嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我點算...

我點算...

一直都係直男 直到最近睇咸網 見到d人妖(言語間無意得罪各間人士)好鬼靚女 禁左入去睇 睇到扯 然後打到射...之後都一直搵有關方面的咸片 唔知係好奇心定係咩 覺得好正 由其係d「女」口交。不過我目前只係接受到有胸的 個樣女人的 未能突然90度轉彎 咁樣算唔算李安所講 每人心中都有座斷背山?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持,謝謝

精蟲上腦...打小D飛機

會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?
2 h$ O: t7 q  ~, ?' N  q. H
* J. m9 K/ @+ r0 K2 c) ]
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 13:55 發表   ) Y* ?2 x# I& P8 c; d# S2 i% H2 }
精蟲上腦...打小D飛機

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 14:01 發表   
. o& G) a7 @& p會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?* W9 M8 {5 G- _3 Y7 r$ k
  _' I+ u5 ~' q/ ^, f$ e
* d1 r# F& l- p% G+ Q* s( J* F. [

- f' \6 M, h6 Q: S8 `; ^要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次
" m! G/ c1 }% M2 ~$ c! ]* j# x8 [- o# a- K- w  N: X$ {; y0 G, N8 c

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 14:43 發表   
4 z8 T. K! _# h3 v" p, n, N: ]! a) I  D' |$ n! [/ ?7 m6 c& J8 T

, E8 o% k) x6 @要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次6 [$ r8 A# s* V7 y: j- _) E
9 h& D+ N5 r* o+ s; ]& m% m/ K
4 i8 _$ Q; ^+ m# M6 j7 x# x7 `2 k將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

有問題咩?1 @/ N; `" s: n6 g
你只係“sex優先”
% ~( h' U( [( @仲好正常喎

支持樓主慢慢轉灣
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
/ F% H7 A# u. D: z"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
2 y7 J5 N9 y3 [) ~2 X
1 q; `3 u1 X4 ~8 U9 h+ ?btw, 個彎是90度.) p* Z! Q8 m1 g1 R
(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?
& D. n: @- \/ [% o) U+ M* Z5 D' t' u9 {4 c+ Q  d) \6 g( Y5 l
引用:
原帖由 zz67098 於 2020-10-4 21:24 發表   
  A+ K& x0 a8 w" _% x" |支持樓主慢慢轉灣
: t2 F' ^: P' C* v- m3 X% F" w% F9 P1 A9 k. z0 F) ?! Z& P) D

岩岩見到,你試下搵fatbabybaby.+ [6 q5 m% g" M' Y
佢都搵緊對手。反正都試,不妨試試啦。

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   
" O" I9 d4 R5 \3 Q& ~1 m轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
  I: Z* ^! B- H5 U# G"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
+ m3 ~. m0 r0 S6 O) y0 k8 W$ r9 F9 x& w6 [
btw, 個彎是90度." N0 \. z3 d2 t: x! F7 W
8 Y+ o5 g3 P$ R3 V, G. S2 T
5 M7 u' W! P2 f: N, o* S
3 c! D+ U2 p, d, |! p
8 B" J+ r+ ]% X6 S
90度咪直變彎囉
. w: s- X" a3 C不過真係唔明點解硬係要話自己係直男

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-10-4 15:30 發表   ' ]  W. t& n. B4 z$ J
. t  a( X1 N/ E- K* B$ C
將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
: ?3 }  v. |8 Y9 q諗起舉住塊牌周圍走話自己好愛周秀娜果個阿叔XD
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

回復 1# Tamyamkam 的帖子

我看到男人JJ 時, 會很想給予自己肉洞被填充

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   . `) V- ?4 Q$ g  M
轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
: {7 S" K. J* I) l& J5 g$ I1 h8 A"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.+ ]3 a' \' @& i1 o
3 z- X. l# \3 Y
btw, 個彎是90度.  c& J: `& M8 }) V. l3 {- R  q
8 F* `2 M  g( T; n
; g" @7 M. r: {: `' _4 @
( B+ u. X1 v% k90度係掟左個靚彎,180度應該係炒左車喇.
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

對新朋友不如多點同情嘉許吧!我贊成大家鼓勵多說出內心心聲的交流, 而不是一味的諷刺唬嚇打壓罷~$ F3 a6 e. d3 N, [4 O, x( p, h) U

4 ^' j+ g2 X/ f+ V9 G, y$ i2 f
4 t2 {. ?) c$ h: A* Q; J3 g. ]( g4 C
3 M9 p) A0 H4 I/ e. k* a; d3 X% \& J; \: [: v
& G9 V1 J. l: X3 k8 S$ b) ~
  u6 Y( X* q- F8 Z" Q: N. R
.

其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~

引用:
原帖由 Wantbegirl 於 2020-10-11 01:49 發表   
; s( [7 m8 C( O( J5 c  M4 ]其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~
" G4 ^* T# e) w# ^* r8 ~
唔關靚唔靚事 最要要試左先 對自己無憾 分分鐘你睇番自己啲相都硬

睇人妖片睇比人插定插女先?