嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有喜歡kigurumi與BDSM的朋友嗎?

回復 40# JessBB 的帖子

不安心會令你???

行路時要特別小心囉!唔係一嘢就撞牆或仆親!XDDDDD
2 S+ W& p- b# _2 ^& k- J, O. Y7 R! X+ |' U( v: ~
引用:
原帖由 moonking68 於 2020-7-31 15:54 發表   
9 B/ [1 L- Y$ C) M* r+ p4 N不安心會令你???
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

Boundage 我ok

我也喜欢被捆绑

原來都有咁多人喜歡被捆绑呢!
#Kigurumi

回復 45# JessBB 的帖子

你也喜歡?~~

回復 43# goro9872 的帖子

你有KIG???~

回復 44# milotene 的帖子

交個朋友????交流一下???

引用:
原帖由 milotene 於 2020-7-31 16:28 發表   5 N1 A4 c& h4 p2 P$ I
我也喜欢被捆绑
: Q4 C& a5 K+ O( X1 l6 a: o
我都想被捆綁,再比女王調教😍

引用:
原帖由 katalok 於 2020-7-31 17:10 發表   : R" Q! ~; Q, Z; J/ ]9 S; j
: i3 M) I/ x0 a: [  [6 o
我都想被捆綁,再比女王調教😍
3 X$ D* A8 O. I! Z( \9 M% ~6 b
捆綁調教~正呀

引用:
原帖由 JessBB 於 2020-7-31 15:28 發表   
' L8 x$ R9 x9 Q% D* V) a完全同意!冬天還好d,夏天真係熱到濕晒!3 a+ N4 l* F7 s% Z( V" V
視野限制會令自己有一種不安心的感覺呢!
* O# ^5 Q6 {; e( U& h
: }" e2 R+ [0 n7 F7 g3 ]/ {
, F; G( w5 Y8 J
嗯嗯 刺激感
8 b$ t. L! |% D熱的話呢訓練得多會慣
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

没有和别人一起玩过,都是自己捆绑自己(龟甲缚),然后穿衣服外出。
# U4 w4 j" H! b; \( i: v0 d
引用:
原帖由 moonking68 於 2020-7-31 16:59 發表   
# V2 m3 w5 G; N. N9 ]& P) ]" H交個朋友????交流一下???

回復 49# katalok 的帖子

大家交流下???

回復 50# Marie0749 的帖子

正呢~~~

回復 51# tina.w 的帖子

咁又係,,因為我有朋友係日本做光之美少女,,佢話會習慣....同埋佢地平時有練~~

最後一張相是樓主嗎? 很可愛
戀戀手機 App https://hkcd.space

咁我冇試過喎!所以答你唔到。
& u. e1 F; J: s" |; D都係專注玩Kigurumi,影下相,我已經覺得好滿足。^_^6 {# L( Q& u4 z3 ?; U: P. l

9 M& q0 K8 Z8 \8 C9 P
引用:
原帖由 moonking68 於 2020-7-31 16:58 發表   
- Y9 o+ w  O0 t# ?0 s. M你也喜歡?~~
#Kigurumi

我本身又肥又大汗,所以夏天穿上zentai一陣已經差不多濕透呢!" c0 ^9 b% @) ^) \
所以夏天玩的意慾冇咁強,都係留番秋冬吧!9 i1 T! E5 p1 A! G
. T) @( V" z  N: \/ A
引用:
原帖由 tina.w 於 2020-7-31 19:12 發表   
3 w, [/ p+ C! @% a8 j& L) X
  P$ E' [  I1 O" F' l: j/ }2 V5 y嗯嗯 刺激感
* `& X/ ?, O. H& O$ D熱的話呢訓練得多會慣
#Kigurumi

回復 57# JessBB 的帖子

影下相就夠???

回復 58# JessBB 的帖子

一定係,,咁熱點玩~~~