嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

隔兩三晚就來一次,今晚......

隔兩三晚就來一次,今晚......

今晚又被人強迫著校服,搞完後要著套校服到天光
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

2,3晚一次都好 密

咁有需要,都幾密下

回復 1# kingphone 的帖子

是否為了另一伴

性感校服

那就是很有感觉了

很幸福,羡慕了

被搞個位係唔係真女人先,如果係真女人怕咩隔兩三晚做一次

too tired...

引用:
原帖由 adrian11 於 2020-9-21 01:10 發表   # W7 O6 w& l! q  @3 S2 ?6 I" B
2,3晚一次都好 密
5 X( y' q3 g! L' Z5 u& U; n- r不過有時都要睇吓心情

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-9-21 01:35 發表   
1 x, J# S/ x, Q$ l咁有需要,都幾密下
3 G* M8 N9 T$ O8 U5 k5 {1 x有時一星期兩次啦!有時一個星期一次咁囉

引用:
原帖由 joey221 於 2020-9-21 02:04 發表   
" l8 |0 G6 M- ]1 L3 Y& X+ K是否為了另一伴
6 k8 a4 S! b( E0 i) \' ~

引用:
原帖由 graycatxcd 於 2020-9-21 03:13 發表   5 j# _# J: d9 |+ x6 D  R3 p
性感校服
; C0 p* D" S% _
性唔性感,咁就睇你點睇啦

引用:
原帖由 po'p3soft 於 2020-9-21 07:29 發表   
: H+ S9 }$ o- h2 ~; I, s% k7 v3 ?那就是很有感觉了
' c6 _8 A/ l6 R2 f$ Z" m
對呀

引用:
原帖由 milotene 於 2020-9-21 09:51 發表   2 Q8 j8 p: v1 s3 b' Z
很幸福,羡慕了
. A+ |3 O; m1 c/ @$ i$ S謝謝

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-9-21 12:20 發表   
3 X) N& j. O( W9 @% y2 F  M. ~- b被搞個位係唔係真女人先,如果係真女人怕咩隔兩三晚做一次
6 x* X; j( O$ z3 r& I 你猜猜吧

引用:
原帖由 thong 於 2020-9-21 12:52 發表   " `, J: n! x. ?% `
too tired...
' g9 S1 Z9 b# ^5 ?# N( Y$ L6 ?" _3 Q% C真的很累

見到我都想搞

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-9-21 14:00 發表   
" W1 {; ~1 u$ Z# R, K4 F見到我都想搞
1 S; N; m! J2 P8 @% [0 z想就行動吧

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-9-21 13:45 發表   
2 M3 U+ B! M- u( h* D0 G2 P. w5 R2 U- ^2 G( ?
你猜猜吧
$ T! v( S. _5 L, B2 B6 i
" ~2 p& K9 p" ~) t; K  w
我可以不用猜,反正我心中大約也知答案
. n+ W- y8 _9 U' V& }" }8 k8 {6 D' n0 [6 d6 n
還有你3個偷笑圖案,我還給你
! e& l5 ~' x5 [4 A% Z# h2 I$ }# A+ J' p% m# z* H' F) {
當扯平。