嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無同好喜歡絲襪塞口

有無同好喜歡絲襪塞口

以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口+ f& |4 ^  A3 Z- j$ B( J+ z3 B
唔知而家再開post仲有無同好呢
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
絲襪塞口就未試過,絲襪捆綁就有

我鐘意用封箱膠紙
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 00:19 發表   2 `  D- r* n2 G+ L6 }8 p
以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口6 m2 g# ^% R, `% n: \/ y& f
唔知而家再開post仲有無同好呢
# g% S' n( y! T6 _5 P  f: p  o0 L- x% o
我也是有,塞在我口,作出又姣又痛苦表情

絲襪塞口就無...但是我不介意對方塞我穿了絲襪的腳指....

今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪+ F0 p5 P; v/ q8 U
含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦

塞口,笠頭,捆綁都試過。

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 16:19 發表   . u( x. y4 u' a1 }' E9 r
今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪
& e5 |) f7 i' J; a: o含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦
) _! [7 ^- Q  ]0 O
( P: @& C% L% L& v: w個頭套住8層有無呼吸困難?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-11 18:05 發表   
- _9 U- E! t$ z3 C0 U3 }: I) [* ]- P- s7 K4 s% Y& O& p( }
: D8 |8 D% i( W
個頭套住8層有無呼吸困難?
/ M/ [& q9 ?: ^& t7 j; i4 \4 V

" G& y( A* e% h! n) {無,因為係比較薄既絲襪,都仲透到氣/ Y9 N! t, o% c6 n1 _9 ]0 U
不過8層太辛苦,6層應該好d,壓逼得黎又唔會緊
/ K9 G5 ^9 O2 G! [# {; O+ ?& {9 s* i1 x% u- J

絲襪塞口和絲襪捆綁都試過/ r/ I1 \8 P% k5 l

捆綁絲襪正

但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過7 |, w4 z& ~; `4 T8 T# Q9 k3 L1 C

, j1 G2 o( q% p  U: u4 j$ Q6 f就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,* A4 t5 s6 y* a& |9 u) X
6 `7 d: W: |/ M$ M* C. D7 d% |
不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,  C5 ~" e0 M6 c. L' r* {

3 N% Z: R8 q; [% L5 S* T因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪,我都還可以接受,5 J" [" Y) b+ O5 N' s4 T
( N* B3 [3 x$ z' Z
但再有絲襪捆綁+絲襪塞口的話,我會說不。如果係名牌就更加唔洗想,: |' o5 O5 {0 c: @! @- ?9 P# }8 ?' L
  V5 m- ^; O+ ^5 K7 P3 R; u
可能你地覺得我會好大轉變,話唔埋我著慣左絲襪既影響我對絲襪既睇法都未定,2 L) j/ ~; K1 e; c; A8 Q

; E! r7 K" b( W2 ]所以我依加著絲襪都係用呵護心態黎著,務求鍚佢多D,著佢多D

絲襪在口中會膨脹,壓到舌根的時候會有嘔的感覺。塞口還是用專門的口塞或是小一點的手絹感覺會好

絲襪綑綁和綁嘴巴都試過

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-26 18:57 發表   ( L: Q+ W: C3 @3 s% j
但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過
* k) a# w8 L6 A: [* J, t( I  z. T$ j; Z, Z
就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,- B+ |- y6 N  E. ^$ p

6 ?6 m7 {; n1 O2 a不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,
- e' c. e" A5 T4 q) b5 P/ H
2 @$ h; ^0 }8 ?" k* I0 k; x* z因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪 ...
! \% m1 ^4 h: K5 R+ w4 r& j
欣賞對絲襪個種尊重 點玩都好最緊只要兩個人認同