嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO6 M6 ~$ b& h$ e" q
放飛機, F% L/ z8 a" {$ i$ M/ i* `$ ~3 H0 E: l
隔左成日先覆人話電話壞左
! A2 s, z' D0 g6 c/ a" _5 S老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出+ c/ s' c$ i0 e4 R1 ]
HI完之後講完D性幻想就約你
7 ?) e* c" L' O. O0 X中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
  Q# _4 v9 F: @. q) ~1 X+ c7 r) x8 `# ~4 g1 ~
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女" L$ B( G' M- `0 T4 [) H$ e" D9 Q6 ?
就求其搵CD出火/ v9 G8 `8 G# Q
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩* h/ G8 W3 t1 c% j7 P
唔識氹人  S7 L& ~" h' B; z1 S
仲有D 頭像都唔敢SHOW9 s+ {9 \( U. d
一味問你拎相黎睇
1 e/ i: n; Z1 K0 x; ]4 x* N/ l6 D) y. e1 O9 Y" k; ^9 H
可以咁講
* F! Y4 g& e. a1 M$ j% W6 b& e唔敢SHOW相一定有古怪
+ f( x$ `+ a$ B9 S佢地唔SHOW相,根本冇野輸. m2 @5 m3 J5 K/ t& y
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾/ M. N- P2 d2 R& ^
而家連相都冇,佢地真係冇野輸
7 W% `- n( L0 |4 c  C4 t% J3 ]( |6 C
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html& L1 w- X, Q: g" ]5 u$ W
: y) A. g- F* U$ d
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   2 k6 y* b4 J* }% \$ ~% `/ Y3 ^
我都試過WO
. D  s4 h3 o' t' ~4 U放飛機
9 w& Y$ Z: D8 _$ q% _隔左成日先覆人話電話壞左) X  d6 }* [5 r( e
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
1 Z3 Q! O3 T  D. ~HI完之後講完D性幻想就約你
& C$ o% G, U  s" p- G  I中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦. q3 L# t3 Y1 {; Z

$ W/ V0 V. R( o" K8 M2 Z0 Y其實D毒男根本現實就係溝唔到真女/ L( K2 h$ t# ]3 F
就求其搵CD出火
/ |  p4 _! D+ m4 T5 w睇講說 ...
" n) ~5 s# D& y3 j
# U+ C, @4 z% j; J2 q你身材咁好都比人放飛機。

抱歉$ _* D6 E' F/ S! ]( J5 Z5 s$ S
我個人也算是較少約人
* J" w9 M- X9 E* S8 f類似的事也試過
  I0 A" y; Z7 P  Y( Q$ H確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   6 Z- G# U% r+ P" h5 U; Y$ o
我都試過WO5 v4 `8 d( }- z: U4 @, V
放飛機
, ?& W8 d6 V3 E' U$ I) h% E) |隔左成日先覆人話電話壞左
0 r& Y; z# E' A老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出3 ~4 N- q# Y7 J
HI完之後講完D性幻想就約你
& ^1 O3 x4 I5 q中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
2 L. G8 F( L  S4 V  o) ]# J; q! u5 e7 \0 M( k3 x& Z# _7 F
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女0 W7 b8 Y# j8 a' b% v' d
就求其搵CD出火
: Y1 H' M8 o2 |" s睇講說 ...
: }% h) }8 f( W0 x7 A4 |+ C' o, j; v咁又唔好數臭人* r6 }! i! c1 A6 |7 G  d- n$ Z0 T
你問下你自己當初既初心係乜先: K6 _% ]7 ~2 M; _( ^
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔$ ?. J' K+ r* k: g% O4 r( t$ B, r

- e/ }  w" o, h/ T[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
/ E, `4 c/ T3 r! d/ v+ }0 J/ u* ~$ q" y  L6 {! e" X! _' Z
咁又唔好數臭人+ P4 l/ j3 Y; C4 w  Z* S; Q% C
你問下你自己當初既初心係乜先( M2 o2 C& K5 A# E
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
$ D  ~4 S! X! O2 c( ~6 _' e1 b6 X# O8 d- \) W. m8 D( Q" l2 D% Z
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....3 [  t% ^" x0 j
我CD係為左滿足自己+ F' H' f" l/ c9 E
唔係為左滿足D死毒男既性欲
+ Z, G& ~9 \" m) W% ^, J加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
* R2 ]; B) c6 l+ c) j7 ?8 R! T9 n唔好講到CD係為左男人 * H  s! i; |! p& i- E0 A
; [+ Z& ]* u7 Y$ o; E: A; ^$ s
" B# C4 B- f" V: i0 O
各位CD都要諗
3 t0 Y( E3 `! I! V0 g你CD為左咩?, B: x4 g5 e  F$ C
為左自己開心?
2 r8 u- }" K, s# R9 o定係幫D毒男出火?
! j5 h. S, g. m. a
- M9 Q4 B2 K6 K! @[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   9 k) w# t! v/ q2 A4 |1 R
6 m9 b* h$ f) k: f  h7 z) Q# F

/ u7 V& c/ G& J) N6 S; i0 u唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
; a% t9 [4 C+ [4 R! z: ^5 S8 \我CD係為左滿足自己
2 T2 B7 R. e, Z+ g5 [唔係為左滿足D死毒男既性欲
# b5 u! w* r; E! K' r4 c, U7 I加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
  {. W7 b+ }8 X2 q: k* v唔好講到CD係為左男人 6 ?+ s# S0 f$ h8 e' I4 T/ o
' r! C& t! n2 E( w5 _: m: I, I5 g( N& _
% b% c  m# s3 `( S5 A# ?6 z
各位CD都要諗
3 l/ R4 u( G& g4 j: V( q你CD為左咩?
+ c0 X0 n3 `8 Z為左自己開 ...
4 F6 M- W# @  z: O( Z  j
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
1 ^& `. M9 U' ~6 @7 C+ z你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
  W! O( d4 c6 G0 A4 p: y5 m
6 `" w3 [- F% S( K; {% R其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
% j, o' e. C% T3 W$ P7 ]3 v; h9 t你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
! X" |( }, W4 D# C4 ~有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
0 [7 L$ J; a+ q- i5 d& c8 r& c( k# {) z. K& |
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
! v; |8 w! ]0 ]3 j1 V, x你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
  \$ Q1 |; [0 j" n4 u
# c7 J- Q7 L* |, R' D我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
3 ]( b3 t$ N8 [: K# j$ D0 J我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
/ `; F. e( y$ k' e9 ?9 ^$ J$ x  F唔好覺得我因為同男人有關係而去CD: k3 z" N4 d: f' @, L6 p

! K- d$ U) P3 ]% I  l4 Y/ |事實係D死毒撚做錯在先
2 o" g9 C8 P/ m6 L5 c! a唔通要叫先生?9 c  M. K; P4 {; O: e, [9 u
我又冇開名1 o7 }- O( m( q6 L8 |6 O
唱衰緊邊個?
) z0 ?1 U. r) F7 o- X定係有人對號入座,覺得係自己?) h+ M9 g% L8 [: w
聽完係咪覺得唔舒服?& O8 q! u5 B' h" \
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
5 E! W; d4 c% j; q7 z' x$ I
+ [% z, N2 l4 G! }# ?2 L[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   , _9 n1 F( i. a9 i0 r

' |+ h0 B! a7 C9 a' e
2 _5 A; p9 y+ s! {1 y我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
! A# g, l6 }1 I7 Q7 i( W我女朋友有時都會同我一齊買衫衫9 z* x4 _% g9 g$ t7 ^$ x: r
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
& [  m4 B- F; i0 I7 R/ A9 g' r6 _2 Z1 W0 v. g  O
事實係D死毒撚做錯在先
: Y3 W# q: s) J! ^0 G3 a唔通要叫先生?* f& j2 g" f  b9 a+ l) s4 \
我又冇開名9 q+ t7 g+ k5 v
唱衰緊邊個?
. \( B: R! X5 M/ y* E# B, {定係有人對號入座,覺得係自己? ...
' ^  x7 K. b! c6 {! n" A5 u
仲要用死毒燃$ L  H" c# G! }; X* r4 g) d
日日自我感覺良好
( O" s( o. H% V: d/ V好似全世界都欠左你6 ]# ~( c+ X9 i0 w# o
有時一個人突然咁大反差,一定有原因
. A! A$ d, _4 E) }8 f& T
- L& j; T0 V* r2 G7 t[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
$ ]( J9 s- W" N  \. ?7 w9 V- d1 o  z: u, w! a7 T
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
2 g, \7 ?- H5 w( o5 J' a你唔好幫住佢1 y$ b. H) J/ J- R' u, g3 E* L
佢唔識思考先會咁
$ R* J% Y* u! I; Q! E有時覺得你地既思維好獨特7 e& G6 U$ k* a/ ?- t
對你好,又覺得人地有企圖7 |1 h4 V9 f9 h  U5 {
對你唔好,就唱人毒男7 r5 ]6 P% Q- M- i

& ?* i0 i/ |  r7 q! {0 _0 w8 r[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
2 e( X% H, J# i/ A可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
. d9 u4 Y& ]5 W1 i" G! ~/ I不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
2 H9 }5 \+ W' n; Q7 @. W% P9 e( e真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   5 C& K3 m; R1 e8 H/ z' n
咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
8 R: W* d7 F6 d% n8 h; Y" ?. t可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
. ~8 |1 U0 [5 ]* V$ n5 h/ _不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
& g4 O- o* j3 G* p! Y, O8 b" y
有時有d人可能想交個朋友
" K6 k6 F# }4 p$ l9 |& l! ~想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   9 F+ P; W# |0 }, T

* ]& b. P" v* n- Z  K6 E8 H你唔好幫住佢' Y: l- x4 j5 m4 G' o( G
佢唔識思考先會咁  o1 |3 ^& R! F9 N! i/ y
有時覺得你地既思維好獨特9 [4 _& R9 X9 w0 d
對你好,又覺得人地有企圖9 ?; V' R. D  }
對你唔好,就唱人毒男
) p, q: T! j' U
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]! y. F: q' b% j+ h4 ~# M0 `
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在1 b. j' g! `* A1 z/ ?, R( Q
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講8 E$ S( a- R" [5 q, i
5 u1 ]+ h% t: ~
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
7 {+ ?- J) |% b7 D" V( m; ?8 }- h' S個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
% x- ?* z5 s- F) f# n- d# m6 X/ A8 L/ `5 w% h
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD
- F. C% A: ^; T, ]我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je; c$ O" y4 l) B

' a' c5 V" ]2 F! N1 w! l# |! {[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
4 @: I% S5 J- Q
* }; i: y2 d2 a* ?睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]! f# |8 p3 U8 [$ Y" d
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在! D- M  M7 N# }# P; ]8 P9 |( Y
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
9 I' i. _+ e8 B3 B+ _) |% z6 ?3 E5 o2 w1 r4 w9 o; z
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心" f2 g& F3 c. ^0 x$ u, Q1 t
個個搭訕都話想 ...
0 r, H4 Q0 d) D/ i一句到尾都係你地心態問題
& @* E0 c$ d* s; a4 i2 B* V你地就係討厭男人,先去cd
! U5 r. z0 U9 Y9 {3 x就正如你唔鐘意份工,先去轉工
, w7 a; ]" @( }# ~2 m) k$ D. Q' q所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌! h' i. a2 z' D! J+ d
即係狗眼看人低
3 n4 O9 G9 `( @; f% Y) P
  |7 m" J$ [( a; U[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]