嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...
+ R. ]5 C& U+ R& i雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重/ C% ~5 M) }" I/ A+ \% R
( [! J  X" q% C" n: O
( V6 T$ ]3 r; F" d" E0 f

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?. i8 Z; \$ {( _
全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....4 h2 G$ {9 q5 u- c+ A2 D
妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   
9 u( [: `% e6 A0 H/ M! a上次送唔出咩?5 Z. A0 m2 u& U' Z: D! |( h
全部都好靚喎。。
7 _6 P. S' x% L7 i4 v
冷板"登" <---forum 出唔到個字...
: ]# ~! ]) ?6 C, B6 Y; J3 _5 f" t$ q7 ]7 x
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   % j2 C8 }! ^" [" n( e
播首《一起走過的日子》
  h; I7 f6 I4 i# W  U' ?
腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋% p/ S" ~# d2 d+ X* e' [5 [

M) L2 t* M2 A4 m; G9 G[ 本帖最後由 silkypanties 於 2020-8-28 08:45 編輯 ]

又見新 歡,$ v! f: c! F$ g3 q- X% A/ [

( q3 _/ B/ N, d舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀
5 P4 u' B7 C) a1 e# s1 s4 K  V又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡
3 ?3 R% t, k, i. e! Y+ L+ x
* C+ m" X1 N7 j. T- t(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   - T. I; F* u% n+ |! j
0 h  N4 s. i6 Z$ g  X3 ~# B/ t
冷板"登"  
) i* K2 ?* ], u0 @8 u: x% \0 Q  o$ W
我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   
" Q/ M, G0 X  h8 a+ Q又見新 歡,
2 d, B$ }9 D2 i3 m$ L' v( H8 a5 Z9 G3 Z1 F
舊的,就⋯⋯
9 I/ a, d: C- @) X9 [9 l
未有新歡 ) }% S# ]. T3 a8 K
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   % Q2 z4 ~+ |! E
都好靚呀
( X2 |& D4 g/ o* U7 T. s  ~又係土地問題
1 t9 Y0 E! e. p8 ~$ r斷捨離
" l# U3 E7 C5 o
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   
& W: V# i" [( T& j8 d6 ~2 Y9 o我都想應徵,不過人不在香港
' E  F" C' u: z% M可以郵寄, 郵資到附
, i5 |9 B6 S1 a' ^8 f" B0 ~
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   
. P- W* N/ e! |' X4 p9 J9 p, U可惜, 好多都好新淨
; {! n& x" n; b$ S: L: x" v$ l我用野好小心架 , j1 ~& S1 D4 F
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   
0 {, G* w- O3 k7 p4 ?. `無底底
4 Y2 a5 f, t. O+ x* c) L底底日日都著喎" C' M8 Y6 c3 B$ `9 G2 j3 H  |* I
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   
. C# h4 ]# h+ j1 S5 m  o& M3 N唔好唔要啦
/ ~- e1 I5 c; r- T0 Q日日在家悶到發慌, 要搵D野做下