嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
* X% I" ?3 c5 ^% C/ F2 r. o7 M5 J7 I4 T
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
; A$ d+ e; ^/ y9 `7 `7 O8 O- @
6 F- ]3 Z, l, ~新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
6 |% K: a" `% h7 A- P- u- y: g4 l2 E6 g  r0 T
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根& `* K; a8 y- z+ U$ N1 `: |
很有女人味1 @5 r" p' @$ e( U( F& P$ o
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   
0 v+ w# T* {. G尖高根: u! t6 L1 p& ?9 q) K# y6 j. c9 O
很有女人味& Y9 Y$ k' \; u. K4 ]
期待穿上
1 X; a# _" r) W; ]雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
. T% y  j# L9 J  }
9 ^" g: T5 n) p( ]$ \" Z. D感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
% p. i" S7 D# p9 R$ n9 H- @$ l4 Q& n" U
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?+ ]3 d1 k( e$ K+ K0 c$ D
; g! M' z7 D! I5 @# R
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表     b6 q  v$ v1 y: }( V
, H; u) J! @, h4 V. i: y# q% t
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
* l% W2 f0 Y: |4 c# B3 m# T: B+ g$ }6 C5 k" ?
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
9 z+ Y* b# n5 [& I3 o* T: E: K0 m; K
咁可能會好睇好多
7 }+ Q. H4 l# X& u4 ]* u! G% }

+ E5 j3 I% g1 z/ ?; B, I7 n" |就係因為這款已不再流行才放二手呀
5 c& {- ?0 e' u  }2 ^
, _8 y+ C. |( m# e8 G5 F2 q$ z% b# B不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
2 z! L- M& {' _5 t2 n  g' ~- k感覺,好夾 腳趾?$ n. O( x1 g; U9 o# a) N
# e' O& z% K8 @# u0 c
(o^^o)
+ M& |: L- L, b/ _2 W! ^# V2 L2 _* z完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,  C, O. C$ u9 w& ~0 q, r1 a6 G
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,5 C, e# T( \" p$ n2 Q
5 t* k$ I) C9 ]  d8 o0 X
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼/ T# H3 ]/ [2 ?1 r$ Z

x* c/ s, W, L6 D$ b) b( g% Y同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,! x* F! a# H9 W/ l) M% n* Q
( j4 d# n; X' H- `& `2 J

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
+ y5 b) I( h9 E9 P6 x9 ?* b# k$ k
* r8 i8 M2 D) {& Y( h8 d+ M* |完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
2 c- V; g  q! m2 a7 X夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
: O" u8 Y4 R& ]/ d4 s: u& y) ]8 \  {) s1 \9 U- c. Q
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
: Q0 ?0 n2 f9 F7 w' P( q4 Q/ U& y/ ?$ T0 A5 {) F6 {
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
& |' E' J1 ~- H& M9 R
8 W+ V9 ^$ ]. B% k4 tI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋7 O0 ^( Z) I; Z( ]7 o( Y
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   * u+ X0 k8 a! \/ J$ h$ B, B$ B
妹妹你很有心得
3 U2 \* M6 |) p9 e

- M" I" A/ ]% Y6 o. `冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 5 a- ^" z$ v8 b8 ^: e

1 i0 V) y0 k% R/ b9 ~& R" g
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   ) p5 V* C! f  R, h+ U
著咁高腳痛又會起水泡
: e  G6 N4 P) s5 w+ b
3 l* Q! m: c1 m鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,/ d5 a5 P4 K! G' n+ M

& b3 f* D- L( p* c9 H6 o同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
9 o4 j; o3 \' w( H" ^- l4 E" x. m* e# k1 g! U9 {6 o  C3 L
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
. C3 V. V; g* K$ W3 c  q呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
) m5 e- j! ]& _+ k( I, a: x3 e( D4 B始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   , F" E) ~! S& _
. I) J  m% H. {5 o

+ r+ |( w' W! ~' a冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
0 }3 G  `% q. I4 r+ h$ w. x' U
) c) }  x- A: ]) w! ~7 F( V
! _: B* X+ ^" l
* E6 C& b( Q6 d8 p鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,1 ?! |8 E, ]' }
' C7 R; {& }4 T: t0 Y- T: v' j5 b
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
" \: u1 U5 q) r1 G6 o
2 c! Y6 u! o% Z* c. B$ B$ j再腳痛、再乜野我都會繼續著,
  K2 g7 P/ m5 y- w  z, Y. t
; ]/ h3 v% E$ \
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
2 S% k( ^  _2 r* f: n' Z
# u2 t4 S& i! C6 I6 C8 F2 T# {4 m+ I/ `- U+ `; z
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 - _. `5 E  Y" K/ Z& L
: i$ {1 c4 Q% Q6 I/ W

3 b6 L! b" P' i- u' ]0 A( v
5 \% M% b! \) w9 D鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
) ?% e" d) W% e0 d( r
" i) {7 N2 m& D2 j' {5 q同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
- U" k% N9 H! ?# _3 u/ [6 j* u/ i! }+ _
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
: A( M8 _) [" f+ G, V) v1 G4 y+ F- ~# x, B7 q" G2 v+ f" e; i
姊妹説了貫高根之好處和優點0 v' i- M% c; x  I1 f# l
我真的想穿吓
" x6 U" P1 ]5 B; i7 |細味我自己的高根,行走時; B' b) o) J8 \" q
真的好像側了一旁,冇乘托力