嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

隔兩三晚就來一次,今晚......

隔兩三晚就來一次,今晚......

今晚又被人強迫著校服,搞完後要著套校服到天光
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

2,3晚一次都好 密

咁有需要,都幾密下

回復 1# kingphone 的帖子

是否為了另一伴

性感校服

那就是很有感觉了

很幸福,羡慕了

被搞個位係唔係真女人先,如果係真女人怕咩隔兩三晚做一次

too tired...

引用:
原帖由 adrian11 於 2020-9-21 01:10 發表   
5 w: c; j, d" z2,3晚一次都好 密
  ]0 {7 J& `+ ]8 T% N9 J8 d不過有時都要睇吓心情

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-9-21 01:35 發表   3 |) L" J2 P! {' O% k  G5 s9 w, H
咁有需要,都幾密下
" q9 v) P% x/ S6 B' ?; q# k
有時一星期兩次啦!有時一個星期一次咁囉

引用:
原帖由 joey221 於 2020-9-21 02:04 發表   2 \, U+ G. b& B! B# j( |
是否為了另一伴
7 d& P6 l+ k4 v6 m7 @

引用:
原帖由 graycatxcd 於 2020-9-21 03:13 發表   7 G) v& R% I6 n% A# G  l# k9 M+ k
性感校服
7 r0 h+ b/ V/ |1 H% T' i% u) v性唔性感,咁就睇你點睇啦

引用:
原帖由 po'p3soft 於 2020-9-21 07:29 發表   
' H- p, K+ R0 ^那就是很有感觉了
) c6 E; h# O) Z8 K/ j對呀

引用:
原帖由 milotene 於 2020-9-21 09:51 發表   
* @8 M- z9 I6 p, x8 f# a) `很幸福,羡慕了
7 y9 ^; _9 Q' z6 _9 ]
謝謝

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-9-21 12:20 發表   
' M! I! s( j0 M# T2 G被搞個位係唔係真女人先,如果係真女人怕咩隔兩三晚做一次
' v9 w# M8 n: L% {* L9 K- v4 S 你猜猜吧

引用:
原帖由 thong 於 2020-9-21 12:52 發表   
3 S4 u: y' d- Etoo tired...
& H, r1 g9 o- y1 y( K1 O真的很累

見到我都想搞

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-9-21 14:00 發表   
- u- J$ y& a' M2 A見到我都想搞
9 p. f6 O) i  B4 K
想就行動吧

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-9-21 13:45 發表   " j8 ?5 \2 U. x; U, D1 j2 ^: }
) Q4 S) {" [8 x2 ?& z& W4 W
你猜猜吧
+ p* I8 z% @; Z$ t

; ?* x: H, S) s9 B$ Q) \( Q* u我可以不用猜,反正我心中大約也知答案8 [! O1 m' H4 ^- B/ Y$ J: r! g

( D) G' }9 p# M$ u' u: c/ m+ R還有你3個偷笑圖案,我還給你: v5 C# x7 D: p, Q4 P5 x
, w$ ?# U/ l& {. n! e
當扯平。