嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...
. I$ h8 \6 T- ?. h0 T' {) E# Q雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重1 Q! Y& }$ e+ |# H# v3 U! P

) }) ^7 y; P4 J+ J
1 q, n. I: B" F; |4 |3 A8 z0 j$ C
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?
3 \; b3 `5 r9 [: K全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....
, H9 B; H1 `$ N6 g- ^/ Q& a妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   
4 C3 [6 [' b, A; P/ j/ u上次送唔出咩?
, S! c" x8 p3 J全部都好靚喎。。
$ @8 D  a6 g, E% D; E' D, J
冷板"登" <---forum 出唔到個字...) B5 q0 h, I8 d$ s2 Y0 D

) U. {8 x: d% i0 \; F
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   . K$ `8 u7 [/ d7 @
播首《一起走過的日子》
2 u1 w1 _3 K: `2 ~1 `
腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋) i+ B& ^% S3 X& a3 Z

; {* M0 t+ n. g[ 本帖最後由 silkypanties 於 2020-8-28 08:45 編輯 ]

又見新 歡,
, h% s* u2 z9 L# Y' _
( y. ^' @/ p6 U0 X8 s7 c4 t舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀
& C* U8 `6 O4 B" P; I又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡- M- G( I. {1 f; r# S& X$ z2 h

+ m; G" ?3 Z8 d9 k* b) z9 R/ B(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   5 k$ T5 d3 y; n: A
% a" M6 }; `, m& s
冷板"登"  
- i7 o; c0 L; Y# m1 `' f5 k' z8 ^* G3 f/ m2 z
我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   
2 z& ~' H0 a* z! B2 [, N7 K又見新 歡,
1 R1 \; r5 W' [; y
1 _8 W6 e' A% ]2 a" K舊的,就⋯⋯
* B! _/ C4 f3 l: e; w8 }8 q未有新歡 3 ^4 t* B* T* T# W
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   
) ?- {( W. j( K: I都好靚呀) k' h: J6 i" {3 J
又係土地問題
) N8 H/ `' N7 m9 a1 V! Y& X" F斷捨離, p8 G! {# r% k* [3 P# ]- I
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   . N: J4 d3 o6 l5 p( Q( b2 B
我都想應徵,不過人不在香港
; w: K: k7 ^& t
可以郵寄, 郵資到附
. D; N$ V+ O+ w
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   6 t, {2 P. W* `. D- n6 P6 D
可惜, 好多都好新淨
: O8 W# j* e! h) N我用野好小心架   d% K" |1 P. _  i4 b
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   
; m. U4 o2 f6 ?無底底
, D2 G# ]* e$ a. P+ z) @
底底日日都著喎( A  A9 l* Z/ j
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   # X& Y6 [( b9 @' G" a2 g& R
唔好唔要啦
5 L! x5 e) @/ Q4 e
日日在家悶到發慌, 要搵D野做下