嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇CD有買藥食?

有冇CD有買藥食?

想知有咩門路買, 想身材同皮膚好D
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
又黎....唔好當呢d係萬能藥啦1 }' E, W. g8 C! A2 C, o8 B

- Y' p( h) E2 O+ ?1 l! d: F8 L9 G: q爬下文啦 sosad 記得睇到尾  h* a" E" b% K/ a& H
http://hkcd.tv/thread-75110-1-2.html
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

俾得起錢就同我買丫# V: h1 ]! s* t$ z
千幾蚊左右一個月藥
( l8 {! ^0 c* P$ q) ~
( }  V9 y- b/ X

回復 2# Rachel 的帖子

唔係當萬能,只係見變性人都要食。7 R  m$ g; V$ g$ E2 y3 C
因為我都打算儲夠錢去做手術。

回復 3# Nanase 的帖子

你本身有醫生紙買?

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:51 發表   ( U* F( j  d# H& x4 \
你本身有醫生紙買?
8 ~- g& M" i+ p4 b0 v+ [9 q1 j
& G8 d# v' O' N: w' s1 W) C" l
總之有門路啦5 x/ f2 @& y/ S8 ~
# q5 @' t# {' r$ J( K4 R

我唔會食lo,除非真係有諗住去變性,以前細個會諗去變性,依家上身骨架比較橫,變左都唔靚,所以冇去考慮,加上成世食藥,老左好多會病痛。皮膚想好,不過去買d療程去做仲好,我自己都係咁。係會有改善

唔好買, 會打亂你既荷爾蒙分泌,之後爆瘡爆到想喊% r# p& V, N  `/ p5 K
過來人

註冊日期...昨天...新Register , 0交流6 h  j, c6 P) m
都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題
8 D$ R  }" G- k直接送上路 , 講完
) }  L  f7 g4 j  T( S" e2 I8 f8 \9 n+ G  w$ h; |; A# }, v& q

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-26 18:58 發表   1 k! U8 }' e, g  {' z
註冊日期...昨天...新Register , 0交流3 u" \8 A0 g1 N% C; @" N
都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題6 @9 Y7 @4 P; c+ b
直接送上路 , 講完8 L- h7 f% p$ `6 c  |$ P) E

$ r# S$ M# a$ l8 P6 t6 k/ y2 h
& X$ }7 _2 S' \8 F( p8 A0 f

1 A! j6 J/ U. O/ D9 x( x. X新註明有咩問題? 尊重下大家OK?

我有唔尊重你咩...3 C2 V$ Q& J. L( U6 X
幫你幫到盡添啦...- h! @( G* h' i( w+ N# N3 `
有藥賣俾你Bor
. N8 H% Z7 z( }你有門路駛上黎問, I4 W: N/ S2 q
3 v+ G; s( ?6 }1 D

added you..

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:45 發表   ; W& K  O+ V6 c$ K* b; f
唔係當萬能,只係見變性人都要食。
1 w- }5 n; R# K+ e因為我都打算儲夠錢去做手術。
' K/ ?$ j7 R) b% M: V0 n, g1 P* m: L; l6 \

! n/ p0 m" n- N% g聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間

你有無醫生紙呀?) h; h+ I( n8 R: H1 B
處方藥物Bor,話買就買牙?
4 i+ ~1 D; G' A# r& D  b; }尊重下醫生,尊重下自己啦!& [; Y3 J. \: A4 a9 \0 Z4 w0 a; Z

0 h: P% j4 u) A' r- f# q

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-27 02:29 發表   
: o4 d1 `! m- b* u3 ~5 k- N0 s9 [) n

' W+ F. s6 N0 U% p. a. j0 Q3 ]' x% E5 J6 y  a% [8 F+ ?9 J
聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間
- j& |6 z# L. k
我都打算等遲下疫情好d去果度旅行順便問下。
* Y4 @0 X' _5 U3 @淨係聽人講話香港d程序好麻煩。

2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術
9 U) m% Q% y; k) T% `1 E' k7 W$ j, v9 z2 z3 c7 D6 j
香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排
0 J! I* q1 u2 h2 ~頭腦有問題既人先會覺得煩
: W% J3 d8 G0 {3 e. \1 Y4 m因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
$ p  e$ _6 ?: Y* A" }! F( P% G) C' K" S2 b

年龄大一些就没什么效果的了

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-27 11:12 發表   9 w9 E, R4 v8 j0 M" M$ g0 M
2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術
" C( p2 L  m+ i% l
- C1 f9 S2 V% e2 Q# U, V. w香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排6 a+ T; ?7 V$ F
頭腦有問題既人先會覺得煩! S) n1 j9 v/ M! d6 z
因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
3 v, }7 b- R% u$ H6 G
你已經順利過曬成個過程?

香港程序比較統一~~台灣才煩…

引用:
原帖由 Jany 於 2020-7-31 21:02 發表     y, P- h. q. y( j

$ Y8 ?  \) R9 N% w" g你已經順利過曬成個過程?
1 G. x! k3 K4 {! a/ C
( O5 a* Y* u" h" \/ p) L% E
沒有" D" T! v( {! W! V( I; i6 w

) m- g% I) K1 g% L3 |4 a