嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40/ y7 G! L' z! h6 u* ~, y/ _% S

7 d- W" X$ F" P8 H# b) {因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
1 D  Z" ~$ S+ X" b% H* z5 |
) ~+ `) d( J" J  v3 D3 F# e新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
5 d. |3 m/ n& o" a3 b1 G
1 W# I6 r* S9 y" P9 _6 v- E[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根+ ?% [/ r$ ]# [2 |
很有女人味
0 Q1 b2 k4 z& y期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   . ?( q& H* G# M2 N! t
尖高根
4 k8 h2 d" F/ Z/ ^3 x7 t很有女人味5 f# v5 H$ _3 u7 G
期待穿上
/ B" N! F" F  R0 w3 H* G' S/ @雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
0 `+ n" r: y- [! T5 E1 V* L( y& [4 Y+ o5 ~  J# A7 `% [9 K
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,9 W9 U/ c/ w6 L! K
4 i! n+ t: y# z& G" n% a& Z0 e
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?, B+ k* G, |& y7 m

9 m* R) N7 @& b" d3 d' [( s(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   3 j/ W% r/ T' z7 k+ }' O  B% \% x- z

* j8 o( p! ^" |& n/ `雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
4 ^- t# E1 H$ h9 f% E# \
$ [% }- B# }3 U: G# T( q感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,. y) P3 c! Z% I$ W4 `3 f/ d

7 s: Y6 r4 ~" F- X! M0 k7 }+ {% i) ~" r咁可能會好睇好多
) B' }9 z/ H' f2 V  |& ~
# k8 p7 `" _& i6 e6 ~7 n! ~就係因為這款已不再流行才放二手呀
2 J' F5 Q0 E# S# u, p' H7 g0 W8 ]' y! [/ i6 d5 B
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   6 b% d+ {- J' A1 e! z/ b6 a
感覺,好夾 腳趾?% \" M# p2 W3 R  \/ y6 l3 S3 W; ~

2 L  K! f, E8 L" y+ y  K1 g(o^^o)
* k2 a) O& E* e* G* R
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,4 X, ]: `- c" x
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,1 l( `5 B* @- W! |$ c; G% X

# L! @7 F1 {! J, \( J為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼! w+ B. A2 j2 V, b: K
: D! g9 ~9 I. k5 h
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,) A9 q9 d! }' b/ n' V
: U$ t# J! v3 N3 I3 D5 f

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
- R# d7 U. Z8 O0 X  Q$ Q; q3 k; Z/ f' h2 _. Z& Z5 E
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,7 Q6 m0 d. A6 y4 u" J7 n; c
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,  Q: A! {. ~1 u  ^* r8 M1 N% h- ]
5 Y& ]+ s9 S5 d) v' V
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼1 k) Z. Y  ^; _1 t% ]8 o

. R( Y: `4 @! A- g7 e4 n* J同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
* l, U. f4 b1 ?& ~1 F
8 R  Y- h( e2 V; y% ?- i( X6 RI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋# v9 {( E; L, F! [( c
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
: p8 J, s/ q( q: Q# p( K+ W妹妹你很有心得
/ w& R; R0 G! p1 y1 \" _5 k3 P
9 c" Y* o) b8 G" \1 z/ ?6 @" D
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
( ~! p' d7 M# t- T& d4 q
7 D$ M& h( T3 w( V+ {3 m* a
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
8 G% P0 R/ M7 Z. [著咁高腳痛又會起水泡
5 b" e8 ?. h8 e  H% \& s
, F$ |( p* Y0 G3 Q鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
/ g. w( f, B3 R* Z" |) w
: g: `6 p- g/ g* b; L同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我3 G; w; L6 i; e. p
3 L$ k; r; c9 R! n; D
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
1 g% v6 u: b0 G( Y+ N呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
- A& g: f+ f2 }) k# a
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   7 z2 Y' `0 D; f4 L5 H% f

- R# G9 i: T* t9 D4 \+ O* O( h6 n. j/ [) I& C2 h- @1 N7 p& I
8 R0 o: D" j: S* n( {
. Y# l7 j, {6 g" T9 }. T) {& c& `
7 j0 k6 Q$ Y7 e1 G; B, s( v
3 x: f7 W6 ^5 `& t4 x3 ^! {鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,  r$ y) r+ q8 y/ W( U
) c; q3 f- t" _, a) b0 ~* j& U* v
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
; _! x- W2 |6 c2 R- q; Z! R9 r8 D; l3 a) B# n" h
9 Z) p  {% R% e2 k; i! X* S9 ^
& T3 Q4 i+ k, p7 ~, m9 g% ?
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   9 {& d. M6 n% J* ]+ B2 j4 o

0 `2 ~" h& {/ @/ d2 R9 b  d7 D$ |% @) I; m* n+ q3 L
" n0 H2 h1 v2 f
  x6 {& m* K4 e' P9 B) R5 B8 N. q2 J+ P; `) D

* s" l) I+ p0 D% N7 k* x  y0 [鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,: W$ R* W' o% d, k! P! S" K
; `0 ^) @. a% X6 H6 |+ J
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
) W, F5 V: j7 }) [6 {, {' N  ~/ u  I# ^: F' g! `3 _7 m
6 B  `) Z* l( g6 X  a  Y- ]$ }. q3 B/ ]0 y3 w
姊妹説了貫高根之好處和優點
6 ~5 ~/ ?# t0 F8 k我真的想穿吓# L4 N7 R4 C4 U( L' \" S
細味我自己的高根,行走時+ [0 v& l1 s7 n* _6 ~& F
真的好像側了一旁,冇乘托力