嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...% ?  V( f4 I$ m! h8 h( C4 p8 y
雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重
% D" O* r" F: D7 J4 F; w" @
; J$ ^4 N; i3 O: b: N: z9 b5 s& N8 Y- Z9 Y% x8 R$ @# g' [

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?- u5 Q  i# @* q' B8 B7 [9 y
全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....
2 U4 }1 |5 F% y. q妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   * Q" C6 h8 L  M" C: e: f8 S
上次送唔出咩?& M# L1 B7 Z; m9 ]' ~, M5 d
全部都好靚喎。。
: e) r9 U" Y, i" G) r
冷板"登" <---forum 出唔到個字...
: e. U! o3 N, @
) o/ I( a9 n' R2 c. [
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   6 j' J  P# W& U$ `9 k
播首《一起走過的日子》
' C- y& V0 _& e# F腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋/ _9 R# f  L0 u4 T

, {0 K7 D+ L& h6 e4 x5 p/ }- D- v[ 本帖最後由 silkypanties 於 2020-8-28 08:45 編輯 ]

又見新 歡,7 E6 `( P5 R; c, c

3 u! X# t' g& Y# y4 i1 S1 Q舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀; i2 J8 s, L$ M
又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡/ _1 U: }9 ?; k: F

( H- k$ x2 x, J( s( d8 C" c$ }(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   * Z9 W) E8 h2 Z4 j8 `0 h, D& E- ]

& e8 B' m% s4 B: u/ [冷板"登"  
/ k, f' D% P+ w% {2 d

' V* A2 S# Q% {5 }, x9 P我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   " B# w* W" X9 D0 V  j
又見新 歡,0 o$ ]& U7 g9 ]5 K6 q9 [) z
% l8 i3 k; R4 W0 o, r
舊的,就⋯⋯
# z) r9 o$ j' {/ ]. O! ~. `
未有新歡   k4 C# P8 X( {* N  p" \
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   4 ^8 G4 z* I$ f( d; \8 i
都好靚呀
: Q/ G) Z) G! X! J6 }又係土地問題
; T7 w1 s: G. t$ j) D1 y3 l* W( x斷捨離( u: F5 Z! l- N+ y: I2 G# I: _
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   " g0 K0 M4 ^$ Z% E9 Y8 p/ o
我都想應徵,不過人不在香港
* O- ]1 b" l6 P8 g6 U' P
可以郵寄, 郵資到附 : L6 o  y8 n& i( h
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   
$ C) {* T2 h) V3 Y( F1 ^; H可惜, 好多都好新淨
: @) J1 N8 H$ P5 ^- E我用野好小心架 ' c# R6 }6 Y; M$ |! }
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   1 S) k2 u5 {1 e" V% H  c! G
無底底
. o6 h* E! W) z: r- a4 a# l; W3 G底底日日都著喎
( q/ C+ a! I. k: O1 [" p' |
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   4 F8 L& i2 X1 x" L- ~1 M
唔好唔要啦
0 C1 m/ K8 U8 ?$ i2 h, q, R日日在家悶到發慌, 要搵D野做下