嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...+ h- K) h1 y# O; T
雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重
2 a/ Y  f: n4 Z' ]) R% l
8 S$ M; t1 h3 ]. r, _/ v
5 g$ L- A) i# e8 C  h
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?
: V6 P- n- H! [  A: F, i- U% @0 e全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們...../ ]( w; v! c: u' s7 @7 Q
妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   " N7 g8 }4 M2 M
上次送唔出咩?( g4 D, a" ^! S$ G3 I. e6 e
全部都好靚喎。。
  k! n) d+ a6 X% [9 {  J
冷板"登" <---forum 出唔到個字...
% C* @/ O) c) P6 Y* L1 Z+ j
8 ^3 I1 _0 h: }; x' V! H5 ]) U
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   " @/ i6 W# `+ M! h- q' C
播首《一起走過的日子》
! t! y! m0 R8 W/ A: @# h5 o' l- ]
腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋5 Q& {* \/ e3 w' _: ]5 V# f3 R: C4 {

) {0 H9 _" t& g* M3 O[ 本帖最後由 silkypanties 於 2020-8-28 08:45 編輯 ]

又見新 歡,
. ]2 a$ L# x4 l: b9 e. y6 k5 I& o0 P' C- U9 k+ d
舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀
' N4 m) p. {5 N, ^* [( `! H  N; h又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡/ n$ o" N; `; o6 D3 l% k
* n3 Y( ~$ b+ d6 D# b& N# {6 V
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   
) b9 X  F8 n0 ^' ?4 S+ R
/ o0 }$ ]' Q  R2 S+ |* ?冷板"登"  
2 h' P( \2 g' v; I6 x; @

! H$ k$ G' h! W& V6 I我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   * i- `3 e7 R! r$ i3 J7 y! G7 _
又見新 歡,/ S2 Q. o6 i6 e$ p
9 t; ^9 U+ C# u4 p4 n. W
舊的,就⋯⋯
* {2 x& p- h* f# Q& F! F. E
未有新歡
& D6 E% Y. W. b! r8 f4 t2 G
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   
  g4 Q" C# J* K7 \4 O; b% W都好靚呀
, }, J) y5 {( u9 E: T又係土地問題
! ?) \3 i* H9 r" k. F' P9 y
斷捨離
  |+ p$ Z2 V* }6 n$ t& e1 d0 Q
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   
& y6 a8 l+ h) F+ X我都想應徵,不過人不在香港
8 S, Q7 v. a3 _, H
可以郵寄, 郵資到附 ' U: G9 ^3 |2 T/ P
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   . t! E9 w6 ~/ V
可惜, 好多都好新淨
! M  M( }3 \/ F  L5 ^2 N
我用野好小心架 ' b) `4 `! j, g- k' w
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   * E, p2 {% V* t: R; d
無底底
4 E3 R2 m( k! t, R底底日日都著喎  A) Z9 U$ I8 [# t0 G
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   1 U/ }5 ~' O' _8 S1 d
唔好唔要啦
% ~6 j# k% w$ Y% K" \6 P, u" ~1 }日日在家悶到發慌, 要搵D野做下