嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
( [0 u6 T, l' a0 F4 A, \6 f: r
1 q, P* H% O) ^5 r7 O# u因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
$ S* H6 I* g3 u, h( {' Z  X6 I% F% f9 Z3 E; q- G
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
. |  i  T1 z6 N4 b# [
9 ?2 f7 b: f7 \7 b8 E  ]- X7 \[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根1 C3 `- f# j$ c. a+ [- V1 s' }
很有女人味
. n9 z% b+ T! O# N5 d  Z期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   % K6 [& F: n- T8 a" Z
尖高根5 d) L, c" l1 ~$ K* r/ ?8 D
很有女人味  Q( p# X  o  w: n3 b  H2 n
期待穿上
' d- z. I" z$ x, L
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
$ u+ V/ V2 A1 F9 l0 X: ~6 y% Q
9 U/ D, Y4 g* i0 f5 N* N感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,9 o$ F& @1 `" R9 l0 |
6 k* P' Y3 G) @5 r6 ~3 K8 b5 o  K  [
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
/ E! t1 I* Z) l1 j( K
7 e& `6 }, O! _- r& |+ x(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
$ n4 E. T+ ^& R2 j5 C/ w
  F; Z/ R" t& l! |4 @雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖3 @' K! Q) _: Y9 ~/ |0 U

' v9 u2 g; ^  M9 j- g感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
. W: P3 m+ r* H( h* R. x: D
5 e3 H$ ~& V+ T0 g2 s" V  [5 f咁可能會好睇好多
: F' ^6 g9 @/ w; J. d' I. }0 \/ L

# W+ M% }* d: j  p2 y: Y0 v就係因為這款已不再流行才放二手呀
+ u$ T+ p7 y/ W! i' w9 Z0 h6 W' y/ ^! Z) a* ?# Y, T
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
* `5 |8 K7 C! |$ |3 b" p感覺,好夾 腳趾?& f& c% }  G& y# x8 X  y

3 m8 o. e# u# E) T9 G(o^^o)
8 c9 e6 L$ Y" X7 C
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
* J' ?! Q2 }5 ?3 J/ {- x, ?0 a+ b8 r夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
1 ]8 J5 D8 m- Q- I) D0 L% r5 q0 q1 `( p  Z- I, X3 `, A- a
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼+ A. x: T" X+ A! _0 G) A

( ~& V4 [0 B7 \/ U同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
% k- U/ R9 D8 i* p$ [  A1 x: a$ s# c$ a) b4 {

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
' {* J4 Q4 s% H+ I* [4 U
) {" e! b$ `" e' f& b, G完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
0 S) m, T" X2 B/ c夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
9 X- h9 p' A& _( F& r! U* _* \& N2 q
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼! ^" z% q2 D1 O' M0 k( |

. m& @' z8 f# g8 a, Y+ W2 N1 L同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
1 c' ?5 p/ A$ P& _! N( k! U) p, p
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
0 d" @" ]( h  J+ i5 d; T* t很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
- ?$ H! ]: Y% o) _; n! @, @) K妹妹你很有心得
' r& ~8 o9 S7 K1 A1 r( p0 e: J" d  l* }* H. y
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
2 P) I  |4 P. p: X/ A8 y
. j! n! [/ n6 w
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   - I+ V7 i* `5 r6 b* B
著咁高腳痛又會起水泡
# c) K" o+ B" |) B$ E* w; L
4 H  h/ b" }: o$ h' f0 G6 Y鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
- K3 }; G7 T$ Z+ ~6 Y) v+ z. y2 [* X1 u5 M5 ~; P+ Z
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我; m1 ~3 t7 N! Q8 T6 x

$ E/ H7 y5 A& h; ?! R8 D1 N0 t再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
$ }9 J: e" d2 Z) @/ f* ]呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
) e: w' ^: K% X. ]! |
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   9 x/ N  h8 l  m6 G0 I

/ V5 C5 U: c2 `) n+ \
. x4 L( X7 x# D. X/ k3 `4 C* q冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 4 D. t+ F/ N1 |' {# |9 S* V9 I

8 ^5 g  Y/ d- A9 e2 m& T* Q8 F; x$ n

8 S) }3 N, v6 a鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
7 u: s4 ^3 p+ u
9 g) [) K& H) H7 {# U同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
; W! O& U; n* `' c9 P' t9 L7 @6 Q+ U4 b2 ~& m& J: v1 q
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
8 T. C  D$ j6 Q% P
/ ~% Y# A) c$ ~我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   6 _8 ~# Z' ~- W, b
; E+ ~6 N. J! x& J
4 w- P: i. i6 D% _
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
4 }, N* n4 M6 f* E# O$ L1 S( t' @% l( y) D- ^% ]

7 V, p1 H5 r. }
  k* `7 S' n! ]" T# h' j鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
/ l- d/ b( H% j# r" l9 u* V) e. x9 W
8 o- j, j! N) F. V% }同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
! F9 O7 l/ q/ f* d# ]
' M6 \0 E4 f' M4 W再腳痛、再乜野我都會繼續著,
: N3 g6 [7 i( p2 c% Z2 x  t
& m& ~8 \! z6 m8 A4 d3 R
姊妹説了貫高根之好處和優點
2 ~# i, [- H) _8 W( z. X* b我真的想穿吓8 K& O% d, g/ u6 f1 ^3 h; F
細味我自己的高根,行走時8 \  l4 N! j  \/ A, P) i6 t
真的好像側了一旁,冇乘托力