嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我點算...

我點算...

一直都係直男 直到最近睇咸網 見到d人妖(言語間無意得罪各間人士)好鬼靚女 禁左入去睇 睇到扯 然後打到射...之後都一直搵有關方面的咸片 唔知係好奇心定係咩 覺得好正 由其係d「女」口交。不過我目前只係接受到有胸的 個樣女人的 未能突然90度轉彎 咁樣算唔算李安所講 每人心中都有座斷背山?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持,謝謝

精蟲上腦...打小D飛機

會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?
8 g2 x  v: S; [; r% C
3 H/ g& O8 ^8 V+ o4 S5 Y
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 13:55 發表   4 i# l  b( T9 @0 d& A  a$ v6 @
精蟲上腦...打小D飛機

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 14:01 發表   
3 O) [4 v! i, V會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?3 C/ y+ m+ T) C9 l$ ~5 ]

% D# l' c$ Y. h# m
9 f# B! b$ l1 n% V" `" r* f. p) T$ m

& c  t5 F4 q* D2 Q+ }1 V; X要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次3 k& e$ i% W4 T' ^/ G
* Y& {/ ?1 s2 M/ N" w

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 14:43 發表   ( P. B5 L& m; V7 f8 l0 i$ ]' r9 t
) ]- R. H7 [9 p( f, g
" b  t0 v2 n' V$ k: J1 e8 {; `
要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次: H0 k6 J3 ~9 }: G

) M5 F. t: `4 ~* w: L; i3 n" ~
; b0 \1 ]/ a& e將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

有問題咩?/ V0 f+ |8 V# G! R& W* ?
你只係“sex優先”
1 U& Q9 t+ s5 T7 S. d1 O9 o7 M仲好正常喎

支持樓主慢慢轉灣
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
. G( R7 z, J' ]* S0 W/ d- s"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.. k1 Y8 E+ c5 J7 N

v5 ~5 ]  I; v; {; D2 B4 k9 @, rbtw, 個彎是90度.
9 S! N. ?, B; t" F(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?
. O( e0 Q& a1 X) B- W7 m* z6 \) F7 @& w/ }5 g* H2 O0 ]0 }
引用:
原帖由 zz67098 於 2020-10-4 21:24 發表   % z  x6 i" ?' t/ H4 t4 ^
支持樓主慢慢轉灣
! U, V# s& \$ K4 ^1 u! F- U( |  E
6 p8 O+ y  y* f7 ~8 s( I: H[ 本帖最後由 gila 於 2020-10-4 22:02 編輯 ]

岩岩見到,你試下搵fatbabybaby.: e) a% F1 E( i4 ^' ^7 R
佢都搵緊對手。反正都試,不妨試試啦。

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   
# ^- y& G% W2 v$ r! Y轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.: F4 d8 L2 M7 _5 U$ L
"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.' x4 t. Z" P- g, H; z
/ m- y, _. l0 F0 [! ?% x( ]9 E
btw, 個彎是90度.
" x5 W* L) O' A( P; C(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?3 H. _' W4 w; t8 X
! w6 A7 g0 L9 i! y0 W( K
& F0 Y$ L# M5 v% d  }

1 Q7 b5 h/ v' X# j5 K) A8 k2 T4 s, w) @90度咪直變彎囉% U: f1 k( D) H5 k8 b
不過真係唔明點解硬係要話自己係直男

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-10-4 15:30 發表   ( Q' K1 D# ]( G6 |; c. \
# g% H+ U/ R2 |. |
將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
6 m9 c: R% S2 a/ D" W6 D  m6 z諗起舉住塊牌周圍走話自己好愛周秀娜果個阿叔XD
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

回復 1# Tamyamkam 的帖子

我看到男人JJ 時, 會很想給予自己肉洞被填充

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   % U- s/ A( H# z# p& K3 m
轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.9 j) X* ^# J! w  `7 u6 c0 @
"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
7 N" A, F; h. ]6 i0 S. u! R5 Z. P
5 `9 [0 S! G+ u8 f  u" }btw, 個彎是90度.
! O. B; @" `5 D" B/ M(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?9 L# w. p" n( Z' Z1 n& h; E' W; ~

+ @8 x7 Z, W+ g9 E4 c1 @+ }' W2 A
8 _" P9 {. S! X2 R) S5 z! H0 S$ |90度係掟左個靚彎,180度應該係炒左車喇.
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

對新朋友不如多點同情嘉許吧!我贊成大家鼓勵多說出內心心聲的交流, 而不是一味的諷刺唬嚇打壓罷~# X& T' Y! G; D( U6 Z

$ Z! Z' v7 A6 H& s5 Q: ~% F- _( X

5 |3 o* g3 y; z9 W2 T8 m" ^
6 V) l/ \/ ~" `8 y( U) Q+ ?
4 h% ?2 ?! Z$ F- O  l3 p: q& f. _
% C6 e9 P; A2 [8 ?8 i) \8 `8 b& `3 S.

其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~

引用:
原帖由 Wantbegirl 於 2020-10-11 01:49 發表   : `6 B& [* _7 S
其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~
; `% g$ {0 w; A- X唔關靚唔靚事 最要要試左先 對自己無憾 分分鐘你睇番自己啲相都硬

睇人妖片睇比人插定插女先?