嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇CD有買藥食?

有冇CD有買藥食?

想知有咩門路買, 想身材同皮膚好D
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
又黎....唔好當呢d係萬能藥啦" S# X$ A0 `2 }+ e
3 ]0 _" _/ o7 R% n8 k- {- a
爬下文啦 sosad 記得睇到尾
, E- r! H7 P5 uhttp://hkcd.tv/thread-75110-1-2.html
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

俾得起錢就同我買丫1 i* o* f1 e' x% |" C6 ]
千幾蚊左右一個月藥
# L) z% m- @/ `2 m6 E; R  E8 r4 q. ^, J& r+ n! R2 h( F, k1 T

回復 2# Rachel 的帖子

唔係當萬能,只係見變性人都要食。
$ b2 T5 R. {: h# V) P9 h' w0 z! S因為我都打算儲夠錢去做手術。

回復 3# Nanase 的帖子

你本身有醫生紙買?

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:51 發表   
; @$ l5 x$ I% v  g* p  ~' G1 l  Y7 e" k你本身有醫生紙買?
1 S( n3 D( x: i# i) ~. R4 Q2 W0 p* }8 Q+ N  s& |  e
總之有門路啦/ C2 g" ^  Y3 }9 c, i1 b

( H2 y5 D5 |6 |+ a; K- r7 o

我唔會食lo,除非真係有諗住去變性,以前細個會諗去變性,依家上身骨架比較橫,變左都唔靚,所以冇去考慮,加上成世食藥,老左好多會病痛。皮膚想好,不過去買d療程去做仲好,我自己都係咁。係會有改善

唔好買, 會打亂你既荷爾蒙分泌,之後爆瘡爆到想喊
1 y5 S& ^1 j/ |1 N! m過來人

註冊日期...昨天...新Register , 0交流
; k+ o# t3 f: Z都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題
5 ]* W0 o0 n; e" W2 v直接送上路 , 講完
  O; _) b, |$ X/ k- h8 j
; V( u0 \+ U- n! b- I

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-26 18:58 發表   / \2 p( V2 S: Y* @
註冊日期...昨天...新Register , 0交流
" [! I  _6 \4 m5 X" q) A! d都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題) s5 w- R- B4 R7 d* w/ |
直接送上路 , 講完
. |5 t5 z9 N5 L! a' O  K
6 r% g$ |  B0 X1 S& ^0 ?
# g8 U0 Z3 F7 ]  y6 ~
: l7 d5 f# A0 ^新註明有咩問題? 尊重下大家OK?

我有唔尊重你咩...
. K" \% {0 ~/ ~5 M  Y幫你幫到盡添啦...4 ?* a5 `8 D6 e( p) r
有藥賣俾你Bor
7 g; j8 h% `1 g# z' P你有門路駛上黎問* N1 W  q) g8 H4 g2 V4 j$ H- }. F. M

4 F+ I) i- R' h9 u3 z

added you..

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:45 發表   0 l3 S' \! P2 H3 D; B
唔係當萬能,只係見變性人都要食。( J- S1 [; ~3 O' _; n
因為我都打算儲夠錢去做手術。
* d8 J* f: w( M" m' W1 _( x) E+ S5 f1 L% g% B0 C
# c/ P; U, r/ N8 G% y# L
聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間

你有無醫生紙呀?( |' H9 J" i, N, W: e$ g2 K
處方藥物Bor,話買就買牙?$ g; c' I. e4 N" c# p+ F# i$ K5 A
尊重下醫生,尊重下自己啦!" Y! l  w9 Y& C0 J1 U
3 ?6 ]: e, B2 K, t  v( Y& a0 ^

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-27 02:29 發表   6 N( o- v, j5 d* K2 ^

" C+ R6 G4 R$ J, x: i' m
- [5 Q/ e$ z1 r
: S+ L9 Y1 k+ @: y( P* N9 }聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間
) K! b: A* H) }- w" s+ F: g我都打算等遲下疫情好d去果度旅行順便問下。' ?9 U5 ]8 Y" n9 q- c
淨係聽人講話香港d程序好麻煩。

2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術
6 g& ^  m# }$ t' F9 A7 `/ |
( J6 @% G/ R; p; h6 v香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排
. F( ]8 O0 L' n8 `: s2 z) c頭腦有問題既人先會覺得煩
9 ]1 x& m! A1 A: C7 {' x因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
$ o9 @- g, X! b$ B: a
/ t5 G" |* v3 i& k[ 本帖最後由 Nanase 於 2020-7-27 11:14 編輯 ]

年龄大一些就没什么效果的了

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-27 11:12 發表   1 z' Z/ h' e" x6 N; C* M0 L
2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術7 w' K* n: D5 q; B
- Z/ N- m: G/ d4 t
香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排; E: I, K0 v) X" D: K. F& u
頭腦有問題既人先會覺得煩
1 c9 ~3 g1 Q) a$ E( z因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
. O7 w6 ~# U8 B8 e9 ~
你已經順利過曬成個過程?

香港程序比較統一~~台灣才煩…

引用:
原帖由 Jany 於 2020-7-31 21:02 發表   4 X+ {8 t1 O- ~$ x
9 k/ V! p3 ^) e
你已經順利過曬成個過程?
) U- |! k# S) s& M  K* ^1 ^

P) }) s( ?( |) Q! W$ g5 T沒有6 [6 t7 q) Y1 [$ G
" W3 t4 O* F! g& E* k3 q- S