嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

粉紅高根

粉紅高根

姊妹們, 三雙鞋子, 你喜那一雙?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
boot & 高根鞋) N! V+ Q2 L/ W# L0 e$ D# B( ~- o

長靴跟粉紅高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

喜粉紅高跟鞋

wow! 真是很正的粉紅色高跟鞋

对boot 同埋条花裤

引用:
原帖由 gigi61978 於 2020-12-25 00:43 發表   ) ]' r0 ~) p: R, m
对boot 同埋条花裤
! O' i6 E$ ?: I5 m
5 v. T: M3 {9 B) F, @如果她脫下,妹妹介意穿上?

回復 8# joey221 的帖子

不介意特別是她的花褲,好貼身,現曬pet pet的形.  你呢?  你想穿嗎?

引用:
原帖由 gigi61978 於 2020-12-27 13:54 發表   8 a/ Y$ V8 u/ F8 V8 \+ ], h
不介意特別是她的花褲,好貼身,現曬pet pet的形.  你呢?  你想穿嗎?
9 q" H3 L2 M1 P; |
2 Z1 Q' h+ k* J/ h. a3 g- ~
我也不介意,原味更好

回復 10# joey221 的帖子

係啊,最好佢一除落黎比我即刻著,令我感受她的體溫同香味

引用:
原帖由 gigi61978 於 2020-12-28 20:22 發表   
$ G% ~/ ~- p4 P+ O' {/ I係啊,最好佢一除落黎比我即刻著,令我感受她的體溫同香味
8 H+ b. G5 Z, z/ b8 x% B1 [1 ]
, Y, [7 O2 o! I' m; n4 a4 ]必定很有質感,敏感位置相贴

回復 12# joey221 的帖子

我幻想佢系办公室一除条花褲落黎比我即刻著, 著住佢条花褲感受她的體溫时, 係佢同佢同事面前前兴奋到扯晒旗, 搞到条褲变晒型! r7 W: y0 i" R

* d2 x# Q: e. p  V[ 本帖最後由 gigi61978 於 2020-12-28 22:53 編輯 ]

引用:
原帖由 gigi61978 於 2020-12-28 22:52 發表   8 x1 S2 g% L6 }: E2 F
我幻想佢系办公室一除条花褲落黎比我即刻著, 著住佢条花褲感受她的體溫时, 係佢同佢同事面前前兴奋到扯晒旗, 搞到条褲变晒型
  ]- R# V# Y! O; S0 A$ _5 N5 L1 k7 V& q
會否流出,好味分沁,我口很喜歡味

回復 15# joey221 的帖子

個位花褲嘅女主人見我著到佢條花褲變型,先記得條花褲要配埋佢條緊身內褲,跟住要我即刻著埋條內褲。著完後我沒扯旗,因爲我將我儲左成個星期的精射晒出黎!!整到佢條花褲同內褲濕晒。佢见我射左咁多畀佢,話想試下我啲精嘅溫度同味度, 叫我除翻比佢著去開會。所以比唔到你聞。3 |! H. |, o0 J" _

# ]1 {. D- Q2 X3 K! w& ?: z5 q' F[ 本帖最後由 gigi61978 於 2020-12-29 02:01 編輯 ]

引用:
原帖由 gigi61978 於 2020-12-29 00:32 發表   : v2 A. h/ ]& H) C& ]- r: x
個位花褲嘅女主人見我著到佢條花褲變型,先記得條花褲要配埋佢條緊身內褲,跟住要我即刻著埋條內褲。著完後我沒扯旗,因爲我將我儲左成個星期的精射晒出黎!!整到佢條花褲同內褲濕晒。佢见我射左 ...
, `# g* l3 q4 x) C6 ^4 ]& K5 m5 j2 m+ c, b. t6 [
我穿这裙子,來開會
- N# Q) M) k3 }2 }嗅到男人的精華,我手會伸個到自己下面
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

高跟鞋真好看

好漂亮的鞋子呀

返工都可以CD?好正啊...

回復 17# joey221 的帖子

我以為你係着住粉紅色鞋嗰位女同事添。
2 l6 k7 s5 r/ M8 |咁你開會嗰陣時聞到咁大浸味伸手落嚟下邊做乜?之後有冇頂唔順開緊會時扮執嘢捐落枱底度然後去Lam花褲女主人下面,試吓我做咗成個禮拜嗰啲精。