嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
6 z& ]0 F& `4 ^+ W5 Z6 t' |
9 c! ]/ H  A+ c! t. e, O因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
( |) q2 @8 G: k1 s$ A0 m
$ ?2 p$ V& e, e% m0 h0 O4 N新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702) O* X5 S- I( u& v" {0 ~1 y% t$ u( F; R

, o( A7 T2 L8 g' b5 B4 q2 K# g( h0 B[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根; H) G/ p: _1 d- k+ }. g# l: g
很有女人味
; m! V, l! V3 m2 @( J2 ]9 v8 g  c期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   5 J# W( H  `6 p# ~& K
尖高根
. R5 I' U5 n, t0 ?0 s3 ^6 z很有女人味, }3 @$ @' b+ m& l9 f9 a
期待穿上
* I9 Q( B6 K+ J: e9 m/ w
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
" o0 e& [5 ^. d% X, g" e4 s7 D( K
# b" I% b3 {* ^& G/ G感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
" n0 @! w( D+ N: s" c% v! d: W3 c8 c. i- t
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
, ^7 ?0 Q' ^) A0 {# J, f
+ G& T7 o0 ~2 ~(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   8 f! ?4 u* b* ?! Q$ T1 c% I9 [
- @2 [( a2 H- a
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖* l- t. b8 U+ t

% N! g. y( S, |! a感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,6 h" b& X3 s& c. c) J
$ O! g# a& B" S0 b6 X3 Z  U
咁可能會好睇好多
2 ?4 Z) R, i8 G# V2 `) W( S
6 j1 `+ {; h" S0 I6 o
就係因為這款已不再流行才放二手呀8 j1 b* D3 `& z
# O" w- O' I! N5 x7 ~; W1 k  i
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
+ l+ k1 G4 Q' U4 q8 s  P" y感覺,好夾 腳趾?$ o/ m) F- y" i- `

' e6 W. R2 p* p+ r  Y  P(o^^o)
/ ^3 ~! R8 x# \9 s1 e. n; c完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,$ f2 A1 Y; E7 z; O" [3 D8 h
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,2 y/ S$ e: e/ F; ^6 o3 ~' m
5 a' S9 [8 w5 B4 h+ r
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼! j1 b* `% h' ~7 V- v: y$ @

3 R3 a) p7 [8 v+ `  i1 D" ~& o同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
$ x6 ]# A9 X9 ?3 v3 N
( G+ c- e/ N5 n- n* d[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
' C9 Z, ^7 l7 H5 d% x5 C5 Q% b. F0 n, \# A& X2 e$ L$ L# o7 k0 V
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
  d& f* n  h/ H' G. b& v& K夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
) z, _; @7 j- B4 p5 p
; F. t0 L8 c& X為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼" S! ~( N  ^% N  J! H, p1 X  u
$ q$ F0 `# y) z8 z( g
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
3 q/ ~  P# ]3 j! m! n
4 X6 R/ o2 k" s- @' c1 hI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
5 m3 n2 j0 u: a( n很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
: [* f0 H3 A" o! m7 K" R( s妹妹你很有心得
( \8 A$ P. e* e7 b# U* G$ o+ e/ s9 n  N
! Z% A  d' Y: }" w0 h) J. w
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
5 h4 ]; [/ i% V" o( f6 I9 `- Q- `; G+ Q9 F6 s5 Z3 @
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   ! _! [$ {. t4 w! {3 r. U8 k0 U+ a
著咁高腳痛又會起水泡
. y/ ]  r: x) x4 H' J: j+ s- Q3 B0 _6 g; Q* x* H
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
* [3 g$ R1 h# w- X
; t. r+ M" a; `* E, O同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我  r3 z2 G- c. e( h3 e- j

/ X9 T8 H" F7 h4 ?9 f  J! S$ v. c再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
/ F; G, o6 O* B1 I( \呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
; M4 L" {7 j7 E) M/ ?. W) |始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表     K- ~+ `. _. `. E

4 o' Y, v, `: c+ w9 H, Q4 N8 y# [/ c, v3 E2 K" d- c1 g
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 ! C" V, v: L4 j+ f6 o' c  f* w
/ f5 g: J6 T0 X- O1 P0 n

/ |7 f: g  Q: ]
2 ]  [) w4 Q: d  W鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
- F- ?! B3 m& @$ N- d1 _2 p5 ]1 p& ~( k' f. T& c) i
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我6 o: ~7 M# D3 X9 c. ^& Y* y

. C  d0 L, e6 L+ u再腳痛、再乜野我都會繼續著,
+ k0 Z6 n0 _: \+ f8 b2 o! Y5 J  ^2 |- v* i8 k6 o
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   : w8 s; j7 z7 g9 l! K

6 c5 T9 k5 Z  u% n( Z8 [
/ p, B/ `5 z' f7 b4 @% `冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 4 S' D4 E0 B. M* c6 p, h3 Y
7 o1 K  b+ C& C# Z
9 T; I9 }5 R7 m! x, ~" `

4 v1 e* \$ z. t. r: ^* e; ]2 L鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
% W2 V5 b2 H, Q; O0 Y1 y* v. D, v' f9 d5 m6 U' N
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我8 l! D2 i( M& r) t+ G  b: y. k
& n: w- v* I8 t8 N2 v# D' o
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
% {. e5 _: k+ K, X$ n0 h
" K! H2 i/ `; l- i4 R姊妹説了貫高根之好處和優點
: x- r& D# O# Z9 b/ {6 r我真的想穿吓
& a+ U1 w2 S/ a: E' _細味我自己的高根,行走時
, I) b" q: n, w3 i7 o* g真的好像側了一旁,冇乘托力