嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40( ?* {# Z6 S. J' A1 s

7 h5 D8 r* r$ K6 w因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
) w) I& u! i6 C- h
$ L- m1 \: }9 y3 n' f) i新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid7024 n# P( O  H5 F; x' n/ ~8 \
1 s5 P6 p" n) C6 u5 \
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根( ]8 f4 G6 K8 G( \& w$ k2 ]  ]
很有女人味
+ p+ M$ N! g* s; D4 Y( Q! {1 E2 n期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   
1 B0 l7 }2 }7 K8 i5 C7 G; N! ]* M, R尖高根( @' g8 I$ ~; l" P' P
很有女人味& r( P) O" a  U; G6 C# [0 \9 l
期待穿上
& p* i# Y2 c5 ^1 y* O
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖, f4 z" R) h0 u& k! r8 X; X

1 `- S8 B1 B7 ^  y5 |感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,* Q' f: ]; B* }0 P' Z, }

) w) P% z. d2 ~$ v咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?2 v2 `5 H+ W- |& j- ]. Z+ E" l1 b' S

4 r" n) u& j# I- ?1 E& _; z(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
# D7 {1 p: \( P) P- z* ^- J- t# ]* W
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
& x) R; E4 J2 N7 L3 t. p2 s- ?
/ {7 M' u. j) t感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,1 U( f9 y+ E  Y# L

* M3 A! r3 Z3 _# d咁可能會好睇好多
$ O8 v9 ]2 n: f: W) y6 o

6 X" w) A9 j3 y3 B" C2 F! e就係因為這款已不再流行才放二手呀
  h. N: L3 M2 U# e; p1 w0 G  s: U7 t5 A% ~3 d
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
* j! m! o  F- K2 i) I. n' i1 ]* u: x感覺,好夾 腳趾?: M% u) N5 g* Z
$ P4 V' G$ M' s- b" T' O
(o^^o)
  H+ x& B1 B) b+ v/ ~% R" g1 W
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,- ^  Q" G1 `1 B7 Y
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,; X% U, \7 Q6 w5 ]
2 Z' X/ Q) X7 A4 W+ O
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼, H! c& L6 r: R: ~3 m: q
. d, r2 h  ^- T$ ~
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,- I- D$ P5 d2 A/ c: K

6 |& {! y3 U. @# U1 ?[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
% \- ?! ^# t3 W) J- @& [2 b9 @9 H, V6 U2 b
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
+ B# x" q( x6 H夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
; O! k% w: d0 ^4 |7 V2 S
& N5 S7 P' \" e7 V為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼; g0 h: P4 O$ @; P/ V, `7 p
# z3 O. O$ d: Y% b% y! j" c9 j
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
, p% ]5 y" T( A# a1 O
& ?  Q) d) ^) k
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋. p3 I; k7 D0 ^9 b
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
. u  I8 z, X- ?# P! f: t) R妹妹你很有心得
7 g( m8 n2 {  R5 C* q; t: s
; `! c8 I# _. A; t冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 6 U1 ], @; E4 N0 p
& ]+ `6 A7 C- e5 a2 c9 }' z' n
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
& Y/ ~" g" P3 E" m4 }- A著咁高腳痛又會起水泡
3 J& e: w. B/ Q
  @7 x- M! A& b, a3 M鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,: h- g. X$ t! w7 z7 ?/ O9 C

0 {2 K3 x0 r) d) f% X同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我  e- g; B  N. Y) y) x

- W+ D- r+ k' {+ b; L再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
7 W+ H4 r. b, J. e8 w3 E* T" p3 Z呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
( S  \. R0 K# h% r/ F& n2 k2 n3 b始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
" i: t' J, x. \  E4 o, t
( M5 G1 u4 y6 G6 k+ ~+ J
% o- X' I* T5 n8 i; F冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
$ ?; \9 }' c4 x* T! d( Y+ t3 k% f; z# X1 B
4 c) K( h$ v2 i: O

$ C4 f, Y/ j' y5 u3 m  v" ?1 c鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
# ~2 T) K* Y1 y; C
& J. z1 {; p2 P4 h! W1 N同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我6 ?1 ]% l8 E1 T  Z9 E+ G8 G
1 m. E  U) V% }! O
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
* T9 x1 d3 _: R0 {- o3 i# [4 R$ i; a
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
& L! ?+ S) T8 L8 g" |7 C2 j- ~; z. P; l! I% J9 W
2 o) g4 R+ ~8 L  R# Z! U+ a  w
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 % z$ S% Z& h7 [4 d2 {
' f  x( w! j( k: D) f

+ Z5 B; h8 T: Q9 A/ R: {0 ^- G0 R2 @; U
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
, G; U. v  H0 u& E% t+ a( B
  s/ v" l, K  E3 `$ u4 P同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我4 Y9 x5 \9 r) Z8 C- K. \. S

0 w$ g% y7 o* w6 P再腳痛、再乜野我都會繼續著,
8 z8 e5 O  ]( {! N

/ V' ^( K% J1 \& u, `姊妹説了貫高根之好處和優點
* `4 O- h" I4 N4 O: M" A我真的想穿吓
* j0 i6 C% l# [1 a8 p細味我自己的高根,行走時4 q/ c# I+ N. M
真的好像側了一旁,冇乘托力