嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

怎樣才更有女人味

其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,2 S/ F, {& e3 W0 n

0 p  [1 o- Y7 i* v* I2 B+ K9 M當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)* W6 v% K/ i! |3 V3 \# L

4 B6 P! x2 C* ~只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)4 H9 x; x1 K' U4 q
. u* c  r- F* y0 f. w0 H: \
所以為了下半身女人味,務求沒有100%起碼有80%

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 15:44 發表   
0 M5 E6 F0 C& W4 }# e1 ]其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,
7 [  K' l: ?7 g, \& j7 d2 R* |; ~  ?% v7 v7 o# F, A- V' N- @
當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)0 U1 W% J5 O2 w( o7 w
0 S: @9 b; g3 p+ a: x
只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)! t5 z% E# N# Q, a1 Y% N
0 J6 w& V& T$ Y9 K: C) t
所以為了下半身女人味,務求沒有 ...
% r% ~& D8 w! }, Q: ^7 [8 p1 g. ?' }: `' O
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   ! R5 G, z2 [9 G! f/ n2 o/ k

S4 d4 I: z5 b$ C8 _& d* \1 R! S- s7 B& ]
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
1 ?0 Z/ Y6 ?$ x
咁上半身呢?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

戴義乳,低胸,間中扮不知情走下光,是不是這樣?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   - ?% q' C  u  g# E- l8 l
$ C' B3 ^7 b& @9 V0 F# \( [% H

" _- ]* [( C( @/ @/ t買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
" w' ^9 ~' A/ E
9 M) f9 t- C. n* Z  U$ f
最好配合高根
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿了薄絲嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 19:14 發表   9 ]& D8 V# y+ T. K5 U
穿了薄絲嗎?
: k+ P2 Q$ u$ m
. I* O2 L' ?2 _9 p& J! ~+ I
要穿薄絲高根, 才能好看一些

只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 20:22 發表   
# z, b+ P$ q! w. s+ T只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。
! N) f* V, E0 p% t7 W: z9 H- c+ c! H6 _* x$ G' Y- b; s
下回想看我穿什麼?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 21:47 發表   ! a1 A; M* \/ p# |0 f# ]5 {7 e
* {0 D3 R' P- t! a3 J! n$ ^

6 ^2 o: f. C. t( ]; J! T下回想看我穿什麼?
" \/ b& `1 n1 l$ R; \7 a7 ?胸部?很豐滿嗎?雪白嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   1 _% G$ y0 X+ Y5 C1 o1 \
( ~& W. f( W; i' R: O+ H& W. S

9 n7 {# H6 e  F0 P$ d買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
& ?$ V( b% T; S* p$ u" }絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以* x( x+ g+ S) ~, l% }# U9 B

! F- o* ^) U' P; \" l4 i) _, `( y同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等

有無間唔中走下光引死麻甩佬?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 22:28 發表   5 q3 G9 o5 i8 f, k( v8 a7 |7 [

/ ^0 C6 @& S# R" p& F% `3 b) P! ^. h絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以
) I" a3 s) N2 b8 }9 d3 x4 R; s! y+ X9 |9 S% ^
同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等
' C" P8 ]0 P& }% _  `3 O4 D2 h

6 }1 |; ?2 s: @$ W# @你也有女人姿態心得

我新手真是要向各位姐姐多多學習

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 23:11 發表   9 K- N7 i+ E6 u7 f$ c1 Q& {
我新手真是要向各位姐姐多多學習
/ y0 ?5 @. d, \' q/ ?  v5 e& K; a
# s; |! h9 Z5 |2 S  ]當你習慣了女性內衭的軟滑. v; c$ A+ z. m9 B/ x% u: W; N7 m
和絲物的貼身,會娈常常穿上

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 23:06 發表   7 C1 c% C- n+ h7 L/ X: C
6 `# T1 Y" z; {$ F+ L
/ P8 ~/ `0 r& Z/ `( [
你也有女人姿態心得
  g* T% X) J0 l3 n! P+ \; h0 F
2 W2 o  s# [! h4 r9 B0 J我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止, F2 L$ c6 V4 Q) r4 A

! e7 I; D: u; j& [+ H/ H' |原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,7 A( _$ K" `. H

/ L5 @6 ^; U; A4 E. ^後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積經驗,咪到今時今日囉
: Q2 M4 T) e9 w( E6 C% _. x7 r* O% f) P, [: l& R5 j- B$ b

0 C, Q9 U! Q- `4 F. f  |
引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   
4 z7 v1 N7 J- F% d" x& E$ q; s+ ]$ T% _; x9 {8 A4 ^
8 G+ c" q1 Q0 w5 x4 _5 n
當你習慣了女性內衭的軟滑
3 Y7 X* X6 }6 t  `0 Y6 Z和絲物的貼身,會娈常常穿上
; {9 v' n% U4 C4 a' E
  ]6 S0 @, p& T; p. Q3 u( E6 Q& E6 g+ o4 L你講得冇錯,當你習慣左就停不了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-29 18:49 發表   6 W0 M0 c/ q( Y/ V1 b" I

8 }; r7 u. T. ^  ]/ H
4 U, [5 I; B) n9 x我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
% L9 f" w  |6 o: d& G/ ]) R- o, \3 F
原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,. O$ E( ~$ B* s3 t' c
" g  F$ p. I( P
後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積 ...
1 K, c5 @# ~& c! \2 E' H

8 ]/ m6 V! F: Y$ ]女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的" X& N! i0 l6 C# Z# G% h+ Y7 X

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   0 d7 \2 Y; y6 L9 x  @1 f2 y- g

( i( l5 R. S- p! A% Y, q# G: c0 U8 E6 w; v! S* ]! u
當你習慣了女性內衭的軟滑
- E- f( ~1 i; [# y! R和絲物的貼身,會娈常常穿上
7 S/ y2 t# g% r* n7 n3 V$ Z8 L+ _好,我也要學做個好女人

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 19:38 發表   6 [/ Z6 `9 |: R9 ^
5 t" l% M5 `  J" j4 s( W

- g- M- y4 t/ U# s女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的
$ @# Q$ e9 ~. |2 |$ n
& Y& {6 O% s1 q6 Q8 s
很舒服,我期待這種感覺

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-29 20:04 發表   - S7 ?* }8 S3 I' r: D  x
/ [% j" {( e# S7 Y0 d/ b
很舒服,我期待這種感覺
4 y0 N+ \9 P9 ]3 [. c, g$ {3 c7 ^2 ~6 g: z8 D" u
貼身之感覺, 坐下裙子包實PAT PAT
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件