嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40" w/ N# g4 {! P  M7 l3 X

) D9 R+ l: l4 F因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖. A, y, P* s7 L- K: C
- `6 B+ H) O) d
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702, C6 @. x+ O) F, \, W; ~. j, ?" W

9 M2 V0 P( {+ [* Y6 h) C7 C[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根4 Q5 c6 J3 F6 w( W5 Q: O/ a
很有女人味
  D5 s$ m- M  n/ P: w期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   
) |8 m2 h  R% N: b% h尖高根6 A7 h; m& \/ S
很有女人味6 B7 l3 r; f7 O; Z( X; I
期待穿上
" J/ `) }' ^! `  ^4 Q" I5 j
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
+ t' e" h" d8 [3 v+ z; j3 q! z! b: k
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
- D8 x7 |- o+ t& e& Y  V" Z$ |8 s! s2 v5 v" y. v
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
# S* t; {% v5 j+ Y  Y) z8 l* I  w# v. \# l3 J4 |. T; n1 H. ~
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   . ]/ u4 u. a4 [* S* O" t( v! J
6 V3 K* p% t! ]; C' Z; }
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖. z; p) B; o7 ?" ~$ C+ d. C: |
+ l/ E) L% q. |
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM," M  L; X$ x1 p3 z' d7 `- e

; _& N0 t1 W/ C# _+ j) `5 w$ u9 g3 y咁可能會好睇好多
1 ^. w& N6 g/ H4 `7 [5 F
6 W* k1 O- S: _% {# i5 K/ _就係因為這款已不再流行才放二手呀
7 o2 w7 N3 ~$ ?% S* K* Z5 j2 S% n* V) `1 D/ y- Z
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
4 c% n& \3 f9 C6 a4 \感覺,好夾 腳趾?
$ k* v- ?3 h* c/ V) Y
4 L9 s+ R/ L/ B! x2 K9 E, _(o^^o)
- W* N! |3 O; q- v4 i完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
& n7 Y$ Y3 x1 i. b夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,. h; k; v" }& N4 G* a% e

{; o' q( ?' I- J5 @為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼" r$ i+ p) N! K) R! v! u

* y% g$ @$ j0 j6 K同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
: {: W" u7 K0 ?6 h1 R( U( e0 w
" }) B6 ?. f- I" }[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
* t  K* `+ M7 _2 W! \' v% A% s3 v: N+ @6 x1 v3 X
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
& l+ f. c; t% ?夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,8 d1 K4 r: V* f- j

; r) l: `, X; z為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
3 a- U4 @  C( r2 F9 A+ o
3 t3 `0 a' r( H  }同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
5 e, a. K$ a& J& E

6 W/ Q+ `- N  ~3 |! {& dI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
& l$ P) l$ j( g: d7 R. W很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
9 ~& l3 ]# b) `2 A妹妹你很有心得
8 r8 j' Z3 Y, h7 }
+ X1 P1 o) V0 y! l* i冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 2 N( R$ H. W  X% G
" y: g; v; U- k' D
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
( o8 D( u% f$ x/ p/ g1 \# M著咁高腳痛又會起水泡
- n* l+ {" D: O6 J: E" F, L" m3 k0 o

( f- b8 k- ^; l5 Y9 {8 y5 W1 Z鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,! g1 S( I! W5 |; v8 a; A9 Q9 U
! o; R7 z4 k* _
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我) w! m- q/ @' k' u5 A3 [
/ B) g: B  S: V" L9 b. D5 S
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   + f( j' z  m* F' |5 J
呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
, A4 n5 {3 T' W) U
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
9 P# r6 V! Y. T1 g* G" C% i- F3 {5 g9 Y. f" j" V

/ ^0 r9 _! C( o1 V冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
7 `& {7 q" o5 t4 }5 C5 ?' w" H$ M  j* M
/ ]) y* v% o9 K
. G% q2 W% Z# t6 g
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,# c- n( ?( d8 h+ M& X

; F" g7 r' O2 C1 T* ]( {同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
) z1 E' ]  G, M* R9 l- ~8 ]3 s4 c) D$ r' o' z" ~* i
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
* ?0 U" N" f* w- Y, H; K

9 Z5 s1 f# x/ x, ~  v3 {- G我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   ' R$ M9 @. K% l
1 v( w/ |; x$ H  g8 `

( ]* @5 J4 X* ~# ?% o, M冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 $ j) e6 ^( V0 y" \' c# [
* P; N, K) ~; f, R

7 M: @% N0 B" M' V+ R6 R
: P- l7 S* l' B' M  m) S! Q0 e鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,* L! m) Q+ x1 a# C. u

& m6 V6 \) S  x; U) f同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我0 O' d6 k, i: K7 J4 ?

* y2 n5 A; a  Y  W' R9 v, a再腳痛、再乜野我都會繼續著,
. g. f& L  R; h/ r+ D5 ~6 l; {

. _& J1 d3 z  z  [) t姊妹説了貫高根之好處和優點  B( c0 }! J. C% J9 D" v
我真的想穿吓; l2 B. q( X4 c  H: {$ }
細味我自己的高根,行走時( L. r/ o! {# m( ~4 W  |% p  H7 E+ D
真的好像側了一旁,冇乘托力