嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...( o3 f( @6 v& j' ^$ {6 b/ E
雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重
$ O% C6 w3 M* y# s! _4 f9 n/ z* |* g! b) x2 [: _/ P% ^; ]
! n* e5 n8 e% T( v0 r" L, ?- x- q

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?
  w8 X9 d3 x, C* v. _# t5 m全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....
& i1 r8 E! v1 Y3 c& C/ y5 N/ c+ @) h% C& j妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   . l+ `: G" K6 g& o
上次送唔出咩?
7 b! C; J+ `) m+ t) }: k# `全部都好靚喎。。
6 U7 I+ L: s; b5 E/ f) n! g
冷板"登" <---forum 出唔到個字...8 F% W" U6 n1 G4 d
( Q% f% z7 L) k) Z  Q
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   
: h/ P. _# o! G3 Y4 `播首《一起走過的日子》
6 ~  F" b8 ]; @' V
腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋) F) s( y2 G. u1 G, R

1 [& v) R' X: n4 `, u[ 本帖最後由 silkypanties 於 2020-8-28 08:45 編輯 ]

又見新 歡,+ H: B: H; v2 S) w1 O( `2 u

+ s! i+ ?2 ?' r+ k1 Y舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀
; ?$ ^! O9 e, a" q9 |: g( ^又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡
$ l6 ~) T8 o7 k5 E: g' Y( g8 j
# r: v0 ^3 c& @. m$ D: W(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   & V; ]4 w# N" C5 O$ D7 y: F
5 M' C$ [. r8 i; }1 ?+ H9 b! v
冷板"登"  
# m% S( n) s' q% O8 q7 p* W
. e+ S7 c. L- x6 [/ ]! _
我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   
8 ~2 Q  B4 J) o% c又見新 歡,* w; ~8 _; q( X) Z$ p8 k6 C
* H+ ~3 a# _! {* G4 g3 }# j/ v
舊的,就⋯⋯
( T+ m9 I0 O3 Y( U" A  H! h- `未有新歡
0 ^# p8 }' A- v! D+ m1 \
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   ( C8 [; b3 D0 h6 \
都好靚呀* E4 m0 D( U+ N% f, o( Y1 X
又係土地問題
# i( w- v# E1 s0 p2 ^1 u& n
斷捨離- q0 `/ U; i2 O  O$ M/ Q. c
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   
: M8 {9 P8 g" E' a# {+ t' N我都想應徵,不過人不在香港
, [7 }* h  {9 H/ |& e可以郵寄, 郵資到附
/ f* B1 m1 t' G: X
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   
6 I( ?4 ]# E; }1 [可惜, 好多都好新淨
: x8 L: V$ C, @! W
我用野好小心架
" [" v7 _$ ]  h' Z% W
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   
" S' a4 ?4 A: X: I, s無底底
  X4 q0 [7 A& \: i
底底日日都著喎
6 B4 Y2 X  g+ D7 A' [. t
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   
: c/ W9 t' C  b" X: P0 R8 V唔好唔要啦
2 ^! d  ~; j9 E: A日日在家悶到發慌, 要搵D野做下