嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-26 23:21 發表   
) x' i$ B* W) s9 @謝謝你,待我家無人時或時機到,向姐姐同大家分享分享。
2 d) t7 U: v& q. \4 N" N
& J7 b( s8 D" a5 C: Y% h8 k
好的,但是最好不要拿家人內衭: \5 s4 ]0 f! f: m' ?: O' j& w* |" P
怕流下分泌

當然,用就用自己的寶貝

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 00:27 發表   : e9 H9 A$ Q  ~  `' G
當然,用就用自己的寶貝
0 R: ~) R8 [' J" c3 @
2 Z$ z# |6 f$ P3 Q- V+ q你會否穿上女性衣裙自瀆?

我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 01:06 發表   
. V$ Z( ^  K( ^8 a# y5 o# f我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧
9 ]. [5 G3 J8 W( q5 O( L
/ R/ `2 E4 e5 i6 k: ?Cd 生活會沈迷的+ m7 P: K& Q/ ]& F. E$ A0 f) ^* _# H
,也是會把自己心作了女八
' [+ g: Y# [/ @,最好把自己好好工作。# l5 `$ A' ?1 w6 w# ?
認真找個真正女朋友

但我想試試CD先

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 02:47 發表   
- b5 [2 b0 t( c& O) X& X但我想試試CD先
2 t" k- h2 |2 n+ ^7 y, p) M% g- h0 {8 h1 p5 o8 o
你身形如何?

有少少肚腩,正瘦身,其他的ok

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 08:16 發表   ( v7 U7 o! L8 H/ ]7 {$ q$ I  R$ Y
有少少肚腩,正瘦身,其他的ok
: R* `1 o4 _. L8 z. g  c

4 C% L0 U  D0 _- v你的jj 如何尺寸?

你很貪心想知好多東西

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 17:20 發表   
# g' q! C  K9 e+ q, C9 T! H你很貪心想知好多東西
2 ?* Y. ~7 q' x- C' n1 _, }
! i, m5 I+ {( b! t( Q  ~7 n我不喜太大的

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-27 17:55 發表   & n. m, ^3 s3 _
5 f3 F' p! C, i+ L

/ W% T0 }8 x; \0 i6 o+ X我不喜太大的
3 {! c6 K4 |" ^' Y; p6 L; ?
又不是太大

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 18:44 發表   2 L( R# R+ f4 \4 {, j% S  D
0 {' @# c- w7 V9 _0 v  `1 Z# p
又不是太大
4 d) ?8 A3 x. Q5 ^% @+ L; q8 b) B9 ]; D) o
如太大我受不了

你有honey就萬事足,我與你隔千里啊

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 20:00 發表   
+ D& M4 R$ ?3 L1 \3 I你有honey就萬事足,我與你隔千里啊
! ^7 Q* K  d6 @" @+ q% ~$ w+ e  N4 ?

& T, G& ^% ?0 M7 E& S我們在這保持朋友關係

當然,好朋友。

回復 2# Dolly 的帖子

開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口嘅地上,家人覺得寄怪,再睇係我個名,我返到屋企見到就知道出事$ [4 t* `% m3 }9 ~0 v$ y$ M1 t2 t

/ ]6 {( k8 {* b, d/ ?自此我買二手bra 同底,一定揾可以面交嘅妹妹

回復 7# kelly1983102 的帖子

早半年有呢個打算,但我家附近嗰D最少要四五千

[quote]原帖由 brabrabra 於 2021-1-28 22:14 發表   
; v! E6 j. a% a. E開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口

我同你都出過事,同病相憐啊。