嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔通我遇到女神!?

唔通我遇到女神!?

我懷疑今日係中環近雪廠街附近撞到Gila,個女仔對眼同個假髮同gila 的好似。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
  我今日出左街呀. 把遮應該遮住我, 冇咁易被發現.

引用:
原帖由 gila 於 2020-9-29 17:18 發表   7 C$ h2 k. {9 s! ]6 r- _
  我今日出左街呀. 把遮應該遮住我, 冇咁易被發現.
  v* y$ N3 q) ^& p, j- c" `4 e  E* \% p6 m# L0 H# }1 }
咁,即 是啦 ' {' V* X+ L4 I
1 J* Y" X& _4 O- n! j+ h' f
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

話時話我今年初(唔係好記得實際日子),在官塘也遇過女神,當日下午四五點左右,在APM二期後街等過馬路時,看到對面有一個好可愛妹妹(應該係女神),於是望左兩眼,只是當時我還是一眼就看出,因為頭髮出了些少問題.- {% v  e* T4 J! g
直到最近才來這看到一些舊相先知道原來是女神!!(應該沒認錯吧)! F8 u; Q5 N9 r7 a5 t8 X$ o
不過真心想說女神真係好得,所以我當時才會多望左兩眼.
3 X: ?# A$ i/ @5 ?) i- |+ ]
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

引用:
原帖由 Eliza 於 2020-9-29 18:50 發表   
& T% c& ]" W- Y0 W4 ~話時話我今年初(唔係好記得實際日子),在官塘也遇過女神,當日下午四五點左右,在APM二期後街等過馬路時,看到對面有一個好可愛妹妹(應該係女神),於是望左兩眼,只是當時我還是一眼就看出,因為頭髮出了些少問題.1 ~7 i4 J, u1 J+ N$ d& U0 ?7 u
直到最近 ...
3 s" o2 r& }: R# f' t* @
3 q$ o" U' o- O. q5 m& ^* R女神係觀塘有禁室....

引用:
原帖由 aac 於 2020-9-29 19:38 發表   . _. P' O# ~& z
) ~- n$ U9 u: E! [5 m* I
! t& u/ S- m6 Y7 d. G
女神係觀塘有禁室....
# w9 k, n4 Q' E' R5 y) k. s5 t8 r6 s; y/ r- @0 B, s) H

% e6 p# H$ `5 h0 H2 S- C- R8 VWhere is it?  I also go to Kwun Tong very often...

其實我覺得大家都係CD,大家就會感應到一😜
Wechat:howau2016
TG: Hello Mag2020

引用:
原帖由 aac 於 2020-9-29 19:38 發表   
) s* k* m$ ^1 i$ \/ z* ]/ S6 }$ {5 G
5 N2 T$ }8 P" i/ Y5 K
- X9 b. P& Z& h8 |; N) C8 S女神係觀塘有禁室....
  t2 s- E/ E* B* X, g
9 O6 O) Q" X  m+ m% doh.. 呼之欲出
享受 一分一秒的 CD

去中環咁大膽- r5 [5 I0 k. t" ?* C
幾時落MK俾我撞下/ {7 G4 Y: L$ g7 Q6 {
0 \* n; n* G  T" }& Y" z0 w

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-9-30 11:43 發表   ; g  S: W& T; O- ~. @, n% I( x2 ?
去中環咁大膽0 _) u9 g1 b+ P9 B  n
幾時落MK俾我撞下# X' V2 {5 \, C. K* ^" m, C! E

9 N" s# `# I! Q, |9 f2 o
; z% n  J7 ^# d9 X

6 n2 b* {, V- a# l7 E+ F' [( F用對,愛美神,撞下 / s( C" x" p4 ~6 Y) X8 Z+ B
^_^
享受 一分一秒的 CD

回復 2# gila 的帖子

你係咪有去中環先?下午2點左右咁上下