嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

我又玩,遙控玩具[10P]

/ K5 e# L/ M8 [0 V8 `! A剛買的遙控玩具...電擊器,可選的配件也不少,輕巧而且可出街帶。

% J' @2 `& c- l& l; T& P
. B. x% C/ P& M  s& }8 h' @! H/ h$ d
這裡有穿上圖:hkcd.tv/thread-75685-1-1.html; r2 N0 `, X4 [# }: E# E7 D

( D: u' v+ p0 `1 z

p% F9 r  z- l' a) P: h0 g" p+ e) H& @% E% j( t. s
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
$ L- P. B/ {0 T
玩了一段日子的乳頭電擊器,我推薦這款給新手& k6 L1 v7 h& p/ u' f% S( c: a
0 {; z+ B, A' e
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

. B0 M" ~6 w! q; T& l0 |
+ Z. A7 b% r2 p3 b. n4 E[ 本帖最後由 samou 於 2022-7-10 16:26 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

似乎好勁抽

痴係邊度用呢

電動玩具?刺激的體驗

咩玩具,睇唔明

會唔會刺激到哎出來的

回復 1# samou 的帖子

how does it work

引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-22 10:00 發表   6 M& D+ H; `$ B
似乎好勁抽
( u, x' z4 y8 y

3 _* W7 N0 o6 Z) c1 b
引用:
原帖由 marylok 於 2020-8-22 10:17 發表   ) \$ P( J6 N( A: k# g
會唔會刺激到哎出來的
* i9 ?* T6 H/ t" @. _& Z5 R# @5 n# [- P( W+ h$ g4 v
多數用自動模式,開始會少少痕,之後愈來愈勁,週而復始,如果級數開得太大會好痛。

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2020-8-22 10:10 發表   $ h2 C& U9 N/ S( O- m4 ]) v7 x
痴係邊度用呢
1 X+ n( p0 n: P" c$ o6 N
8 Q( b0 j7 T5 w0 H) g3 ^, X敏感的地方用會好刺激

好似有埋電動尿道塞

睇下點玩先
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-8-22 10:31 發表   
' n+ t2 r* U2 [$ |好似有埋電動尿道塞
% A- g% z" A; Z8 u  C9 i

4 L. K" h5 `  r1 i有,但唔敢玩!

買DG-Lab啦,是另一個體驗

看內容先啦

咩價位 ,淘寶嗎?

咩價位 ,淘寶嗎?

想試試

嘩,好正,好好玩咁

好似有d簡單,有無危險ka?