嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
# k8 |" m4 {" V0 D3 l放飛機
# Q# P% y2 ?0 m' H3 u0 v4 L隔左成日先覆人話電話壞左
7 {1 x& d" u% e4 `老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出0 g" {3 G! ?4 A  y2 K% p
HI完之後講完D性幻想就約你
/ i7 ~2 _. k* S3 q  f中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
. C! m5 a$ v! i
+ ]* r9 D% i/ R其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
+ _9 t8 E8 p5 b! p( e9 R" o+ ?就求其搵CD出火' {% k' q$ L3 c
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩9 Y, K3 Q- G8 ~( [. I* |
唔識氹人* w* ~6 Y2 ~. Y4 Y% o4 ^
仲有D 頭像都唔敢SHOW# i& I1 Y) e/ W0 R8 R5 f
一味問你拎相黎睇4 b1 }0 T0 P7 n) _0 _5 }

4 o7 R4 x4 C2 l1 A9 o& h可以咁講1 v2 S4 e4 L- M& |7 T2 R( p
唔敢SHOW相一定有古怪* [& ^# t  h+ D, Z( n( @( D
佢地唔SHOW相,根本冇野輸
& j; X  `3 n3 ?- b+ }) N" m你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
2 Q( L: J; @2 {( d4 H! h* e而家連相都冇,佢地真係冇野輸' i0 y* x* H4 _( y0 m8 B' ]# ?* q
9 o: c: z$ V. x9 s5 `0 u- {3 j
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html# [5 q* d4 ], E9 ~% R: I5 x
+ a+ H' D; r& w# O6 J! f$ p
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
" s4 Y' @2 s. n) @( |% e7 J5 [我都試過WO* K* [" W, L. B( v0 g* E
放飛機( h0 O0 [+ j: p9 \+ k& `
隔左成日先覆人話電話壞左
( Y. n) u% z5 T6 S1 b老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
2 f+ c" o5 ]) M+ N8 K( T# lHI完之後講完D性幻想就約你' [# R. I! R5 j
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦! Y8 F1 r5 F$ W9 Y, Q* c3 B" F
, |; D' Y* p$ f
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女: q! z+ }1 |( w2 M% Z5 d0 {* D
就求其搵CD出火
  ]# J9 ~; J5 b& m8 x: b5 d' D4 b睇講說 ...
( v3 i( A' D6 Y0 X% `8 I( ~
% x2 K; D, G* `6 w
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉4 ]0 L, y. S7 Q. b9 y6 h3 L) q
我個人也算是較少約人  Q' f$ w, c( e; Y! c
類似的事也試過
7 m2 B5 R+ ^7 z" Z確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
$ I; d0 C% ~2 w8 |) s2 p我都試過WO, ^# t1 r: F! _3 A# @+ _9 G
放飛機
7 B) v$ }5 M/ q4 l/ j8 _' A隔左成日先覆人話電話壞左2 N. h1 q* V, {
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出  y: F$ y' B6 a$ ~% M+ e
HI完之後講完D性幻想就約你! i" Q0 y' V  \1 v4 f, G
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
/ Z5 v7 i/ n* }- i# f- O* g# s6 o# W. t) \2 F: a0 K
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女" h6 J2 F# l3 e* A1 W- E6 u
就求其搵CD出火! P% b2 [- M- I: b- s
睇講說 ...
+ T" o3 C. X" u6 V; L) a
咁又唔好數臭人- m8 v( S& k9 X- `9 n2 T7 y) K
你問下你自己當初既初心係乜先) k0 L7 m3 ^# k) P/ t% Y" u7 @
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
2 y$ o8 i4 N* e7 X: Q0 y3 w; A1 v
0 z# i# j( U1 p# T[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   0 Q. E, L7 q* o
0 K! O5 E0 F2 O: s% @# T
咁又唔好數臭人" ?) e2 q: K( @% n( @
你問下你自己當初既初心係乜先
: D# V6 y" _0 K0 o# C* Z人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
! I2 e5 k! A# [! K
! x+ s$ N+ l' j唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
0 `) x3 e) d# C/ l( P' U我CD係為左滿足自己4 l# q6 f5 P; f. n6 R4 i! J
唔係為左滿足D死毒男既性欲 & v( Z' E& O# Q; c
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
# g; H" w/ v9 @% T# y  S唔好講到CD係為左男人 , `1 P, m) g8 y

3 g* M5 h8 f: i  w0 v$ H
" V# g2 s3 _/ g# E. e各位CD都要諗
4 _0 j; F# A7 ^) b) \: u) G你CD為左咩?
6 m; d4 L2 p6 J. y為左自己開心?
+ x) W& z; A+ N2 I. M定係幫D毒男出火?
- J: J- z( k( S# P) a. Y, l" r
' U0 ?! ]1 K8 ]: j/ y[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   2 {  K0 B% R8 Z* D3 p! {
. X# N1 Q& ?$ ]; l* L
: |2 Z, c( s: ?6 V, m! i- I
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....1 P# `4 `) y1 [
我CD係為左滿足自己
4 A7 I% T7 q/ V2 ^! c唔係為左滿足D死毒男既性欲 # z  ]# D* y) ^$ D
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
) \9 x4 m' j) ?% i7 O7 h. E唔好講到CD係為左男人
, b: p/ V$ C0 N9 ]9 g9 Y! A4 I: V6 L5 O9 t
9 B) E6 i% X: `" C" J7 @
4 L; C- [  G8 _* q* U5 p7 \各位CD都要諗2 p( Q' V4 R- C
你CD為左咩?+ m/ J0 }3 E: a( P
為左自己開 ...
, C& r4 P6 M8 K( ~9 g% u
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?- c4 S7 B* B  m2 ~% V  _2 r+ Q
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
5 k' x* \& }$ I+ H) p/ g* g; r
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?4 e6 Y$ {9 ?( r1 `8 g0 t
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
) r, i- I  O* [! b6 ^% P有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   4 [9 x( ]2 A" s  r% t
: T# V& T; x% [5 V& Z, N3 e
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
& h% @# e/ f  m" g* Z你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
# D# C! e0 E2 S3 R0 f8 u) ^8 S5 H6 R) l
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?& T6 W) E4 ^4 o6 _0 H( ?
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫0 r$ z7 j  Q- F
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
. I2 D8 {6 _- P: I# W+ w+ B% m2 `- n$ i% K
事實係D死毒撚做錯在先
6 x2 }$ I  T+ L0 i9 t/ V2 T% t) t唔通要叫先生?: U5 Y/ ^2 m5 t$ C: M( Q
我又冇開名+ u% O! A# H5 N$ |+ Z) Z
唱衰緊邊個?
3 }; v. q4 |( p& d9 w定係有人對號入座,覺得係自己?' R/ `# W* O1 F: k% r- c
聽完係咪覺得唔舒服?. E. Y6 y! g1 m
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品% [5 ~- S& W1 r! X" {; C- T
: s: p. G( a4 T! E) m+ C
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   ! Q: h" G7 h" T" V' `/ O
  g- P1 b2 j0 T# z% X' d  S

+ D! _) w1 k& e  F. d0 Z9 s% U! w我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
3 s6 m; n$ A' d5 @% A' h我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
/ M0 f  {4 U" E4 [) x( d. I唔好覺得我因為同男人有關係而去CD: M) [8 S; q- p" ?8 f  ~

) {* M6 B/ L6 q9 x1 D; [' ^事實係D死毒撚做錯在先# Q* P0 u0 r/ A
唔通要叫先生?
4 s% C2 K2 |( a6 k! c" J1 S我又冇開名
9 t! n& }; ~8 a3 o1 o+ h6 Y唱衰緊邊個?; _& k, B1 X- w3 ^% y
定係有人對號入座,覺得係自己? ...
$ J; B4 k9 j# _$ F仲要用死毒燃3 _0 \1 }; U' ]2 \
日日自我感覺良好# c4 g  X4 E9 }5 L9 i3 C4 b
好似全世界都欠左你
( @# d5 c8 m2 W+ H$ w4 n7 B有時一個人突然咁大反差,一定有原因$ o6 i6 j2 h1 Y9 W/ g
6 v, W* j1 @  C$ u; D, S8 \# M

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
* E- K! M( }/ Y( g1 c" M" _# A* b2 x, b% D( |: v! p% z6 s& {$ {/ j
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
3 z- C2 D$ n- K" s1 n你唔好幫住佢% e; |; C) O* G
佢唔識思考先會咁$ X9 t' K) h' |  m
有時覺得你地既思維好獨特! V: C7 z7 }+ C+ h
對你好,又覺得人地有企圖
8 g; a: ~: N) U對你唔好,就唱人毒男
" J( I) ]4 b  {; u  V8 l# {
, k; f& q6 ]( v* `1 G. A! {[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。3 h8 f$ q  O- d
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。2 h: j- h' R3 F9 {* f0 G6 J& D
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
: W0 B7 t# u3 f- ?9 J3 h& V1 y真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
5 c$ U4 X  X+ h咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。/ `3 A2 o) ~& F
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
" k9 f! a8 |# s9 x: N不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
3 |+ O0 G. M! ~! {) a) F有時有d人可能想交個朋友# F+ h/ t+ F" X  a' r: O! z
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   4 M3 y  o* ^, R; x& O

( R/ }$ g9 _" G' |: T' a# f" L* M% f你唔好幫住佢
1 ?2 S7 Z' N# J' ^; B佢唔識思考先會咁, J) E) \% g3 b) q* v
有時覺得你地既思維好獨特
( Z8 m  \8 V6 C+ ]7 V1 r+ |, T) \對你好,又覺得人地有企圖$ U$ S' y, y& ]# s2 |7 J0 }! p) g
對你唔好,就唱人毒男
3 O* h; d" l( `+ g! P# o& t* {睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
3 I7 @  ]1 G% t9 Z; _) m& }2 T可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
' e& v, i* n- i, I4 \6 t不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
* D  a- G3 ?/ h- G$ K/ _# S7 z/ K4 r( f$ G3 {
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
+ N- {  Y: Z4 f- e4 C7 I個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭7 x$ \3 w6 G/ E9 P4 V
9 a3 r( S+ W3 m2 f$ G, x% h
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD
- G$ g8 ~" K* X0 c9 F/ ]" X我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je* d4 g' o2 p2 f+ b. F& k4 c+ Q
5 Y" S8 K- y  ~0 P% A
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   $ k! o1 ]" D/ i# C( `9 l
: c+ b3 R  F+ M0 {& e2 x% ~: s; k
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]  m& r3 \8 N; f/ b0 a
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在+ d# Z8 D6 I( E. v, k
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講# Y& _5 W0 g9 H. b) e
1 k, P- w- x& H% w* \
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
9 h! [8 b' U9 n6 h9 l( N  @個個搭訕都話想 ...
  }( M5 R* G+ h% u# D1 |  s一句到尾都係你地心態問題
, i$ }: U9 r$ Q+ L/ q3 N+ F9 b0 \. J你地就係討厭男人,先去cd
  q2 i) {- `  D+ C# @2 g就正如你唔鐘意份工,先去轉工
) B3 m0 R4 E  s- w所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
( {" d2 I, j: X0 R8 l! g  w8 x" S即係狗眼看人低
! O; Q1 R) }% G" `. M: R9 ~7 Z+ e! s% s6 A