嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
. z& `" d- F) i7 k
! F  f  H( U* M6 r4 y. w  ]因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖" l# p+ U, {7 r, Z4 |

) p% O. C  o0 v  g$ V/ Q5 I! w5 W% `新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
" N' Q+ L. c6 f' x# Q, B2 ]
3 o& Z# G# j; W7 `[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
7 q. \( ?& g% j% u3 u很有女人味
/ M6 D& ^* W  }, j) P* R) {期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   3 F3 ]: [* a: u) u* b
尖高根( v# M8 |2 T) }2 `/ c( Z! |
很有女人味6 t7 F; y% k4 A/ t0 x  c) H8 g( g
期待穿上
) i( J- u) ^0 X# F3 C; }6 T
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖2 l9 D4 [0 C; T" x( _, g; m4 x

6 Y" j7 m& D2 A# A/ u! `  S感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,1 e% f& p- n; j4 d* O2 p! m+ n

7 `) Q. }: B" R$ C$ q咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?& Z) R; l/ [  q
- U8 _% g) p, e
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
8 z8 L) T1 h/ q$ q& A
* y; X% [$ ]7 e4 ~& H  f0 [雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
% }& W* s# v5 F" o8 j3 E, r) s+ x$ p) B1 l% Q  h' O
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,0 L" E2 i; n8 J  w7 P
5 |7 w( R( \/ t% Y* R
咁可能會好睇好多
! B* N1 }8 }9 S: |" E
' U1 ~5 {$ @/ _& [% `. G- U# T. y就係因為這款已不再流行才放二手呀* S. z* ~+ f' ]' \

+ d/ n: T3 ~/ ]7 U不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   % {6 v4 n: p7 k4 f- ]  u
感覺,好夾 腳趾?3 o% X- M& c$ [7 u9 P: D
/ y, ]# S* X8 p) \4 g* @7 K
(o^^o)
$ Q6 t' ~3 q; a. b完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
2 k! r5 w: E' C5 f夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
0 H" y2 ~, s! T. E" ^7 N- @4 ?8 ~: |
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼# B7 [4 f3 p8 T6 `$ m& F& J

$ q1 M  g5 t; u- b同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
# g1 m) q% `" ]" n3 y! u6 m$ l  n. L" Z& J1 E1 z- [# z9 [0 P

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   $ E& _& l0 u" t3 y
8 P0 e7 X9 x9 W/ a/ C4 Z3 A* A! f& }
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
& P+ |/ F" f* _" Q  |; L4 {6 ^( M夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
2 \# o1 F0 X+ l3 P( P" H4 m+ Y6 ^% H8 ?6 [/ K( n! ^
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼8 z/ h5 z4 j5 ~4 q( J* @

& }  m" v$ w7 V5 v& b5 Y7 @8 M同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
0 k! P7 A1 E7 I% A

' l& q) k" d$ J( D" h" l' |I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
5 o* |2 c2 W$ b/ W$ z% `1 A( J$ B很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   # h- T: d' R7 p+ b
妹妹你很有心得
. |" q1 g; Q1 k7 O$ g1 a% _. R
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
  e3 p) j! y! V6 Q! N1 |; w7 V* \
5 ~) X$ U: \/ n. m; k$ G
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   ! S2 x; S# t* V
著咁高腳痛又會起水泡
% }) l5 O- F0 `" h9 b
$ J9 p  ?/ X# O8 Z: W8 Y! o
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
. w, s7 _8 r. ~! b) @1 _, C2 o
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我* P3 b" U/ M! H  O! S" Y
) F, X, j+ g/ L- v9 [8 f8 o
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
# |; T8 g8 m. u/ F7 X呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
( B7 Q" x$ }6 G6 o6 w! f
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   1 \9 C3 ?: B& R; d$ M5 x
9 C# g  m; D: @* n9 y

0 n  [' k" L4 x( R- ~2 Q# D冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 8 @8 D% X/ Z- ?6 g" }0 a

2 p$ M8 j* }; n; u6 o* V& g8 \; h6 Q$ G9 c1 G, z

9 X6 X' p: n% ~+ u鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,2 x* K2 i( ]$ i' G0 S
8 H0 t( Y; ^2 c, e
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
& M/ e. v' f, m' k4 z+ N
7 Y& V* o" d- p/ w  L  k" y: A再腳痛、再乜野我都會繼續著,
, i# O* Z8 V2 o- `0 T& G' L

4 }! i; Q3 K) p7 L& T) m我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
9 g/ t7 r1 L9 o0 s3 n7 I1 f, R6 {
3 N2 }. y- b1 o! {7 }5 v7 `/ y- y/ W& [2 n% u0 `! v
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 4 V. @. T/ n( ?
$ J; t6 ]: b7 F0 @
8 l8 ^) v( C4 `$ P

, N- \( W/ C$ q3 x; e' `: h8 F鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
: R" O1 q5 C: G0 C' ?% x% [* M( F- m5 G4 [. ~& L
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
+ g; I& n$ u9 x6 j2 S  D' F( `0 G+ }, \1 q, W' Z! H4 w) B& `( p
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
, x' k" a" V! g& j0 k3 t& l' A# w  q; d. S' ^+ p
姊妹説了貫高根之好處和優點
4 D' g( C( N% B( m% {& C9 C我真的想穿吓
" i8 N1 `: g* p1 g: o$ A1 m) h, h細味我自己的高根,行走時
5 E6 W2 D. [5 f* p真的好像側了一旁,冇乘托力