嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO& `9 C" k6 p4 w0 P& Z
放飛機3 i: s( e& T' _9 V9 r5 S" @/ c1 A
隔左成日先覆人話電話壞左% H- A0 K+ O- X3 j6 }) l
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出: I7 o4 L' B! h' b- g" ]$ p
HI完之後講完D性幻想就約你
8 ~1 d' k1 Z1 d  h2 X. c中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦7 U+ I: Z+ J; A; B% _
: d: ~3 N4 U3 G8 r1 b
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
7 ^% v6 @, a& ]# T( W$ W就求其搵CD出火
4 o/ P7 n2 P0 g6 O% }& g( ]睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩$ C7 c  C; n$ v' @+ r, a# E7 s
唔識氹人! }! ~, `2 h" ~3 X
仲有D 頭像都唔敢SHOW
, I2 g! A; Z* `$ U  O+ x0 z7 u一味問你拎相黎睇0 S: S, k9 s4 P# ]  d7 G

! x3 w6 P; m. q  E# F1 ~, t可以咁講9 V( m% U! [/ Y1 L& M
唔敢SHOW相一定有古怪1 }7 m- P! Q5 N' |: q+ y3 `
佢地唔SHOW相,根本冇野輸
/ T/ @+ J; V& g: E1 }( l: N$ o你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
3 ]3 \8 ^" V9 f( q6 G* n: X1 I而家連相都冇,佢地真係冇野輸8 }! q$ x+ c5 m! L) ?& T

7 E7 J6 M+ ]2 Z9 F[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
0 \8 k) O; M4 D: \" a# ?# \
$ m5 N1 h. m2 K- Y9 D! ~  D唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
1 J9 X, g- U+ r$ c2 w% a/ N我都試過WO
& l' w, L0 m/ ~8 d4 `! z2 q放飛機* b/ Z$ x- H0 h& K( q: m
隔左成日先覆人話電話壞左
* G8 z0 y/ `6 Y7 w/ m6 X$ ]老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
5 a6 r4 c3 h8 f( ~1 C5 |  H6 kHI完之後講完D性幻想就約你+ z! D: W$ b1 z' w6 ]+ q
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦% x* P8 s& ?0 J
0 t' a8 x' E% o: a# X+ a
! Q" `1 S! ~& P, ~5 c就求其搵CD出火
! g# \5 t8 F9 \! T" W1 F) s睇講說 ...
9 @7 Q, b! @$ B; k+ L

3 P, s) z/ `$ \/ ]你身材咁好都比人放飛機。

抱歉
! t: j0 U0 V! U4 o/ w4 k9 A. R' e我個人也算是較少約人
7 w; H" z/ i2 N! Y類似的事也試過* @- J! Y1 E4 O# o8 ^' I1 k$ S
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
8 W  }/ p, E" n* K4 \我都試過WO: o- b/ t6 i* t: M$ o
放飛機5 E+ w' D7 `. B, w: L0 w
隔左成日先覆人話電話壞左
( B# Q0 i" U; M( X, ^" c, f9 l老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
" y! P. z) z, M2 @% s7 V( R! J) @6 VHI完之後講完D性幻想就約你' V2 q, g0 Y7 I' z; a6 C
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
. G# q. d" S% h+ a9 x- a. p' D' _0 l7 s: B  z
) ]+ I, k. {1 a. a  g1 I就求其搵CD出火
3 C+ \# ^* Y8 s5 R睇講說 ...
' v5 x4 S7 C9 }) w& V# e咁又唔好數臭人6 K' O% N! B: z8 }
你問下你自己當初既初心係乜先
0 H# ]# Y  {3 Z: P  ]. k8 L人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔+ p% ?3 @$ Q9 l) ~. h& a

4 L" ^4 {. ?0 d7 |- V% D. j) X3 j[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
) f: T) q9 c& A$ {! M1 W9 C$ A
/ f4 v9 c* p) `7 J9 x咁又唔好數臭人1 K) D' F" v3 @; n) p4 |
你問下你自己當初既初心係乜先* W( C+ s1 p! c4 E0 z
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
6 V& q& l5 S' ~# x. |5 P; l
; S' R  {. V* {7 w4 Z
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
  Z4 h4 \  F  P* F$ p: B我CD係為左滿足自己
9 c& |+ c% K' F, V# t唔係為左滿足D死毒男既性欲
. ^" l0 K6 m; P1 J4 h加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人- [3 W# p! b9 w8 a9 d
唔好講到CD係為左男人   ]* X1 Z9 L( ]9 o$ {7 ~

2 R/ J1 B; i* C, d9 Z) A
5 n! k5 B7 q+ P. H各位CD都要諗
) }- z- N7 i; x) v* Z3 T你CD為左咩?
* L- m. Y, E! @* o$ \9 ^" }為左自己開心?8 Y3 m/ h& i- R
定係幫D毒男出火?
  g. K  u5 _" e
1 v! w/ q7 Z  F/ Z  f8 \) }& F[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   
% n  B5 ]3 }1 R% o1 D
& O  J) f& e, B$ Y1 i% [1 d
3 S$ y: h; g3 u0 C$ Q唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....5 T+ E9 E5 z$ V, v6 q
我CD係為左滿足自己8 q& T( Q% b( V/ a  I: W- M
唔係為左滿足D死毒男既性欲
2 n, S3 n% k( Z加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人' `. \0 r% Q( N1 X2 }
唔好講到CD係為左男人 8 Q* j+ B) _2 D1 p

9 Z$ Z2 |* g7 u4 x# n( ]! ]( ?! {$ g; s# m% }  T; {
各位CD都要諗
  N* ~* S7 o" Y/ g& Q( U你CD為左咩?
5 Y4 r6 E. B; Y  C) [. d# \為左自己開 ...
& _  l- B- _1 [* I" v/ F5 c& Y  r其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
9 I3 ^. R, e5 L3 d# R你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
' M/ E; ~4 N+ N0 k
/ g7 P; B2 g. X其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
. ~+ O7 P2 q+ s你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
$ H  r  j3 o' p有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   2 p8 m4 r$ r8 M1 D$ \' m

) y# W1 @- e, u其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?, y/ O. u5 E6 a8 X/ s
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
" k- N+ x% v( z0 A# y
: B3 `: Q$ f5 @& M$ d我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?/ O3 C) ^) t% i' O- ^& h9 N% Y3 s
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫: L* Y! N" L7 Y8 C+ P
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD9 M0 v; Q2 {+ Y5 H* Y# @

9 k1 o+ M! ~4 R' I事實係D死毒撚做錯在先7 M: C/ I9 n. y/ x# f1 _
唔通要叫先生?
+ a- H" ?1 J" m+ V4 h( F' T" O, T我又冇開名% T* x9 d1 u7 y0 o
唱衰緊邊個?8 ?( N6 d+ U  Y5 G% q7 \+ ?
定係有人對號入座,覺得係自己?9 a. j$ I/ W  D* B: K
聽完係咪覺得唔舒服?
0 M& W+ u. ]0 t3 C% i' D從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品7 L0 H% d. n$ x1 `- ^" @

8 ]( Z- S; q6 u+ i1 ~1 K$ `; R5 G[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
$ p  H5 F' f; i$ ?; B1 C
+ P; h) O# `- N, b. q
* i* Z% H( t) H4 K8 E我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?2 U! |* D% d& f3 r& z
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
) d7 `# r) o, ?唔好覺得我因為同男人有關係而去CD9 O3 i) ?) c- V3 O, k' t/ r& b4 i( e
( Y3 G' c1 M6 j9 l0 q8 D# d9 X
事實係D死毒撚做錯在先
; r! y* x" ]- E6 I' Y3 D5 S; ^唔通要叫先生?' L# ^: B! R- A8 Q& n+ Z- h0 E
我又冇開名3 d; ]/ a9 j( U/ B
唱衰緊邊個?- ^! c: T6 l+ x3 T, L
定係有人對號入座,覺得係自己? ...
: _7 i; s) `4 a# y仲要用死毒燃; y% H! d! Y! O! ^9 A' A$ g
日日自我感覺良好, }5 n5 E7 G* l) J
好似全世界都欠左你1 {4 Y; C/ O& R) @; K( f) P: H
有時一個人突然咁大反差,一定有原因& N& z) Z# B9 c" g* \2 [

6 X, K( s  L1 h) J[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   $ E5 `* ]2 C  E3 S# c
' Q' i  O  o4 j% {& p
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
! {3 h# ~/ I: m& n7 B) N0 O/ S
你唔好幫住佢
' e4 h% _- @" S1 E6 _6 l9 P! i. @佢唔識思考先會咁
  x& c/ `  E. T: @/ m8 q有時覺得你地既思維好獨特% y+ E% j3 ^. }1 \' C
對你好,又覺得人地有企圖) a# M6 F% H; i! y; y
對你唔好,就唱人毒男# y  r9 f% A( d- [- x1 p) ?

2 j9 H: L8 S2 u4 `2 S1 z+ h[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。7 _& a3 z. b; z2 Y
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。4 W( n8 N8 w) ?+ e" T
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。: C- t: ~) Y' v/ y2 M- V) C
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   $ o# }: m7 I! L6 O
咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。. w2 @, p1 o3 }
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。! f( l! y& b; O* C. Z% r3 |- s
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
9 j/ V9 U7 X. |2 U有時有d人可能想交個朋友3 Z* k5 B; s$ x+ b: M
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
( U" ]' {% M. l4 e9 r8 `# W' A/ M2 T0 C7 M
你唔好幫住佢* z. w) o: A  T. q3 j
佢唔識思考先會咁9 v0 p8 B8 J# p5 Q$ u$ {' P
有時覺得你地既思維好獨特
: Y, {" j. l+ I; b4 |對你好,又覺得人地有企圖8 Z, y* J8 r. z. E1 A3 f
對你唔好,就唱人毒男
8 D. f0 f6 d' q
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]4 A# q+ L; K# I6 s' Q( X
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
9 G8 v* r8 z! c& l- Y8 p* ^4 D不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
0 l/ u' {8 z& S1 C
2 y5 ~  t: M  A/ F! ISoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
) g. r+ x. d& Y% f1 }2 W個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
: v2 l, k" f. M5 U7 c( Y# [0 y
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD
6 U! }0 W* S- r) `6 [3 v我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
2 t5 E0 A' r) i" O
9 }# B( G7 q# w( o/ q3 f/ n[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
% B0 D( M8 X! x9 m' U0 I1 }; R# b8 c* g# {7 Y' T) z; K9 }5 g
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
  b/ d' {' S- p' r8 i! N% S2 l; p可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
; r% g* R/ T" ]! E, {# p* E+ F8 Q! u不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
+ Z' ?7 w/ |. I; O& O  t( P7 ]7 w3 A8 ]$ p
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心. m0 Y. W: |* `" d# {7 x
個個搭訕都話想 ...
6 E" t& J0 c' q7 V
一句到尾都係你地心態問題" s' |. H7 ^) g' p1 |  |% V8 D' T
你地就係討厭男人,先去cd
9 t& t2 G+ B8 f9 E就正如你唔鐘意份工,先去轉工; J' I8 c# T: ]/ Q# C; N" b& b
所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌! z- t! e- e! n
即係狗眼看人低
1 n4 C7 a2 u. v) m; d6 X. k( P) s' X0 g9 o