嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

怎樣才更有女人味

其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,
7 K0 i; w  g' c+ V1 D
7 u5 u  Y5 p+ y6 u4 l/ f. f當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)
, k$ c. K) A; k+ }9 Q3 e# g. ]" @
* _, ]/ F( A0 [' M# L只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)
! z7 M9 A  R- W6 q$ h
+ k9 O# J& l( W+ Y所以為了下半身女人味,務求沒有100%起碼有80%

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 15:44 發表   5 b7 q6 l4 H2 n& Z0 i% ]
其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,
, R8 y7 p+ Q, Y  u, y* m/ `
" u, u* N1 S! Y! s  ~當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)
9 d0 W& `  H7 Q  X6 r8 e
0 d$ t+ V5 y' V* ]只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)/ s9 K. f9 L; f/ S+ \3 X
' R+ c) j  H$ P. u; ~& _
所以為了下半身女人味,務求沒有 ...
% F2 V/ E* w$ e9 m7 K
) _, s* i# p$ H# S6 W. {% d0 l
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   
8 X* i# G0 P1 e6 a" W
+ h- W# Z1 U  R" U- p( h" G5 Q* _' M/ G$ e# r
' C6 G( [/ d8 A5 T4 H7 N% f2 l& F: r咁上半身呢?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

戴義乳,低胸,間中扮不知情走下光,是不是這樣?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   ) d4 x$ _- c- Y3 d) i# j* Z

+ x7 w% m6 P1 x0 r: H8 G& |" h) e, W2 E" V9 f: k# ?+ N
& F7 z) E. _0 g$ |% E- ?, j( i' D; Q5 n, E7 W
最好配合高根
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿了薄絲嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 19:14 發表   
# S/ u1 \/ Z, z' P穿了薄絲嗎?
1 V$ ]9 w0 t" K

z) g3 M; ?# ]$ d, G/ P& r, O要穿薄絲高根, 才能好看一些

只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 20:22 發表   0 d4 m$ C8 b5 E, q/ D
只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。
$ O# [; a: K3 E9 s5 {0 h0 W3 h, r% j  P! N
下回想看我穿什麼?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 21:47 發表   ' e# k9 M# H! B/ P% x) l( c: y5 J8 C

! o+ {; c$ H9 X' m2 z8 R$ o
, h6 R3 ~! n; r下回想看我穿什麼?
: K+ O" R  O1 i* P胸部?很豐滿嗎?雪白嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   9 r! m4 `5 l8 i* `

+ z  `$ n) C, e  b, X4 R
: V2 w5 ^+ W4 Q! D1 B買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
2 O5 Z* ?$ r2 I' E5 W$ s
絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以
( r/ Z4 [: Y# b: t2 \2 O, a, K/ Q8 m
同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等

有無間唔中走下光引死麻甩佬?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 22:28 發表   
: a+ M! H( e- {' b4 I
4 j2 H' \  F' h  S& W8 I絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以
! M$ c2 H; @+ @% W7 p/ r, h' L7 n9 N/ l2 s+ w3 ~
同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等
8 N1 t, t5 g$ O8 b, o# O( e1 y7 `: \2 _9 O
你也有女人姿態心得

我新手真是要向各位姐姐多多學習

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 23:11 發表   
8 f4 M- T1 q, j, P+ g/ D我新手真是要向各位姐姐多多學習
. R" p/ p0 `5 C( w# w
8 j* @& ?9 n: P% p當你習慣了女性內衭的軟滑1 A( j# S  ]! o
和絲物的貼身,會娈常常穿上

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 23:06 發表   
) `  ?( E* @8 A3 _) y7 z- r0 [
! d# C$ L& v8 W* G
" j' H; m3 ?  Q- Y9 v' c你也有女人姿態心得
$ \4 `( R+ |& f1 O9 {* r+ {0 @  }
2 i, H8 I: {0 S6 J/ m% O
我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
. g! [' Z. _9 _' J5 ]$ T, U) J, t) J# @+ u* V
原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,
+ s2 x9 t* _2 L3 H
7 ?9 @, J2 |, D( p* j後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積經驗,咪到今時今日囉+ Q, S6 w/ D6 F3 A: y

7 Z7 p' {; R% w5 I( }
+ L$ D! z: B* r4 o6 z  E
引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   
" ]1 @4 N! k1 e3 S4 V
( A! u. V" w  U+ Y" D2 ]/ ?" F6 A7 W& H' c; x5 R: a. w
當你習慣了女性內衭的軟滑: W" h' P2 j) B- R7 l5 @* v
/ ]9 ]& @) V8 \+ q: w
' K3 c; E1 d5 i你講得冇錯,當你習慣左就停不了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-29 18:49 發表   
. u$ O& J+ W" @4 b8 t2 I/ b3 t- g( }( x, c

( z; v2 _7 W1 J$ M我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
% n: q$ b0 u# S& v3 U, i5 H  q) s' U
原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,4 J; M0 l$ v; D; T: l5 O& x/ \

, z0 r+ s- F& J0 H後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積 ...
& S) h- S0 x. o+ D- P! x. W2 u# U* k% E# O# P3 u. r! l0 K& w
女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的% J& {: Q8 [% s* l5 a; t

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   % m5 b. K, h  z, o( c0 |( R
: y' r5 F# H# B

0 l2 m7 R1 s9 z3 z* z6 `0 L5 H當你習慣了女性內衭的軟滑4 Z& {% u5 r9 @7 [& r8 r1 W! g4 E2 F
! t) r+ M, C, u* g
好,我也要學做個好女人

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 19:38 發表   
2 V6 d% C7 h+ a4 s& g7 q
- c3 ~! L" _: x$ v: o/ r  s8 I
$ Q. u& A' i* M. m( R. T+ Y3 k' V: T女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的
( [. V9 G/ m$ r1 X
, }8 Z+ ^' y  L- c" `# |' S
很舒服,我期待這種感覺

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-29 20:04 發表   3 v! t4 W# l  p" _" S' {/ J9 Q5 {3 B
5 q) b! p6 c) H, w" U! m5 x2 a1 O
很舒服,我期待這種感覺
' \" W& {8 z+ m( q  U. |% p$ F
% V# E1 H, l. U" M7 j! w5 }8 N6 Y1 \
貼身之感覺, 坐下裙子包實PAT PAT
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件