嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇CD有買藥食?

有冇CD有買藥食?

想知有咩門路買, 想身材同皮膚好D
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
又黎....唔好當呢d係萬能藥啦
) r! z9 v/ ~" ?6 [  \
( r0 U$ o" `$ p; ]1 @爬下文啦 sosad 記得睇到尾8 K6 {5 N! D, U4 O1 r
http://hkcd.tv/thread-75110-1-2.html
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

俾得起錢就同我買丫+ N! B, S1 l. x8 s( {
千幾蚊左右一個月藥
% v* H$ j5 k3 g
$ V, x5 M+ H: r; t. h

回復 2# Rachel 的帖子

唔係當萬能,只係見變性人都要食。5 @0 Y! T! J* Z4 U
因為我都打算儲夠錢去做手術。

回復 3# Nanase 的帖子

你本身有醫生紙買?

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:51 發表   
/ ]$ {6 D3 a6 @你本身有醫生紙買?
. p$ S& V) s, f; L: {2 B3 f: ~
: M4 \" |- l0 W' `總之有門路啦- T7 U0 ~( ~* w  ~( b- i8 E
" p1 t3 x4 T1 J- {( f$ R! h5 v/ W" p4 t

我唔會食lo,除非真係有諗住去變性,以前細個會諗去變性,依家上身骨架比較橫,變左都唔靚,所以冇去考慮,加上成世食藥,老左好多會病痛。皮膚想好,不過去買d療程去做仲好,我自己都係咁。係會有改善

唔好買, 會打亂你既荷爾蒙分泌,之後爆瘡爆到想喊' u+ W; I3 V4 U
過來人

註冊日期...昨天...新Register , 0交流
/ g. F4 i2 W( M. f4 ^都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題
6 S7 B7 y- }( J! m0 R直接送上路 , 講完
5 h$ {* [' D: V# z" |: K% K. L! e" q
- T& {: [" l9 S! y0 x

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-26 18:58 發表   
4 n3 L2 y8 O0 q5 m註冊日期...昨天...新Register , 0交流
" l$ ?8 m# F  G都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題/ r) h, _' X  ^$ `+ B. k! v' ?
直接送上路 , 講完
( P# C* U' H' u4 ^& ^1 a- W5 k% H! f) G9 ~
" C( Q& N; K% @; F, D
7 R$ k4 {. k- W: ?& O新註明有咩問題? 尊重下大家OK?

我有唔尊重你咩...
* C3 C1 X4 N8 T幫你幫到盡添啦...
* Y: D: M; h+ z5 C+ U7 \有藥賣俾你Bor# Z* Z3 @3 U$ ~% W
你有門路駛上黎問
2 E5 W6 p2 v2 Q" Y/ v- {) C+ [# u! H5 F, H, Z

added you..

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:45 發表   
8 G1 L7 b% G; ?( Z3 P$ t唔係當萬能,只係見變性人都要食。
. W1 F, J% a5 b7 O* ~" S4 J5 u- ?因為我都打算儲夠錢去做手術。
+ V: b0 d& p. S" D1 X

& t  Y* \; [! P: [4 K: o5 G7 T7 g8 w8 G* d6 t
聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間

你有無醫生紙呀?
, V2 F' m9 [. `4 s' g$ Q處方藥物Bor,話買就買牙?( ~/ T9 u; r/ _. }, P
尊重下醫生,尊重下自己啦!! c! [6 z& |# Y- |, n* C: O

! f- @2 {5 u: s' K

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-27 02:29 發表   
. w8 i3 l9 F3 C6 C8 N! q* }7 u' Z3 @, U# t0 b3 K) p6 n

8 G+ A% V2 I, a5 q) B$ f( k5 J% ^" t: c
聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間
( a9 G: L  Q1 b! N8 y6 u
我都打算等遲下疫情好d去果度旅行順便問下。) h  j/ H, a& F( g( s
淨係聽人講話香港d程序好麻煩。

2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術
3 v* b# w. e/ C: @" }- y0 @# m4 \  |- m5 O
香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排& g+ k; \7 w8 [3 u6 s4 Z! ~
頭腦有問題既人先會覺得煩
$ H5 M( a: P5 e7 I% F$ Z) k因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩9 ^. @7 A5 c  t/ h5 \) i; ]1 T4 p" j
% [8 p( q, Z% g/ B  F

年龄大一些就没什么效果的了

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-27 11:12 發表   3 B+ K9 D- G) Y0 ^
2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術# {5 Z" i0 l) c) H5 A2 b
% S' r8 p8 ?6 Y3 k
香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排& u* Q0 _2 L( Y# K* C
頭腦有問題既人先會覺得煩
! T+ x8 h( h/ X因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
  d+ \5 a3 |' l& G0 ]; f8 D
你已經順利過曬成個過程?

香港程序比較統一~~台灣才煩…

引用:
原帖由 Jany 於 2020-7-31 21:02 發表   7 I0 ~; b- y! b5 i
; N+ q" x' G( M
你已經順利過曬成個過程?
$ c( W( D: D4 M1 X$ i, l' [

" s! x9 ]+ o0 R+ P! k$ J2 }0 ^3 t* c沒有
& T8 p' |6 ~& c! [( ~' Q3 i0 R4 ]* n