嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的絲襪之戀

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-1-15 21:44 發表   $ q; R2 ^4 e4 P' ^" ~
你好呀,我也喜歡穿絲襪呀
1 }1 E" J: L8 h1 B% H. x7 \同你一樣,我都係由鍾意睇小學女老師對絲襪腳開始! x2 h# E0 D/ e  y; W
& h/ q1 W% D  z1 t1 A# A3 x- w
5 U8 M1 l7 ]9 H' ~6 A, b* f6 `. y你好 能光明正大穿絲襪真是福份。

寫的真好~把大家的心聲都寫出來了!

引用:
原帖由 judy 於 2021-1-16 12:44 發表   8 j: }, a/ I% u. K. g6 y
寫的真好~把大家的心聲都寫出來了!
1 k" Z" G+ i! y. D  _: v謝謝你,證明大家都是同道人而且難得的在一起
+ F9 _5 f9 W2 g: P) x! K8 _
' \- c* f6 C( O. n: v$ \[ 本帖最後由 Dolly 於 2021-1-16 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-15 23:21 發表   1 i8 `  x6 B$ I) Q/ }( ]+ c; {& I

( t2 Z' f$ M7 V$ P8 {$ K! j6 w3 M. G" Y3 }& b" ], \* ?
我唔識10D那些分法,昨日我只告訴老闆娘,要一對厚黑色襪褲。
1 Q2 A" [# P  d9 Q
7 `- T- q, O/ R4 e# H& ~
絲襪厚度就要睇包裝,講白D就係:愈少D數就愈薄,同樣愈高D數就愈厚
6 d/ f, x: B$ o" q8 K- X. [' p6 I" O
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-15 23:25 發表   
/ u5 G5 J( V' b/ W9 r" `! P* i& E% p* W! v5 R* G
3 w1 S; b, ~0 A* W" B
今日穿上返工,仍覺得有點寒,放工回家發現對襪勾了線,但未破。
$ y6 l, j" r% |/ w+ u4 B) T想問姐姐,幾厚的絲襪比較暖笠笠而耐用呢?& s  V7 v! F8 o* ~
對唔住,上面回覆出不了全部文字,所以分兩次覆。
% }& E+ N  n% `: O* `% E
8 r' a  n- k, \9 |# W
其實冇分咩絲襪比較耐用,全部都係因人而異,
9 ~1 m. O/ y( G; q. K2 E- K5 m( d
% x8 X% x2 }3 ]$ E* P9 B1 T當然啦! 你想絲襪耐用既話,名牌絲襪就比較其他雜牌絲襪耐用好多,
/ R/ B, ]8 y& L  a5 L8 X
0 G5 N5 I* a. l7 y( }. ~4 c: M3 t& m但價錢都唔平嫁,想買就要諗清楚 不過雖然名牌絲襪貴,0 K  M( L* O1 X) b

& b& `+ l+ d# W6 I. x6 R但質地.....鐘意著絲襪黎講會係值

我以前買二手bra 吊帶背心,由於以前冇順豐,物主寄到我屋企,袋爆左,家人知道,我就作左個大話解釋,當時表面似乎告一段落,但家人對往後所收嘅物品都係另眼相看, ^+ q2 _2 K( P

3 g3 o8 n8 h* y% B% u5 o+ r1 C) J5 ]當然情況同你一樣,人多空間少,要喺完全冇人環境下先可以著胸圍底褲,著絲襪,再多時間就會用底褲絲襪去笠住個頭,雙重享受

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-17 12:07 發表   ' N4 d) H5 h" i9 m* A

5 s9 p' l$ l9 ?& s9 l' o
! b1 |; P  V" w/ ^' x* K. a絲襪厚度就要睇包裝,講白D就係:愈少D數就愈薄,同樣愈高D數就愈厚3 Z; t% ]/ v. [3 w

. |3 u+ w& L+ p8 R
5 e: h7 Y, l" T, V8 n' h. q其實冇分咩絲襪比較耐用,全部都係因人而異,
, Y: R& b4 M+ v
. w  z6 ?% F( c& G當然啦! 你想絲襪耐用既話,名牌絲襪就比較其他雜牌絲襪耐用好多,; T: X. P  ^- c9 t% I! ^

# V4 O$ `$ E. B' N& c) j* \但價錢都唔平嫁 ...
! W5 e. w# ^) }3 H8 h4 q! p3 o  J3 W- Q# \
咁我果對應該雜牌了,穿兩天就勾線。

覆姐姐BraBraBra$ U* z# ?8 Y" `4 Q1 f2 e+ ~7 B

/ K) B7 h, \4 Z' O# |! ]2 Q" u家裡空間少,唔能夠著下胸圍絲襪,又怕家人發現左之後問長問短,這感覺對於我地真不好受,所以你心情我完全明白。上頁有位姊妹講得對,數千元租個小房,俾大家一個空間CD下,先會有些安慰
9 w6 f* I0 W) ^5 }1 u2 E6 ?3 V3 w- H$ p. ]# }5 u

回復 26# Dolly 的帖子

慢慢買多左就夠經驗

https://play.google.com/store/ap ... emobilephotoresizer5 H' k4 ]* {8 E2 r" R. R
試下這個apps,幾好用

引用:
原帖由 phbaby 於 2021-1-18 00:27 發表   
/ Q/ D- k, X" C' L$ g慢慢買多左就夠經驗
& Y' K3 ^3 `5 I2 h* K! B3 S
對啊,我也不介意買貴一點,耐著就勝過一切。9 u5 i& w5 ~/ W" `
不過我也曾被家人「揭穿」,而家不敢買太多,因為十五年前果次我被揭穿的結局係在家人面前將整袋寶貝掉去垃圾堆,真心痛,怕歷史重演。/ X& V1 d0 {) Y* m6 Z& U+ `
但無論如何,我也需要知道一些絲襪知識。

引用:
原帖由 妮高娜 於 2021-1-18 00:37 發表   
! w2 F4 @: K' r/ X% [% Y5 @7 rhttps://play.google.com/store/ap ... emobilephotoresizer
! F( e3 Q0 S$ e+ D7 q. S試下這個apps,幾好用
# r2 S  I; c# R6 k' s5 }8 k
感謝你,我試下先

試貼一張我穿上了絲襪的相片
5 c, |$ b9 `- c# A) I* e# P3 p; F0 l. _0 [' B
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

成功了,再貼另外一張。3 ?) W9 Y8 G6 H6 B1 Q

7 t% T: ?, d; T: I' }% @) M* U[ 本帖最後由 Dolly 於 2021-1-18 01:12 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 妮高娜 於 2021-1-18 00:37 發表   3 e4 p+ L  u$ {  V2 ^5 L6 V
https://play.google.com/store/ap ... emobilephotoresizer
0 I2 r* Z' E7 k- \. ^/ ]試下這個apps,幾好用
; H# z! {8 n+ L# Z5 t) u$ m
多謝姐姐,我貼到相啦

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-18 00:57 發表   
# i' P6 n7 a: N8 q試貼一張我穿上了絲襪的相片
5 s$ A. u$ [* o6 R" N" O% j
' G  e: q3 v8 c9 x# M" H
看看% c6 ^3 F$ a- \
姣妹 高根配肉絲
' k% [  `% ?# K5 n* Shttp://hkcd.tv/thread-69709-1-1.html

那些都是性感淑女都有的打扮。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-26 19:54 發表   ' I3 B6 j6 a+ T
那些都是性感淑女都有的打扮。
4 F& M8 V" J  o7 C, E" a1 J% O' g3 p1 N# c% ?' E6 n2 a. I! u) i
今晚我要人吻我

姐姐的Honey吻你

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-26 21:56 發表   
/ v# S/ L  \! _& ~姐姐的Honey吻你
' V9 x' m5 h" {: U' c6 K

/ X4 Q3 ]- C, a) y0 H1 \: C好姊妹,你在做緊什麼

寫日記中,也寫緊歌