嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

怎樣才更有女人味

其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,/ V  i% k- H7 F: B
( E/ U. j1 m/ Q9 ]( m
當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)3 W. `7 A! e, h2 D: I- |
% X9 s4 q/ W" \: @& l/ e
只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)
3 r* e/ C1 ~" {6 `) m: d! z) ^% b, b2 ~; H; ?( E
所以為了下半身女人味,務求沒有100%起碼有80%

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 15:44 發表   + \' [% ~, u- C8 E0 }7 b2 a
其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,
& Q. m6 `, a' A! _  V; h( ~" [- \: b0 R' p
當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)
" s8 g/ O. u  P( h+ O+ a' T, O" N
只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)( N  `& Q8 a. W- P

( F" \. P- W6 ]所以為了下半身女人味,務求沒有 ...
8 [8 I" j! k6 G' s% [0 Q3 S$ R

/ ?0 {9 B% t/ @3 r+ ]- w7 a9 W買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   6 |6 R* ]$ t) \  o2 {" R
% T: e- v( u8 D  T% s: x! m% s
- j8 U4 Y* @5 k# P8 n* V; w. ]
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
0 s# C8 P  [& |6 l% o% z, U9 y( k) k咁上半身呢?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

戴義乳,低胸,間中扮不知情走下光,是不是這樣?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   1 U! f. I" R+ j! _' y: p! c( [

& l( [+ z9 D  x2 I& C2 B/ {  \
$ }+ r" g- R- `0 E. e買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
" u: ~5 t2 A$ r1 g6 b
( J' a+ F( u1 c9 @
最好配合高根
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿了薄絲嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 19:14 發表   
2 C8 W# v& z2 a- b) C! `1 X穿了薄絲嗎?
+ b6 ?7 v# n/ W! y+ X+ X( ~0 g! z4 f
要穿薄絲高根, 才能好看一些

只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 20:22 發表   
0 o' \. D. R7 o9 n& k* d" W只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。
0 v+ ^6 I! g1 K; p. \8 E/ b
4 }& v2 ~' t9 d9 R下回想看我穿什麼?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 21:47 發表   
3 j2 l* L) R' M8 B9 x7 |, j0 Q6 U/ e3 R9 l+ E1 D9 T
: R% C$ j& i  y6 h% c) ]
下回想看我穿什麼?
# D: Z0 Y) j& G: z. i
胸部?很豐滿嗎?雪白嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   & i8 a* f, N- _6 t
7 w: u+ _0 w5 x. v# b; d4 X
7 [9 t" _5 y5 P. p7 F: ?0 n
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
- t0 V4 Q5 v7 e- O  e1 r
絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以
; w9 s7 P* @, t) v; v* g) f
6 D- W3 p& W$ z2 {: V- d; f同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等

有無間唔中走下光引死麻甩佬?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 22:28 發表   ' w1 u. S) C! R$ i9 F' F# ^9 y

5 J/ Z# K; `1 ?4 h6 ~0 h絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以
& r6 i* L, m6 l7 b$ G3 O6 V
' D2 P+ a4 A+ c# @同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等
- s& y8 b" A) O2 ]; D, q2 [: t
) P% f% V7 y3 f2 C; |' a* }你也有女人姿態心得

我新手真是要向各位姐姐多多學習

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 23:11 發表   
* P9 m) y/ _3 O6 O: i4 l我新手真是要向各位姐姐多多學習
6 t# I+ u" u4 K8 T. A( L2 z8 E+ \. A+ _. c3 ]
當你習慣了女性內衭的軟滑& t9 X9 b4 f7 y& h2 t9 e
和絲物的貼身,會娈常常穿上

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 23:06 發表   
5 K% \/ W: S9 U0 Z( |! k0 x! O/ T2 ~

& [- d" i* j  ]% g: W& ~# ?4 ^你也有女人姿態心得
# u9 \# P" b  X" O* B: S/ f) G4 p3 F- `
我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
4 L$ X! t. q  \; n, @$ I/ j/ ]/ y; R8 d6 c4 |1 H( q$ S( A! A
原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,
  _- c- Z8 g+ L* b/ K, z( T5 }- R
2 K! p! j& h% }後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積經驗,咪到今時今日囉
" M1 {4 _) R9 L+ Y: b$ m* C8 r* ~3 ?

m% _+ m. Y6 Z. r0 Q, v* G
引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   2 ?% J7 k0 T: h
' i. N( j1 F  W

7 M% x( c" @1 e& @$ V4 w) R: i當你習慣了女性內衭的軟滑
8 O' |7 x; [$ C, H和絲物的貼身,會娈常常穿上
$ y% d( |+ R* w9 @0 A& I4 Q

6 C9 ~* P" ?2 E$ P' K你講得冇錯,當你習慣左就停不了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-29 18:49 發表   
$ n' h( w1 L4 G' p7 `0 t. G( O  y+ b/ f6 b3 m' a5 a& T' `
& M0 E, A0 `* z& x
我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止7 r8 v1 v, e, @; y

0 z, A+ Q4 f2 g$ z  M原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,3 [! S! P- B' @1 C6 z3 Y
* Q* M* T5 ~1 p' z
後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積 ...
. K5 J. b) l6 D. I- S$ O+ u
: T# q, _( N, L
女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的8 ]' M1 \/ A. }4 ^' Y

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   5 m% M8 ?7 r9 M2 }6 D+ \! g
: T& ^. L/ G( e2 z1 b

6 e3 j1 r8 r& M當你習慣了女性內衭的軟滑( H1 D4 D7 ]1 W8 {& H0 F$ n
和絲物的貼身,會娈常常穿上
2 }) |4 j4 V. V& k$ w$ Q$ x+ @7 ~
好,我也要學做個好女人

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 19:38 發表   8 E2 {' @# [- Y& g) A/ x
0 p- \+ D5 d  F  M
, Q  Y- W- U* f3 c3 s
女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的. L* x  }1 }$ q
4 f% l3 [4 L; f! t9 o" t很舒服,我期待這種感覺

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-29 20:04 發表   7 D4 w) G! A; h6 ?  z  \
$ }0 U% h, V; H3 g( Z7 f& H
很舒服,我期待這種感覺
5 v3 |5 l) L1 z/ n" X2 ]# ?
' E7 Q& {8 o/ t
貼身之感覺, 坐下裙子包實PAT PAT
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件