嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

怎樣才更有女人味

其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,+ `8 \, A! r$ c  H/ V7 m, U# k

5 j1 C7 u/ }5 }  _當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)* k8 y4 j0 }0 w+ ^( B& ~0 v

8 H& W3 H& x& V' z0 [/ G# `只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)# b  ?2 o- ^$ _1 c/ t
$ ]$ m3 r/ I. `8 R
所以為了下半身女人味,務求沒有100%起碼有80%

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 15:44 發表   ; k6 o" X/ w$ I
其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,8 u/ c) E9 ]8 s' l9 X$ i) v. ^$ \

; @3 P  s/ a& P" X' v當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)) [! h9 @( X/ Z1 s. W& r( G
& g# {. ^; X+ H- R* P
只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)* Z2 L0 n: i* G% {: g- J- k

! z6 U" s8 _5 E所以為了下半身女人味,務求沒有 ...
  p8 m( g+ d  ]0 M

, {* b9 q# B; g: ]1 ^+ E* `# u0 q( y買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   
) `  @- H' ~  V" E" a! d, V
% `/ N7 q9 I0 B9 W. p) @% a, x" d, K+ X/ k  p" I' y6 e0 S" ?, K7 |
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點
8 I: Q+ p% [5 \2 j9 w$ ?
咁上半身呢?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

戴義乳,低胸,間中扮不知情走下光,是不是這樣?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   
8 `. {' V; U. B; T) A; V
% p8 p" M5 R8 \) k* A! l0 K# ?9 R$ ?( o, W
1 ~' s1 t2 S4 P' a) R9 M; ~0 W/ _' s
最好配合高根
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿了薄絲嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 19:14 發表   
6 \' t! W* T! I# k穿了薄絲嗎?
! [! f' i, I* G/ C4 R: C6 c7 \" @  j
要穿薄絲高根, 才能好看一些

只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 20:22 發表   * J+ g; C4 {  f, Q" A' `
只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。
2 i# C: x, Q. P8 j8 V* \
" O, F' n9 |& Z. ^下回想看我穿什麼?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 21:47 發表   7 Q3 d- ~2 M' Q1 {% G4 x9 ?
) J" l( \9 Z! Z+ ?2 J" k
2 s  b( S1 Y! n! P
下回想看我穿什麼?
1 i5 G$ m& g4 _! J3 e/ u; @
胸部?很豐滿嗎?雪白嗎?

引用:
4 Q' X' W9 w# t: H6 r+ L  e$ Y3 u& o5 J
6 B: l1 d8 J4 p! i2 I( Y# q1 O3 |# `
, K! J( W) ?8 P5 j  l
絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以
* C5 M" y% v# U" s9 V
! v# J% U; A- F  ~& V; U同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等

有無間唔中走下光引死麻甩佬?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 22:28 發表   " B6 u) j4 g3 q) N

/ k9 d/ q! Z4 u5 ~% @$ Y絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以
0 g/ f5 }  n& N  E* W2 G
& [9 g- F. v, p& g) H, l3 L! {" w/ L同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等
7 Z7 t9 c* ]# X4 w0 ^! M, I1 E# D2 d& d
你也有女人姿態心得

我新手真是要向各位姐姐多多學習

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 23:11 發表   
* Q# e% L! U  t' O/ _% f9 {我新手真是要向各位姐姐多多學習
* a8 D3 S% q0 l5 _& H, N6 P0 ~4 C  d
當你習慣了女性內衭的軟滑
4 w& o! Z2 M, }) u" o和絲物的貼身,會娈常常穿上

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 23:06 發表   1 i# u  Q' K1 p; Z' m
) ~! Z& _, F1 ]: t  e
/ h) `5 ]2 a1 p! S0 G- [
你也有女人姿態心得
8 u- ]; c- {' G. u: U8 {- b; T- V1 ^; \
我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
+ Z6 [5 C. [3 M' \2 y. f* \9 f: f- L, @: ^' z
原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,' w9 N' y; f5 \2 m- ?8 D
, w- m- ?$ O: h7 U: E) ?$ ]
後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積經驗,咪到今時今日囉) I$ F- Z  x9 ?! t, W% R' Q

" z! X* C' ~# D( g5 T5 \& E- Z  L* J/ Z: _, ~/ O+ k
引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   4 b! a6 G7 x1 @. O

$ E' s8 }" V: S5 a' o7 T  O8 n9 r$ B1 F1 c) i# f, y; ]1 _
當你習慣了女性內衭的軟滑& @. k- N2 x% H: O# g' j$ |
和絲物的貼身,會娈常常穿上
: V. J* R( b* T9 G% V- ]

+ G2 @# U& s( R* c0 c) N3 [/ A你講得冇錯,當你習慣左就停不了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-29 18:49 發表   
! B8 b( e( a8 w6 j, u8 G' I7 r- u- V! \- f
! ?/ x; Y/ t& o, {
我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止$ J  G8 n% R. D

( t: L0 u% v9 ~' L原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,; O6 }+ v" D7 e5 k0 t

, u3 F7 _) g# X0 p; k1 l後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積 ...
7 P( g8 ?; G4 A$ l& O! T
4 [& K1 M6 N  m# t
女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的0 V# M4 C" }' A) i4 R* ~

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   
2 ]9 o9 u+ c+ K) M; ]6 v; r- H
0 {' S/ |  i2 x* t/ m
( T+ y- U7 B1 x2 s當你習慣了女性內衭的軟滑
( }0 M5 d+ x% F7 j$ f) @和絲物的貼身,會娈常常穿上
8 ~( L# `7 R6 w" j0 a, H4 l好,我也要學做個好女人

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 19:38 發表   
2 A: x8 h& H0 X7 H) ^) |/ c7 H
% y, U( u6 ^, N$ l9 ^1 N( w4 b2 T6 g/ s7 Y. K, o( ]
女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的
" D* m% _3 w/ E- O# m; ^0 c
1 o' ?% L2 q5 L+ v/ L4 T很舒服,我期待這種感覺

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-29 20:04 發表   1 ^& |+ @2 B% _' D  ~

* U% K$ H! A2 O) \很舒服,我期待這種感覺
' v6 K% ?) G( b$ p

# t! O# q, L7 V, p貼身之感覺, 坐下裙子包實PAT PAT
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件