嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有喜歡kigurumi與BDSM的朋友嗎?

回復 19# angelalee 的帖子

加個朋友了解一下~~

回復 20# guyhappy9955 的帖子

對呀你也會玩????~~

回復 7# moonking68 的帖子

其實最主要唔知出咩角色

引用:
原帖由 book3300 於 2020-7-27 23:24 發表   3 ]9 _, ^' |5 x6 g1 y: e7 f5 R
其實最主要唔知出咩角色
, z5 J8 ^+ r9 g3 t
  z# Q. l* E4 L; u4 H; N4 ~1 T首先要搵裝備

回復 23# book3300 的帖子

睇你平時睇開咩動漫~~~~~~~~

回復 24# YukiMinakami 的帖子

要對個主角有愛會做得更似~~~~

尾2個腿照的姿勢好好睇
戀戀手機 App https://hkcd.space

求賜教何謂BDSM, 感謝

啲頭邊度有得買 想試玩

回復 18# moonking68 的帖子

幾年前有動漫節出過初音 但系完全系黑歷史

回復 15# Elpitlum 的帖子

肯定會 kig最辛苦就系熱同埋視野限制

引用:
原帖由 LastContinue 於 2020-7-29 01:26 發表   
" Z# R( @+ M% q3 H! {( s幾年前有動漫節出過初音 但系完全系黑歷史
4 W6 r9 R$ F' }# k# j
點解係黑歷史呢?- U# Q9 |( X* t, p
我同意出kig係辛苦尤其是夏天係戶外
+ k4 x- q# f1 m9 I" ^( n7 g- d1 o但係做得kiger應該會熱愛呢項活動wor
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

回復 28# phbaby 的帖子

PM傾?~~~~~~

回復 31# LastContinue 的帖子

都未必,,,當你代入到個主角...會享受..

回復 30# LastContinue 的帖子

點黑歷史~~~~~

回復 32# tina.w 的帖子

一定要有助手~~~

回復 27# cdalike 的帖子

動作好引誘呢~~~~~~~~

剩係鐘意cd後自綁~

回復 38# kidnappedyvonne 的帖子

有點想看...自綁不易

完全同意!冬天還好d,夏天真係熱到濕晒!
3 h: ?+ }9 y% n. g9 M/ b; Y* ?" |) i視野限制會令自己有一種不安心的感覺呢!
  B5 g% o5 A! q2 ]0 V  \6 W  R6 E
引用:
原帖由 LastContinue 於 2020-7-29 01:27 發表   ! D- b9 Q- Q- w2 r
肯定會 kig最辛苦就系熱同埋視野限制
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314