嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...
" h& C1 Y7 |& Y, K6 m雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重3 `: B, R$ h- N
- F) q+ B5 Q8 A" ]# `
0 Q6 }, n& I( k. z' W( k! T, B

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?
5 w. B: Z/ ?; e  z7 A( T# A全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....  w( _3 R7 s7 q1 V
妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   7 u" G6 o9 _% ^: u' x0 R
上次送唔出咩?
# U( V. r9 v, J) i- q+ ]全部都好靚喎。。
$ I7 Z3 ~1 \/ i冷板"登" <---forum 出唔到個字...$ F/ H4 L5 b; a. Y

' R- ]; P; o5 a; H- m
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   $ H7 B# }) w3 i8 o& k
播首《一起走過的日子》
. U6 [6 _; \; \6 R& ]腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋4 i, e0 t+ b% u! R. |+ d$ w! {
! b) ~' f' E, j6 M

又見新 歡,
# M1 N2 H+ Z) Q5 J: U/ P# v* g( T: _
舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀
5 p# G# C. e  H4 Y又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡
) R5 M; d3 Q+ B( L2 r
( q8 {& |& |) @7 l. P(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   
( Z+ `/ {+ c; N/ G0 L/ F: Y5 Y" \+ {3 k6 a2 z& W4 h
冷板"登"  
, s# F1 p9 o) Q! M( s, O) O

- }2 [+ ^, G4 r5 O% l" w我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   
/ L4 U' [$ n* S& x9 s3 D又見新 歡,3 _. [  k% b! m! l  v2 C/ Y2 {

' S, h6 P3 ^% O% d: D  F/ k. e1 A- U舊的,就⋯⋯
& h) ~3 A1 K7 K% Q! E
未有新歡   R2 d0 A1 H+ W2 H/ R9 i
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   
6 a& V7 g. \; y! p! s7 [% v+ m! o- o都好靚呀
% K- W" }% x2 ~又係土地問題
2 S4 U" ?8 B5 ~9 c( o8 _. \) y
斷捨離$ E0 K9 \& J# ]3 [8 [
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   
$ ]7 D, b+ ~$ f+ r* E- s% ~3 \, b我都想應徵,不過人不在香港
% U' s% q! p* Y! }$ K/ V
可以郵寄, 郵資到附 : Q6 s' h1 [7 K% s3 O
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   
6 u4 `3 s; t- `0 U可惜, 好多都好新淨
" A+ S* R# k+ P0 y" J我用野好小心架
( `" R1 ?1 C8 Z  _
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   
2 n5 h! H4 x2 f! R- N/ u無底底
5 m# `, j* ?, D8 U) {) x: `3 \
底底日日都著喎
. ]+ O, f' X/ {. \+ P# o5 J6 b
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表     p3 [) d, }, z, e4 a! _" N; {( b; q! V
唔好唔要啦
0 l8 @; y$ z  s5 o1 }
日日在家悶到發慌, 要搵D野做下