嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點解d 直男同我出完街就唔delete 我

點解d 直男同我出完街就唔delete 我

如題: b8 ]$ e. B0 ~3 M
已經試過好多次
* r2 |' M* \! V7 o6 ?2 u. p, }! Y( R0 i以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵
! `- d. \4 u1 Q1 g: `9 D) \3 t咁應該係我問題。, V$ a9 |* H2 q) N5 d
始終cd 得唔夠好,唔似女仔
8 G8 Y  t6 G; E0 ?. U唉,搞到冇哂信心
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔關你事的,直男多數都是這樣
wechat me if U like me:wasabi44666644

好多時直男睇野有完美主義, 以為CD都係好女仔, 同女仔一樣, 只不過多左一條JJ.' n4 M  t; z+ }  }6 }8 W/ U
而唔係傾向  CD其實都可以是一個好男仔, 好佬既身型或者有其他男性性格.1 M) E  Y* y: p3 ]+ S: @8 d
5 M  H8 c  w' f! D$ A2 e$ M
施主, 你醒覺罷啦.

我同你相反喔,跟cd出完街,佢地都block 我

我是傾向女仔的妹妹,未有約出街經驗,重感情,談下心,有興趣PM下我啦

咁要真係反省下; A# d5 H* C2 G% z' c# Y; s
係自己問題定係佢地問題$ \$ s7 b9 i8 @
不過通常係自己問題多D
$ H7 }" k* \8 i2 M. b" N" P/ n9 L: e0 m0 W. D# o9 I
不過有D直男反映
  `3 g4 K9 D$ J( f如過太耐無通訊
6 `8 l$ g$ V+ aAccount 會自動 block
/ P0 v7 ]9 N  K" l都係因為佢地要我加番佢地才知有咁的事
, f* X( v0 y: c6 \: ]" {# R
& i: |- c$ N& V8 _: w- }[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2021-1-28 18:07 編輯 ]

唔關你事既,9成直男搵得偽娘玩都係為左出野姐

引用:
原帖由 kittykittyhk3 於 2021-1-28 16:57 發表   
. U, u5 K1 c# J2 B  ~( f如題
& u5 a$ G6 G5 B已經試過好多次: ?$ Y$ N, P% \- ?+ E, J
以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵
/ E, A! d* d/ R5 x; r: j咁應該係我問題。) ^- y$ Z0 j0 u% Z/ y# h
始終cd 得唔夠好,唔似女仔
9 D" f0 a, t" ~2 v9 A唉,搞到冇哂信心
& [2 e; G" b- ~; C  ]6 r' N- X& w) o2 k# U
好多真男是完美主意, 期望我們CD , 像似日系AV 女,

直男多數都是這樣

我識咗你幾年我都冇delete 你喎!

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-1-28 21:28 發表   
; Y! `) ?4 `; V9 `直男多數都是這樣
" G( Q# b, M! `7 A3 `
  i3 x" S! X% G9 z
同意,有些直男夢想,cd 位位也是美女

又不是每一位直男都是一樣的,可能你還未遇到一個對你好的

我都有呢啲經驗,不過冇你講咁多,10個都有2個約完之後唔會搵我,不過未去到delete咁誇張。好耐冇同人出街了

男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。

反思維用直男角度諗野( U& ~' r, O) E& e. B
可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 cindyhk 於 2021-1-29 11:32 發表   . o# y6 S% R* _9 S7 I" w4 g) ~/ A
男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。
( [0 ]* e: w3 T" C& p

7 D8 A" w& W! h4 W3 C. G也是有这可能,或是不肯陪去賓館,他們想即食
6 N1 U3 T' F  ~6 m但是我也要合眼

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   
* T/ G" ^9 M! [6 |7 X反思維用直男角度諗野3 ]* W4 _' {8 f9 p
/ J$ w  S: ]9 H2 Z, R/ ~

+ J; A) B0 g5 s1 _" j3 |同意美女你想法,我也怕有些男人
& R: X" M9 K% Z) P7 o$ s% }: @常常微信來% [( B) G7 u  p, W1 @- U! Y
我怕身邊人知道

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   
7 P3 _& v2 I/ f/ `& a" _反思維用直男角度諗野' n# q# @: K% _
1 y  y3 I5 W" |& L: }) I9 ~
如果是這個原因,可以在壇內通訊
戀戀手機 App https://hkcd.space

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。