嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO/ @+ `  V" g7 i9 Z0 y& H
放飛機$ v. x7 d; |& R7 S2 B' p
隔左成日先覆人話電話壞左% X9 a$ G; U7 s  y1 Y6 D" s
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出( W( @* R$ }- {$ w0 K
HI完之後講完D性幻想就約你6 N2 Y' Q8 `" ?) d' A$ a( I
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦. y( N1 }0 H9 o4 U4 Y
# G% T) n8 J0 J+ [$ \3 C
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女( N) d' L# b! q
就求其搵CD出火. b% p: m3 P  I5 V7 i" R
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩, {, f  x9 L0 ^( C
唔識氹人
' m7 X* o8 e' F; U# k- K0 X6 h* {仲有D 頭像都唔敢SHOW
0 p( A7 y* R1 ]! }5 S1 N! B一味問你拎相黎睇1 p6 {. M) F: n2 l; V, [" n5 R

- K  k& _5 {4 a6 ~3 \% B可以咁講
! i2 [. `  b: V' ^$ `* ^! z唔敢SHOW相一定有古怪
: K% t4 p* X& M9 ]& V. A. |佢地唔SHOW相,根本冇野輸
9 r% Z3 o5 |; F+ d6 W& `! W6 ?9 [你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
6 o! v' T, L: ?; @: b# \% J* D而家連相都冇,佢地真係冇野輸
4 ]$ ^9 H; q8 d1 D& J, X+ q& S& }
( ~8 l* G: f: n0 l& h. U7 \* d3 V/ r[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
; e9 a- |# c. j6 ^8 Z& F0 R' b9 K# @
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   7 b/ B1 X* {6 h. s& I" ^5 F
我都試過WO
/ n* l" K& V5 y5 W3 l放飛機- o# C7 r" T2 E+ @% \: v7 p* c
隔左成日先覆人話電話壞左
, }- M: Q; C* p" P( ?; {9 ~老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出% o9 a  n9 _3 `, v
HI完之後講完D性幻想就約你
. @) L, _) v- n4 Y4 H; C6 x- L* d1 i中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦& _/ k2 ?% {5 D) v1 J& |5 r

W/ B: z$ Y, E6 t2 |其實D毒男根本現實就係溝唔到真女  z# O4 v, v/ b' V* V. K4 n
就求其搵CD出火4 ]' M" Y$ D8 c& ~' K8 J
睇講說 ...
& m7 b4 Q6 z+ T, M7 g
, L1 Y  }6 E# s) c) I, s# g
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉/ F. h- G$ L. K5 S8 o* g
我個人也算是較少約人% U, I4 M/ @( D& r0 G  p
類似的事也試過: R. L& |& |1 E+ D% U
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
5 w! y) x1 j) M9 f3 m我都試過WO
( {0 a% S# o5 X/ D4 T. }5 B9 d放飛機
7 m: O* Z0 |9 h隔左成日先覆人話電話壞左
  t. T) R# o) T老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出6 i$ j7 w: o. n7 |
HI完之後講完D性幻想就約你. k) {+ `& E$ _. f3 Y
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
) v. t. i! h. o" r  W( c5 @' ~6 _
" _- F1 C6 ]/ J, P# J% H' T+ {+ ?其實D毒男根本現實就係溝唔到真女9 N9 j- q* I& Q# y; t
就求其搵CD出火
1 ]& [8 a; U9 f7 L7 {3 j睇講說 ...
: \" \+ r' X! A/ F
咁又唔好數臭人
  W* H& S3 e1 y7 W' B" A$ m你問下你自己當初既初心係乜先
2 ^3 e  D( O* Y1 i, V人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔1 Z* W1 X% G2 \" B2 p, m
% x1 `+ y$ \6 U& d

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   4 ]; z, T, R% t: n( ?8 V8 s! ?( B

?. X5 m7 g2 F, A4 y咁又唔好數臭人
! L8 i( B* ?! @: ~你問下你自己當初既初心係乜先
$ b( W9 i! r; _) Z人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
. g# z' E; Q! h$ R
" @) v1 v7 }$ N* u! r% Q& Z# i7 s唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....- d! g* N9 s/ K5 S: f
我CD係為左滿足自己
# J/ t& |! N/ r# C4 p5 C+ w; _唔係為左滿足D死毒男既性欲
5 D8 [/ `3 M1 ?0 Y; a加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
! L/ V! H) u3 I. g# j唔好講到CD係為左男人 " E1 g) h! J( n$ R  }6 j" w' v
9 _" Y: ?0 ]9 u" w$ D

# F( f3 Z1 l- j  y0 y2 w各位CD都要諗- K! ~& c  O- ^1 j. f! O6 @9 p" z+ x
你CD為左咩?5 f+ f, s( Y$ S9 @# o4 ?* q
為左自己開心?- K% n$ q8 _1 i/ ?! |7 q
定係幫D毒男出火?; g: U6 g  \8 n$ s

+ `- Z; B& i3 h/ o1 m. z[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   . N; y' h1 R: @# P# c2 x* I

; J: f1 s0 X1 `" ~: @
3 m% k0 C* K" p唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
2 L# j+ p  c% R我CD係為左滿足自己
2 |0 L4 M. G/ m唔係為左滿足D死毒男既性欲
% [! B, d; k9 |2 P加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
5 q9 }- p! d) f- b' J唔好講到CD係為左男人
$ D& E5 N7 ^: S5 J- g- c( E
+ ?& M$ q  P! U. h/ y- r& Z
6 o1 d/ [8 m/ \  s( c4 X/ [各位CD都要諗7 ?: L' d2 T, b0 o3 u8 T" u
你CD為左咩?
" T9 l( s7 ?! H: }2 k% _) Y為左自己開 ...
! V) j) R' T$ U
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
: C! p7 t+ _' ?. E* g你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   - w! m$ ?3 E$ E1 A& U9 c9 D
6 j- I$ A( r9 {2 g4 e- ]+ ]1 B
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?! ~& x' c8 W1 v" r
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
$ x( F+ W4 M8 u" D- B
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   8 j( h6 w: Q# p6 g' b0 ~- T

V3 V0 J) ~% V$ z# p: z# K% J6 z其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?) z* ?& v1 d, j6 {# p$ x- y% x
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
7 Y) h; A9 J/ ^; k( G0 I

6 _2 t+ m0 C( m我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?$ C% S; o9 i/ X
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫8 ~" M( d1 f! v" z2 b! `
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD* F9 X8 c3 h2 y% r
9 @2 [2 i  X+ t" [; K
事實係D死毒撚做錯在先$ b, C% o. H& P  m) L
唔通要叫先生?/ Q. ]! g) e+ C5 t' G' q
我又冇開名
" s+ T$ Z' A1 U9 U$ p, w7 O5 O唱衰緊邊個?
( E7 L1 F4 Y" h, g" h& S. a定係有人對號入座,覺得係自己?% p& B4 N& Q* u( r- H4 g
聽完係咪覺得唔舒服?9 M& V" A; i$ @3 O% z
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
( ]) Y( j. S2 @! w6 w
! S5 d0 c/ ~+ f5 t* k6 U6 [[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
+ u- y( n! S  D# s, P$ z' H# V' o) f

" C7 @! h. u4 M' w我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?9 [/ ]" `5 L6 E; e( l' v# i" H- m5 j
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫. [' s# [  p$ U  t2 ^, J; s
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
! a  I9 q0 I9 \9 b6 u$ k8 s4 _) b
事實係D死毒撚做錯在先
( Z' h6 ]( P6 [% ]% Z: v唔通要叫先生?' p# x2 F% |- p# a, h7 _( g4 m
我又冇開名0 Q6 h( W$ b* r
唱衰緊邊個?! r  m" [: z: b3 {# H
定係有人對號入座,覺得係自己? ...
4 l( y& F) k9 Y: L% x6 j, ~
仲要用死毒燃
4 H1 T) p7 m! Z0 `0 P日日自我感覺良好
. Y6 }- E. Q8 R2 z% y8 `$ R  t8 {好似全世界都欠左你2 b' z' Z' R9 D7 @+ |7 u( g% G" m
有時一個人突然咁大反差,一定有原因
, N5 W& a% f3 O! s/ q5 h
, x( X. H0 l1 y2 o% B[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
. m1 R, t, W5 s# h" O5 B( N% s4 R3 H3 H% H% }
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
, R' G8 v9 I' F2 b: L
你唔好幫住佢
2 G0 D" k" u8 _8 }佢唔識思考先會咁
$ n8 u6 M( k% B8 @7 c* o有時覺得你地既思維好獨特- j, K2 M3 l( x) S; [
對你好,又覺得人地有企圖
7 t; Y0 Q% k9 j* |: ~9 A對你唔好,就唱人毒男! ^, j/ e& t7 O. {

3 o4 p" u5 R7 s# C0 g6 k3 q: {8 k4 _+ K[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。, X/ u9 M; `1 k; y: o; |% T3 k
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。' p/ f- X, }2 L+ ~3 c# ]- m
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
& ?1 c. s3 T% T0 t8 ]) V# ?真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
9 l" l5 R/ Z' ?咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
: }6 {# p" ?6 V+ A; ~& ?  g9 r% e; |可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
1 K! R+ d6 O0 K- S0 v不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
0 g/ [4 w2 U- A' {4 v# ~有時有d人可能想交個朋友2 b; k) S$ d: v. {
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
+ J/ w4 S5 P7 ~
! U4 k# `0 E7 ~' g' Z+ l你唔好幫住佢
( _+ c  h8 \% H0 {: E  r佢唔識思考先會咁
7 u# D! T3 a% a3 G7 ]有時覺得你地既思維好獨特! s0 G) f8 R& B& z" s- ?
對你好,又覺得人地有企圖
: P2 [0 v5 h" R( f/ [. j! e對你唔好,就唱人毒男
# P9 X9 m( C& I1 n4 f7 V' X
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]; y* S0 c. `( V% q
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
6 f. q( b2 S9 O9 \; E8 e8 {5 b不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講# i4 l: K" C& f1 g: ]: O

/ D, |0 ?) {! u" b7 ^1 [: `Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
; F( m' M- q) @0 f" j9 F' k個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
) }( Y  A. u! u1 w! @
2 U2 \: K7 \0 N% ?# g' zBTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD
0 ]$ ^* _1 h) @5 b% B我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je6 g+ X) ?  H: e( C9 V* ^

4 x, {& f" Q5 b, }[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
4 E, j7 Q: r- D+ @) X; p! p6 a8 L% ~0 m/ K* M, N  _
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
; `4 o6 S6 u+ i* C5 J可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
( L, R0 g5 i) c  |不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
% s- ~# p8 |; C9 Z; U4 |0 `9 ~9 j6 O0 Y5 g9 y3 o3 u5 h
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心0 P3 }; Y7 D5 ^& n4 }9 l9 R# Y# D
個個搭訕都話想 ...
. ~' \' Q! B8 j# F8 [; |6 H2 G2 Q; [一句到尾都係你地心態問題
7 W/ Q# ^$ f( h你地就係討厭男人,先去cd
( m  i2 A5 m1 ^* G8 \% u就正如你唔鐘意份工,先去轉工( b4 b" `7 q4 T- B
所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
! T+ k$ M" M7 P: ]即係狗眼看人低
0 W9 d& {, B0 |7 a! M5 Q
1 _" E: Q! z5 j/ ?* n$ b$ R# D[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]