嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
. h# k0 e; A  j) o$ \3 R7 r  ?; Y4 X) Q1 G% O* `$ V% ?8 l" w% @) [' O
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
4 _  a$ k4 t" W; Z. K3 Y7 [; p# e; ^$ W- G2 F
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
: V" W2 D3 O! p7 g) g, x8 C  O# E3 ^( Y4 \( w8 O# S5 j
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
' \8 Y5 Z  @, h8 V- w" O8 M7 P很有女人味# Y- t0 F7 C/ c- o& v, j2 {
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   
( H% u: _0 Z4 ]5 x; ^7 k尖高根
, P$ r2 A0 ~% o$ r8 ?- Q" v* i很有女人味
- h% a& Z* B$ B, N; F9 {期待穿上
, |- U- a) W1 m# k- Z; y- W% U
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
. F: {7 D* ^" A6 b! Y. A: e7 v! s- a' S0 w& B  `: T( q
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
) U1 K8 j) k* t: _* R( b) d8 l  h% {8 f; f8 w/ ]. @
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?. k/ O% ], [. W+ Q1 Q
  s: a- S3 s3 @3 D
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   2 s' t$ T) D, [
# A5 u& W$ _9 j- ~) T
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
' y( _9 I4 K7 R  g, q; P7 y# D: |
6 s/ n5 e( f/ h2 k: x/ q  S8 f8 ]感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
% [4 g; D5 V' \/ k  o
3 r$ [2 e) j' J) n咁可能會好睇好多
7 e( ]* {0 a1 q+ G# o3 ]

+ G3 R$ J( R# j4 @+ G* g就係因為這款已不再流行才放二手呀
- \4 r/ ^& `8 e% W! `+ f$ Q& a9 s' a& r( N) `6 j9 D! F
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   / g) I5 X* M" v' c% [1 H# r
感覺,好夾 腳趾?
) r, F% ~3 }3 f: L9 d+ w8 C& }
# }& d7 m! j/ ?) ~(o^^o)
' H( A% q7 A# v- k
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,+ `; i' q. y" M; {
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
; g% |# w3 X8 f* v4 g
" @3 H' T! F/ w3 _. @" Z% D( l為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
  `* ~* L8 a2 b! g7 {( H1 t0 G% P# b& q, B; s2 l) ]8 d
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
' z- g; }7 y2 W. D" W/ d
* @6 G8 H7 w( g+ D) z[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
; Z1 ?6 ]+ E4 h9 p" f5 w/ g. h5 ?9 v3 }6 v! h: {
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
: |2 Q! K) [6 H7 _+ x1 K夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
3 N: `# o, n5 M! n
: a8 u" l  x) S1 s8 r8 H為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
5 A  R/ g! G! @2 y
0 o) ]3 p5 H" K) W同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
$ D7 |/ G& M6 C( B$ m9 z8 r

- `* ~8 v2 y9 pI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
; K9 s7 @9 p5 e5 s! r# H& L很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   % [! L6 y5 G8 W, u9 U; }
妹妹你很有心得
( N' k1 n/ J0 s( d( ~! u5 G- ~1 m' V
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 ( f$ Q  \# v; S+ X6 A

! P+ r* }5 q/ t5 H% ~. z
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
0 n/ A: M5 h  Z- D5 H6 [( m& l著咁高腳痛又會起水泡
1 [# Y/ }# o8 {  _; a% g/ B
  `8 V/ F3 M/ v$ R; O
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,: f$ }( y* w0 S3 J$ L
1 ^/ [! I  N! d6 z0 w5 r0 Z
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
/ z( M" ?1 n5 u9 `7 p, R) N9 t+ a- ]3 F9 _
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
& ~# x) T  D% u- [% D7 y呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
" @/ H) o. e( v8 r* [始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   . \' y# l" U6 g0 f2 B. C5 |) p! D
& K' [" T! e- U5 o. N% D0 U

9 w* T& z$ h, V+ A) w3 }7 V: u冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
- @6 [! R- w. z% m
' B: d/ M0 u  F5 B1 c) n( Z8 }: ?$ X: B* s1 J

1 J" i/ g% _3 h4 e鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,% ~$ ^, X0 B. T- b, y2 Q: W
7 w% U. b; g) q' u0 ?6 M9 ?: C; V
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
2 j8 o# S# x" }4 Q, k# Y% l5 r+ H' O4 `; D
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
0 Q. E" v4 h" d. ]
, q; n1 f9 ]; K, N我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
( |6 V" ^$ `( b2 A
5 r& H) F1 N+ n: ~+ d, S; @& y0 ]
( j3 T! n% X. h- `冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 5 c" j* K+ p2 _: G- X

% _) i: t$ O2 h  O6 Y
* U, _6 U$ {2 P6 u6 t2 K& o5 {* N
0 A4 p2 M3 \  M* w/ H! C. l鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
% A9 f2 k2 ~: j" |
; B, G. O+ Y+ U* L同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我! d  |' o/ u+ R& q) g& K  N

; ], n, N+ c. {再腳痛、再乜野我都會繼續著,
) p( q5 O$ ~5 I
* z% I! r; G1 C& J
姊妹説了貫高根之好處和優點4 W0 L* M' e: q& u. p
我真的想穿吓7 @* C4 H. g7 T0 @6 e  ^
細味我自己的高根,行走時
' n2 {( w0 t0 B) Z, @真的好像側了一旁,冇乘托力