嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

怎樣才更有女人味

其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,
: s8 s, N1 C: T3 P# M) i$ h/ y! `: U* Z, ^! k
當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)
. k. @; m- G% Z; V  E$ @& j
! @# R1 k# N4 S$ [5 P3 F! @只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)
9 y7 L+ b6 s; n: }- i! \7 G- k8 {0 ^: {! D
所以為了下半身女人味,務求沒有100%起碼有80%

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 15:44 發表   3 G8 @' [- O7 I* O( v  Y
其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,
% L0 X, B9 ^# a2 u9 n/ D8 N# F
當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)
8 R7 m/ }+ C; k) K
6 J( Z0 `3 h' n只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)
9 t) E# m5 U# l! g3 v$ O! @( X8 N8 g3 ^, |! V
所以為了下半身女人味,務求沒有 ...
, N2 M) a5 c) k: U, q
6 K3 V& ?0 V  c5 ^! }! {) v
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   % a) _/ S% C  m/ Y

1 q5 n; }, p& ?! [- l% x
: k" a, O; w8 t* G( Z+ g買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
6 T! @% r  Z; f* S& K+ C1 v咁上半身呢?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

戴義乳,低胸,間中扮不知情走下光,是不是這樣?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   
, R9 v% t' c: x: ~+ A0 Z8 E
; Y$ @& M9 W& ~$ C; }* _
5 @4 k3 u0 C, n, i買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
" |; F$ a0 C: M, \' v- i  @
) p9 z4 t' j6 _7 y% |4 [6 Z最好配合高根
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿了薄絲嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 19:14 發表   ; O+ W8 C8 ]8 m, o0 z4 D
穿了薄絲嗎?
2 X! t/ g& e  j9 Q9 M
% E5 F5 V9 _9 _( y' h! j1 N3 s
要穿薄絲高根, 才能好看一些

只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 20:22 發表   4 d3 j9 D" q# Q" p' K# F. J, |+ u
只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。
% _. r8 w0 H$ L, n! x1 \- S# N  F( S( R, m) }
下回想看我穿什麼?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 21:47 發表   
) _" A0 A( o6 e& `; P) b
+ c9 H. G: H. @- {1 Q* Q0 _$ S- k$ P/ x
下回想看我穿什麼?
2 [8 y  A) O4 t, |
胸部?很豐滿嗎?雪白嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   / R- s: q3 b, `( I  u4 {; ]) K9 s; J

+ Y( J, w/ Z! s7 o; l/ C% K; `- Z0 K: s8 o& a
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
- J4 o  l. [: b+ X4 j6 T" T- Y絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以2 M5 `& w! Q) X4 V

- s! [9 `2 z- Q# Z6 o0 D  Q+ R同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等

有無間唔中走下光引死麻甩佬?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 22:28 發表   7 A9 i8 k% {/ @+ B' ]; |

0 O& @" }# u" y# `2 ?' u絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以3 f  J0 L- h7 n2 q. l

3 e/ V. w+ ?* }1 W同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等
+ c' b" k0 R: b* {" z$ L$ K. e( R8 c7 F/ T) x# @- t) V
你也有女人姿態心得

我新手真是要向各位姐姐多多學習

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 23:11 發表   4 v( \/ A; T0 v8 x: A. |
我新手真是要向各位姐姐多多學習
' u' ^* C: l) A  w9 X* C
$ y  t3 |5 G5 Y8 a
當你習慣了女性內衭的軟滑1 [, T1 H# _- Y5 j8 `
和絲物的貼身,會娈常常穿上

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 23:06 發表   
3 y1 m/ K( J7 b# P+ S" U7 V, \8 `) J4 W. \" b

|; `- K" z5 |) k0 y4 i% R, G2 O你也有女人姿態心得
* I3 r5 T! f; g* _
8 y- }( d& I# H$ B$ C8 M我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
  Y  G- D+ c6 |  M* _- u+ \0 C
: F" {9 b$ v7 d8 B) \原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,
0 v: M1 s1 P4 q( Y5 R$ b1 r& w2 f( j2 U5 S1 r% i
後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積經驗,咪到今時今日囉
8 d5 M& a) t1 h' c& M1 h8 R4 P. U- S: s% s

( l; y, c9 Q2 f' D- ~4 `4 q/ i! I) f
引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   & t/ u4 C; Y4 F  V
- {: Z6 x" D6 k/ L

- D: T$ H( K+ Z- v" j' o當你習慣了女性內衭的軟滑4 z' ^9 A2 ^6 J2 j
和絲物的貼身,會娈常常穿上
7 r* R8 B$ b+ S; j  K% r2 i& O1 `3 `+ ]& F+ q
你講得冇錯,當你習慣左就停不了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-29 18:49 發表   . R% W+ V% E4 s5 b7 U

3 Y) D6 j( Z, m
4 @# U8 U: [; o5 A& X( @我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
- n, I6 a9 M- x/ W# k2 @8 ]7 ^9 y; n8 W$ Q; u+ b
原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,& G, ~  k. V! \" E. U8 A0 ?

$ b7 I7 F# x5 s後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積 ...
6 U5 l2 ~0 ]! W6 d6 R" T. s; Y

* \9 J, u' p$ O女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的
7 A% A' R" G3 C# I+ P

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   
7 G+ s. E9 C; T, o* D# M5 ?1 w. }

4 B0 N( H9 D; n% e  m3 I當你習慣了女性內衭的軟滑
, L$ X- T9 C6 D4 F. z  I; q0 i和絲物的貼身,會娈常常穿上
0 w: d+ Y* U( l
好,我也要學做個好女人

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 19:38 發表   - i" P: v" u3 x7 g7 k

7 A1 H& ~% i; Q7 ~& v
/ e1 d" [( }& W( Q8 Q7 T女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的
: P4 u! e8 _' n- o/ p1 p5 W
- I0 a; I: i6 K
很舒服,我期待這種感覺

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-29 20:04 發表   ; Z( H3 c* v* R9 f# B# A
) H+ T8 I/ w$ K( \! Z6 \: ^
很舒服,我期待這種感覺
% R8 L& z7 H9 K+ q
/ s; j' x; |! X3 j  x6 e貼身之感覺, 坐下裙子包實PAT PAT
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件