嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我點算...

我點算...

一直都係直男 直到最近睇咸網 見到d人妖(言語間無意得罪各間人士)好鬼靚女 禁左入去睇 睇到扯 然後打到射...之後都一直搵有關方面的咸片 唔知係好奇心定係咩 覺得好正 由其係d「女」口交。不過我目前只係接受到有胸的 個樣女人的 未能突然90度轉彎 咁樣算唔算李安所講 每人心中都有座斷背山?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持,謝謝

精蟲上腦...打小D飛機

會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?
9 ?# F7 l% I9 |4 h! X! _
; D1 Q1 i; J% D& [# J& @- g
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 13:55 發表   ( v* h+ C0 Q5 [$ _
精蟲上腦...打小D飛機

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 14:01 發表   , S- v% u& j% Z( K+ M" _
會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?9 i/ a; \& }/ q* H( ]& t

6 s5 L* S; l. G/ v
4 u: [+ c+ q4 b/ h* e

7 d9 o* }7 V! O1 b+ Z要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次; y, b% B5 S1 }* k

L/ @3 y% r5 V! U$ C

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 14:43 發表   % D7 y* j, S$ ^# f# |- r. |" e

! n8 X3 x2 [1 I7 I% W$ I  t$ X7 L5 j: z6 m( K
要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次5 H3 h1 N$ u3 u$ K6 A. w2 ~$ i

5 Q3 j$ B' w. z) F7 n
3 T0 i* Z  x9 j) Z4 k3 O將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

有問題咩?, I( t2 Y/ j) _; d* i  [" U, I$ w& ~
你只係“sex優先”# j  ^: U8 U% r6 {' G/ {
仲好正常喎

支持樓主慢慢轉灣
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
7 `2 ~8 P4 ]! `% h"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
7 ~! O# Z8 ]) q9 v4 \. z- j/ Z2 ^) d. ?! E) U5 z# W5 H: V, w
btw, 個彎是90度.% ~1 Z8 |) ^# W& |$ p
(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?: S8 l7 i7 t; h* R7 c/ o- Y

' u2 e$ {% ?6 M; R( i- ]. Z
引用:
原帖由 zz67098 於 2020-10-4 21:24 發表   5 a" \/ f9 Z; R( O
支持樓主慢慢轉灣
1 Z. b& T9 I- p1 _
; u0 l) e2 O$ b8 M5 Z4 \1 A

岩岩見到,你試下搵fatbabybaby.' \1 b# T) R0 a
佢都搵緊對手。反正都試,不妨試試啦。

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   
$ X4 P1 [1 K, N% x轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
, ]3 {1 g, i- g$ Z% f"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.: `: e( V) Y. r/ t2 o
% X$ R- U0 o# g0 k7 b4 w
btw, 個彎是90度.9 R# k% e7 A6 _8 \$ }
(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?. U3 W7 ]" z! c2 H0 D0 U

4 o0 n$ `* s$ p* Z
/ U$ I) X4 _! e" [. o2 Q: r
% L, O  i5 x" u1 ~; [90度咪直變彎囉
% c2 C0 d8 j9 S不過真係唔明點解硬係要話自己係直男

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-10-4 15:30 發表   
9 z/ z) K! Y- N3 R( m' P2 z3 i) `8 F8 Q
將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
* X. W5 B4 H! q) A* E) i
諗起舉住塊牌周圍走話自己好愛周秀娜果個阿叔XD
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

回復 1# Tamyamkam 的帖子

我看到男人JJ 時, 會很想給予自己肉洞被填充

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   
# J6 r. n$ o2 t* r/ V' H轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
0 u3 W1 e* x) N"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
  B$ p  e# {0 s6 v8 F2 l) u; F, M8 \
btw, 個彎是90度.2 P8 W2 a$ p3 U  R% Q9 M
(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?
4 z8 r0 g3 r# l0 x# j
. C1 e2 G/ l7 {; r
5 j9 U, S1 L" }8 V, j) n90度係掟左個靚彎,180度應該係炒左車喇.
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

對新朋友不如多點同情嘉許吧!我贊成大家鼓勵多說出內心心聲的交流, 而不是一味的諷刺唬嚇打壓罷~
" R/ C! R+ u, h! {* v' ]4 ~4 f: Z. ^' m6 r1 \4 @3 G) g& `- t6 ]/ K* I1 P
( f5 m8 f! K; j" k% [
0 S7 W3 d+ Z* p# k0 i( o. C

, ^2 o  Q6 I/ Z: i0 \3 P* |. a2 O) v$ Z3 ?& r  A, @) Y! |) j
; u$ j1 Y" \2 ?: N; Z8 W6 G
.

其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~

引用:
原帖由 Wantbegirl 於 2020-10-11 01:49 發表   ) y# i, a0 k5 k  r' S6 e3 X- B/ O
其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~
: _2 {/ h5 w( b, Q% G8 H
唔關靚唔靚事 最要要試左先 對自己無憾 分分鐘你睇番自己啲相都硬

睇人妖片睇比人插定插女先?