嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇CD有買藥食?

有冇CD有買藥食?

想知有咩門路買, 想身材同皮膚好D
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
又黎....唔好當呢d係萬能藥啦
  r0 r! N! q0 r
% ]5 i. L( R5 k" N* H: z爬下文啦 sosad 記得睇到尾
8 e* @1 f8 a; Q2 V% b4 d: Q* \http://hkcd.tv/thread-75110-1-2.html
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

俾得起錢就同我買丫
; V* ?' a% p( T0 {千幾蚊左右一個月藥
4 x2 v( D: y6 O  z& q  ]
4 N& H6 v& i9 I& L

回復 2# Rachel 的帖子

唔係當萬能,只係見變性人都要食。/ z  A( y' r, w# L" L4 u# n1 P4 I
因為我都打算儲夠錢去做手術。

回復 3# Nanase 的帖子

你本身有醫生紙買?

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:51 發表   
4 }9 N2 i  a% J# C! W, Q8 f; Y$ v你本身有醫生紙買?
. P' B" z8 ~) L. a
) ^* X+ @4 r* ?" ~8 x: t8 C
總之有門路啦6 K# t* ~+ P* G. G# p7 I  P5 r! V9 ^
/ U' ^# e( H5 |8 A6 a3 V

我唔會食lo,除非真係有諗住去變性,以前細個會諗去變性,依家上身骨架比較橫,變左都唔靚,所以冇去考慮,加上成世食藥,老左好多會病痛。皮膚想好,不過去買d療程去做仲好,我自己都係咁。係會有改善

唔好買, 會打亂你既荷爾蒙分泌,之後爆瘡爆到想喊
! W. u& @8 v* f' x" m過來人

註冊日期...昨天...新Register , 0交流- M* X' k. c% R- R4 S
都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題
6 r& h8 C1 w- y( c0 x* G6 m直接送上路 , 講完
! Y$ Z  i$ i  F* B3 p6 B# Y$ Y* B% S5 f: {7 O; G; P2 e

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-26 18:58 發表   ; B7 \6 W+ C. t( t: f+ T& `, g+ x2 P
註冊日期...昨天...新Register , 0交流
3 v& M' Y- S5 O9 a' n都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題
+ {! q# i6 X# K' O# X( A直接送上路 , 講完5 }% N* |6 n7 t/ R
5 r1 H: m" M( u5 ]* Q
/ a! {: L, X1 p' X3 Y3 C
' j& ?0 @- @0 N新註明有咩問題? 尊重下大家OK?

我有唔尊重你咩...2 M! V/ d$ w2 x
幫你幫到盡添啦...
2 F3 x. e+ V. A, H7 W有藥賣俾你Bor
) R# e% x& W5 J你有門路駛上黎問: E' N4 p  _- X. s, v
9 {6 u9 P' [7 {% t7 d+ w6 u

added you..

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:45 發表   0 f" J/ v: }3 Y' [& y
唔係當萬能,只係見變性人都要食。
4 \* m. l7 h8 Y6 G  ^因為我都打算儲夠錢去做手術。
6 `: l6 G0 W. Y& m7 M/ ]6 z* f
  x0 `, m) ]: i/ Y

- @3 l& a1 |! o- `* C- r2 B9 p0 }9 [聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間

你有無醫生紙呀?# |: O* `, }4 X4 P0 D7 o! J8 \
處方藥物Bor,話買就買牙?2 {) o! e7 W6 }4 I& A: ?
尊重下醫生,尊重下自己啦!2 V5 ~9 Y6 s" z* Y# `
" ^  c/ f3 C3 M8 A3 D. X- S/ D

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-27 02:29 發表   
* V' l# G7 }" y% Q2 H, Q4 S5 F' w: b: u( w
  c, w+ g, O7 i" c

2 @. t# e9 y, |- V* R聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間
4 S1 y& i5 U/ H9 T我都打算等遲下疫情好d去果度旅行順便問下。
* \/ g. q0 @3 y/ Z淨係聽人講話香港d程序好麻煩。

2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術
/ @3 o$ S3 }$ U% l
( I2 Y+ D4 B6 C# [" t香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排9 g/ O* }9 K; d8 G; F+ ]
頭腦有問題既人先會覺得煩& p# `; e/ X( y6 {
因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩8 c2 ~# B5 ~* G6 X
* u9 J$ J3 {9 Z: P7 l

年龄大一些就没什么效果的了

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-27 11:12 發表   ! t) A, I% E* K/ v
2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術5 G  l" O/ U/ Y- T% s

) k& G$ n2 X) p8 `; }2 N香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排
- r( l7 F7 `* g頭腦有問題既人先會覺得煩
$ ~3 |$ ~* m) q' A因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
& F6 e$ N: u) D8 y
你已經順利過曬成個過程?

香港程序比較統一~~台灣才煩…

引用:
原帖由 Jany 於 2020-7-31 21:02 發表   
* ?; h, M) g6 I+ T& D' s/ s# c3 p$ _# F; t3 A
你已經順利過曬成個過程?
+ N5 t5 g& O6 y- M6 M$ {  Z
$ R+ r% o" g7 d沒有
9 p/ C. ]* h7 t0 i( n2 u- e0 j5 p& F( F4 ?! V