嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

我又玩,遙控玩具[10P]

# Q- A* O' }6 Q: J3 R3 }剛買的遙控玩具...電擊器,可選的配件也不少,輕巧而且可出街帶。
0 R+ D! V( c6 q: A* [. Y* u. _

7 T# m# D. X* o3 p7 w! q9 R; A; j! Q/ E
這裡有穿上圖:hkcd.tv/thread-75685-1-1.html. s+ a* M. }  i$ ^

- f* Y- D5 m+ r4 T' r6 e$ H
$ q( U/ C1 f( C, v, |* J2 J

9 C; O% R0 A( s# ]; f" q
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
9 U6 Z- ~4 M' d  v6 r& Z
玩了一段日子的乳頭電擊器,我推薦這款給新手
8 E8 x0 a- V; P! H" I6 B& g" q, n0 o4 ^
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

3 X9 I% b; v# K# s3 e
$ E- M0 D& m/ H  Q9 G[ 本帖最後由 samou 於 2022-7-10 16:26 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

似乎好勁抽

痴係邊度用呢

電動玩具?刺激的體驗

咩玩具,睇唔明

會唔會刺激到哎出來的

回復 1# samou 的帖子

how does it work

引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-22 10:00 發表   
) R7 l# v- b1 C! b( T, N9 d3 d似乎好勁抽
, f9 U: u4 I- P- H  V. Q' k" \9 N- e+ @3 D& ?6 L
引用:
原帖由 marylok 於 2020-8-22 10:17 發表   9 A) O- v; ]4 P
會唔會刺激到哎出來的
1 a5 q+ M; _* W/ c- a, r+ ?
0 _- t# r9 f% a$ l多數用自動模式,開始會少少痕,之後愈來愈勁,週而復始,如果級數開得太大會好痛。

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2020-8-22 10:10 發表   
# X+ ]. ^$ z# {' ?* H: |痴係邊度用呢
- P# n. i! i5 m" o3 h" H

# y5 v9 R4 G0 Y5 R- b! t2 s8 Q% S) u敏感的地方用會好刺激

好似有埋電動尿道塞

睇下點玩先
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-8-22 10:31 發表   8 R- r% \$ u  ~7 T2 w, A$ ?
好似有埋電動尿道塞
' K/ b7 f5 \' _! e7 `, t/ t; c8 d# }. P$ m; a6 m( w+ J7 g# \. E
有,但唔敢玩!

買DG-Lab啦,是另一個體驗

看內容先啦

咩價位 ,淘寶嗎?

咩價位 ,淘寶嗎?

想試試

嘩,好正,好好玩咁

好似有d簡單,有無危險ka?