h# }6 C可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
# b' y% ^- H' |5 |* B" u不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
2 E" h& n* _- \8 R* Y+ _; Y; e/ Y5 ^2 B1 R9 q
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心5 R  V2 D* v& A
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
( k/ w& `3 ?% f0 J+ X+ C/ e" H
* I# r) C5 A! ]1 f& `) cBTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD7 O( g. F2 ?- E
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je' O- U( v0 y- k0 [! F2 ^

, `( [/ U7 V; G( A0 o5 R* T[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   / M7 x3 m4 S5 O* X2 k

8 p2 B$ ^1 f; }睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]9 B* x, e7 z8 [
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在9 t3 P! n4 M0 ~% M/ n
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
# Q% h9 k9 t1 W. ]) ^  M) y7 f/ }& k9 G
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心: X9 j  Y9 }, o. E7 V
個個搭訕都話想 ...
0 `' _0 r% l5 q0 J/ Q% L6 k# v一句到尾都係你地心態問題
5 l8 o' c, F/ `3 Q你地就係討厭男人,先去cd
1 a7 Z7 h- [$ [+ [就正如你唔鐘意份工,先去轉工8 _3 z1 s& ?/ X% v# M
所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌/ m5 h9 b+ Z" {
即係狗眼看人低8 u* I# S" P, d1 a
; \, b' H& e/ R" d6 V