嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人同過外國TS玩?

有冇人同過外國TS玩?

如題
1 q& I* w* N& l9 o7 M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有,你想知D乜嘢?

引用:
原帖由 annky 於 2020-12-10 19:09 發表   
+ E% K/ K. u8 G+ ~; l# e有,你想知D乜嘢?
1 u  a3 Q$ B) }" n
佢地係味會係咁催你射3 y2 j1 m6 w7 e9 R3 j0 }9 f
想你拿拿聲搞掂咁

有約過菲律賓、馬來TS玩,都幾靚“女”

回復 4# aliansex 的帖子

我在菲律濱都沒試過,太危險了,只看照片都猜不出真人什麼樣子。有聽朋友講過,脫掉褲子比你大

通常我也覺得不論是外國TS還是外國真女人,她們也很開放的
: _. S0 Z* C8 i! a9 ?3 Z& K( L- x+ ^
當然啦!如果要玩到死人跳樓賠生命就令當別論,否則的話說白一些就是「你夠敢玩,她們就夠敢試」
4 C8 d* }7 c) {* A2 W& y3 _9 o8 A* F8 q% v( l; f+ R, m

引用:
原帖由 心若詩意 於 2020-12-11 16:36 發表   
  F  l3 P# }2 N* L9 _我在菲律濱都沒試過,太危險了,只看照片都猜不出真人什麼樣子。有聽朋友講過,脫掉褲子比你大
; L9 M1 @6 E8 C/ t1 O" j4 ~9 q
5 c2 f) `2 K0 W7 N9 e2 ]
真的 網上S9 約過2個 2個都又粗又大
' A* `* k" }  H1 b. }顯得我的都很小😢😢

回復 7# Stellawong 的帖子

什麼是S9?

回復 8# annky 的帖子

交友app

引用:
原帖由 心若詩意 於 2020-12-11 16:36 發表   
6 e  j$ D4 y; B9 M; y0 Q& @- G我在菲律濱都沒試過,太危險了,只看照片都猜不出真人什麼樣子。有聽朋友講過,脫掉褲子比你大
, t% p9 b. f( i5 @+ \8 Y$ [; @8 J8 O
9 Z7 b6 u% @  c0 I) Z% D謝謝你資料

以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個.5 b/ `/ R+ n3 J8 B
呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘
( O+ G& M$ c$ q! a& C
( }4 K( U8 K) n, E[ 本帖最後由 cottonsan072 於 2020-12-14 10:34 編輯 ]

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2020-12-14 10:31 發表   
+ f7 u! @/ U8 C8 M1 B% U* |" `以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個.2 a  [, w: z. R4 Z& U8 e! S& `" t
呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘
; ]. P# w! |6 _
我都係直男 第一次比TS插 唔識分勁唔勁 不過第一個相對軟啲

回復 1# Stellawong 的帖子

有 泰國的TS 一試難 再試沉迷 半年搵佢幾次7 W% G/ h9 k& ^5 l1 F

* @# w6 X% M# P過程大家好享受  先走前門 都佢差不多就主動引領去後門至完

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2020-12-14 10:31 發表   
3 N: x/ i  j  W! h0 L以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個.
; h! D: b" K6 r# b( w呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘
6 z# y8 R3 D* D
  i5 M5 }/ w) d0 m7 u# D: ]0 |$ {; |/ `, O. n
大家交流下

TS

我多年前同同居女友去泰國試過一位TS....叫她先我講粗口正衰仔k友....之後俾我拮....服務十分好...
; {- O. @$ ]0 ~# K
/ R* I! h$ b0 p) p3 K! }& `睇到大家既經驗都好正。希望能交流下有趣的經歷...0 ]; Y% M, @2 o1 d3 _0 U7 s
/ g# z7 T7 k) V, H4 r9 c( d
我是Candy+ m! W3 T/ d/ O6 U4 a: X- ]! N

. [* H% |, U) o$ R5 u. m6 l5 z, k+ _1 `Wechat : chat_me_hK