嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人同過外國TS玩?

有冇人同過外國TS玩?

如題
4 l; X' \2 o+ e1 I, N' n9 S
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有,你想知D乜嘢?

引用:
原帖由 annky 於 2020-12-10 19:09 發表   / `; T" k! f3 S* \9 X/ ?
有,你想知D乜嘢?
3 F  l& k* E# y1 X$ v佢地係味會係咁催你射
( o  F5 c8 c! q; s5 Z想你拿拿聲搞掂咁

有約過菲律賓、馬來TS玩,都幾靚“女”

回復 4# aliansex 的帖子

我在菲律濱都沒試過,太危險了,只看照片都猜不出真人什麼樣子。有聽朋友講過,脫掉褲子比你大

通常我也覺得不論是外國TS還是外國真女人,她們也很開放的
9 o  {. h1 X5 v  w' t
( a* |4 d8 [7 \" H0 }/ T% L/ w當然啦!如果要玩到死人跳樓賠生命就令當別論,否則的話說白一些就是「你夠敢玩,她們就夠敢試」9 Y$ Q! D! o) a' U* W  p" c

) e2 [. m0 M( }. f+ G% ][ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-12-11 21:38 編輯 ]

引用:
原帖由 心若詩意 於 2020-12-11 16:36 發表   $ @* S# p, {9 p7 u$ s9 }# N
我在菲律濱都沒試過,太危險了,只看照片都猜不出真人什麼樣子。有聽朋友講過,脫掉褲子比你大
! D) T6 Q: m1 z: {! ]( A$ [% D* [3 H2 H
真的 網上S9 約過2個 2個都又粗又大
, ]; A" W; D/ p; |顯得我的都很小😢😢

回復 7# Stellawong 的帖子

什麼是S9?

回復 8# annky 的帖子

交友app

引用:
原帖由 心若詩意 於 2020-12-11 16:36 發表   ( N- ]& ~* \: i2 `: b5 l+ `5 Z
0 Y' _  E% \% N' O. S* f- l0 j& M$ O$ x) }0 a. i( ]
謝謝你資料

以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個.
9 R0 C3 U5 J5 I$ v4 X! R, R; R6 h呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘6 s  f, X1 G" z
* g, C2 S, F4 r3 \! b, L

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2020-12-14 10:31 發表   
0 Z; X4 s% a) s  Q! f以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個.
) }" L/ I' o$ L) I! n8 {7 K呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘
* q1 _# G# H4 w8 H/ O+ J( m" e我都係直男 第一次比TS插 唔識分勁唔勁 不過第一個相對軟啲

回復 1# Stellawong 的帖子

有 泰國的TS 一試難 再試沉迷 半年搵佢幾次. c  J1 B1 O1 I! c% Z- q+ e. `5 s) g
% r: h, o( o% w3 m6 A, H
過程大家好享受  先走前門 都佢差不多就主動引領去後門至完

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2020-12-14 10:31 發表     [! \" Q) j# G; L$ x0 q1 G
以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個.
( g3 q/ y/ b) T; I* m! y$ G4 ]3 s% b! ^呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘
$ }  _; I  f3 Q
% M# H" A8 a% W" ~3 i/ b) I3 g2 ^2 B* j
大家交流下

TS

我多年前同同居女友去泰國試過一位TS....叫她先我講粗口正衰仔k友....之後俾我拮....服務十分好...
3 L8 v1 @0 V, `8 k, g- I7 O5 ]: X5 k
睇到大家既經驗都好正。希望能交流下有趣的經歷.../ A  Y# s8 s6 y& p1 A$ @

( @  `' Y: Q* t& a0 n6 E# J/ F) C% j我是Candy. O4 F& e5 }& R  Q* k

( j3 I- ~2 ^: d5 Q4 q+ i9 UWechat : chat_me_hK