嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40( q! Z! d2 I$ M

& B, x6 R3 O0 N5 \% G1 w因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
1 e7 q. c/ Z) P& ~$ P- x9 v
( R# j1 F5 {- G0 U% n% `新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
6 B! \6 u8 G7 I8 e' r' H" Q+ [; m- R
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
+ w* z) c3 [: a很有女人味* V2 w9 h3 k0 d9 z/ t: L5 t$ U; c
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   
' N! D+ K3 f# X/ }' ], N尖高根( S6 I5 }( g: z! @  a
很有女人味! e+ E4 F3 n# @2 i* {
期待穿上
" q8 k/ a) H: ^6 R雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
. `2 V& P0 A$ B6 M" x$ u4 _7 I4 y. _: W
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
, w( p* a/ e) u2 \' \2 T! @, \, u6 ]0 O
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?  ?2 Q5 ^: n6 m  r) W& H
1 X6 d, z1 B2 C2 P4 G4 c6 c- S
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   " ]% l0 H9 \: }7 y; t
8 M9 u, {% |2 X) B
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖' Q4 U. f; ?8 H) H4 z, I+ ^  ?

; k8 y- Z4 K, V/ i2 R7 v感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
: S% O% R+ p) A! l: |# w
# V( s0 w+ R1 {; k0 E0 d2 K5 y1 o4 E0 P咁可能會好睇好多
( e. c# c2 `+ G/ j, o. O6 P0 \, l$ u3 D+ L6 b6 O
就係因為這款已不再流行才放二手呀4 X3 u/ D6 V& n1 ], n" F& y6 O: i
" e' Q# I+ j# F  [/ i2 C6 e7 r
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
" F% @* D$ y" ^% v感覺,好夾 腳趾?3 F  M2 g. r- Z. p9 x
0 @0 i# T. g" d: Q$ T) T+ P
(o^^o)
/ q! S" s$ `2 p3 L  w& y: k# r
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
  ?" }4 c" t* f% k6 W7 D- J夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
* O; _' l5 W  s: S" t" x3 x
; M# J4 L+ a9 ]( d2 H3 y+ k- G為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼$ X( J) z- n3 B; j# p6 u8 T

2 c$ x$ k+ ~1 s. b, J同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
, i4 x4 ^/ G; m) F" ]1 M/ q
2 n% R" X3 I  E8 k5 |[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   8 G4 }% \% j. a' b  i+ I: j
2 G. g" `8 U! \5 t
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,# D1 G7 L' k; s# u2 X- z
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
% W" l* m4 g0 H$ V
' b" ?; t/ N: C2 I" C2 L* c為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
$ g: M2 ?# p0 l" o2 J  i( P: ?/ x4 n9 B  L5 d6 x- }
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
$ ^' m) S* B+ s$ A
( D4 m* f% O# p1 \, i
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋- c( S% N( }6 i; n  ]$ n% s6 G/ @
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   " u% ?3 J1 S8 D9 x; _
妹妹你很有心得
$ H0 g- P( E4 F) Z+ A
4 g* v# |+ j& x3 X7 v6 V冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
2 v& P# I1 Q/ o* `
- @' E, ^8 ^6 s; M0 [3 V* ]0 o
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   1 W" s/ O; x) D5 h+ {# H/ w
著咁高腳痛又會起水泡
# Z; V8 s1 {, c0 d- L  M

7 A, z8 ]- j: |4 y  o' M鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,3 B, Q4 c  I' m8 t& }
1 d$ G9 h+ n4 N/ S2 p
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我4 G/ Y( d( X: m, T% b2 o

& l! u/ n; \1 \( {& g! s再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
' X. n$ l9 p+ _  D: x1 _! e: V呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
& o% u& {! Y' `& V) N
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   & E* k2 \3 g7 ~4 W9 F8 {, s

( k7 b' N  X+ g  l$ l, n4 D0 `6 z; x$ t
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
2 c- b+ Y: @  X) C9 w
3 i$ \) R9 R* r6 h6 G9 O/ u0 j) N
1 {5 F& e: o& J2 }7 B6 ^; i7 m9 p! Q4 \0 m1 p8 |# K; [
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,( `" f( J5 j1 `
2 @7 j8 y" E5 C
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
; }7 w( M8 q# n
1 t* J7 u! ~: q2 A1 n4 v& G2 I2 E# }5 r" O再腳痛、再乜野我都會繼續著,
1 N* g* c. F5 p
& N6 r( ?8 z* N# g, n0 x我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
$ ]" m9 r+ q' P# l
$ u8 I3 t& R8 B3 ]+ d4 C# s' S6 E( @$ x4 k- M
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 # f6 x4 }4 p8 Z! S. c" C' y
7 r! G& A/ I% J: q. ]* F, D7 s$ v
  U2 x. W' G! U' a: h+ W- \
: |' d7 P" r8 z- N2 o
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
( ]- J; Y7 D9 b/ f1 r0 U4 T; r3 G. B: \% I
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我5 N% S" Y5 h; r& b+ o# W
0 {9 g3 |( F8 H2 t. `7 l
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
$ ~, x: x$ g! |3 ?- I: A
) X+ _3 z! p8 ~9 Z. b8 y" C5 D
姊妹説了貫高根之好處和優點3 H2 C  m5 _* w# B. V6 Q
我真的想穿吓
* t5 k! N+ y' K5 G" q5 ^細味我自己的高根,行走時0 B& p, Q2 ^1 L0 y: d
真的好像側了一旁,冇乘托力