嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點解d 直男同我出完街就唔delete 我

點解d 直男同我出完街就唔delete 我

如題4 e# i0 o4 K9 u3 T; ~
已經試過好多次# g6 e' u+ P. V: B4 u/ G
以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵
& P  y# }& P' K0 i. P咁應該係我問題。- \: O  \. ?3 M$ Y
始終cd 得唔夠好,唔似女仔+ X& m. K# A  f( |5 `. {$ o. G
唉,搞到冇哂信心
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔關你事的,直男多數都是這樣
wechat me if U like me:wasabi44666644

好多時直男睇野有完美主義, 以為CD都係好女仔, 同女仔一樣, 只不過多左一條JJ.- _0 e, f0 k- F8 `, T
而唔係傾向  CD其實都可以是一個好男仔, 好佬既身型或者有其他男性性格.& g9 D4 ]7 z( Z4 S. n/ {
' P( K0 b, @/ N( b
施主, 你醒覺罷啦.

我同你相反喔,跟cd出完街,佢地都block 我

我是傾向女仔的妹妹,未有約出街經驗,重感情,談下心,有興趣PM下我啦

咁要真係反省下: b1 q! ~, O. }$ a( n* \
係自己問題定係佢地問題
* j" d! V3 u8 x9 W不過通常係自己問題多D) L1 r9 ^8 E3 ]- G5 t

& F8 p% i, B  J+ [. r不過有D直男反映# Y7 y- \# T% e" X& s5 ^5 N+ f
如過太耐無通訊
3 d3 x1 j3 H4 S5 @# LAccount 會自動 block
& l9 c! e  @4 ^5 ]# H/ e都係因為佢地要我加番佢地才知有咁的事% _7 g+ t  R3 [9 _0 S$ n, ]* j6 i
$ T, q% {) c3 m, h/ a

唔關你事既,9成直男搵得偽娘玩都係為左出野姐

引用:
原帖由 kittykittyhk3 於 2021-1-28 16:57 發表   
7 g" l) x" d( I( T4 B+ T/ m' n如題1 L; J3 a  k5 u- y# r/ i) L
已經試過好多次
. u8 [4 g: _; ?1 E以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵* g; B1 N, q& H: j" k) f) R
咁應該係我問題。+ ~! u/ R  b& n* G
始終cd 得唔夠好,唔似女仔
6 n6 d; G: ?) O唉,搞到冇哂信心
' \5 Y0 G+ j. I* `1 {1 e
  v  r' l1 l" `$ j! L好多真男是完美主意, 期望我們CD , 像似日系AV 女,

直男多數都是這樣

我識咗你幾年我都冇delete 你喎!

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-1-28 21:28 發表   ! V8 z1 J  y$ r! r7 A9 Z* \
直男多數都是這樣
7 F1 b* g9 q' E  t4 b2 x( e# p
+ ~- s! b  K$ U+ @* i$ h, i
同意,有些直男夢想,cd 位位也是美女

又不是每一位直男都是一樣的,可能你還未遇到一個對你好的

我都有呢啲經驗,不過冇你講咁多,10個都有2個約完之後唔會搵我,不過未去到delete咁誇張。好耐冇同人出街了

男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。

反思維用直男角度諗野
2 @! |% c: ]1 n" ^/ i! A+ h可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 cindyhk 於 2021-1-29 11:32 發表   3 Q1 E' G9 ]6 H6 i- j8 s7 r. S
男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。
  B5 f3 {9 W( x( i% [' n

5 |' a1 b7 b5 A8 a  ]: @也是有这可能,或是不肯陪去賓館,他們想即食
4 H& f+ A* b0 J) d& r但是我也要合眼

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   
- d8 P8 `- P, c3 I& d( S8 c! d反思維用直男角度諗野
: M' ~% i4 Y% ?' K7 q可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
; Y2 D& x4 y) l# G8 G: M
$ w. k" j- g% g) t# C# l
同意美女你想法,我也怕有些男人' f4 w& I# r& h- A6 V
常常微信來; t8 [# u6 a* M. F" [) P
我怕身邊人知道

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   
6 J$ s! {% Q. t& D反思維用直男角度諗野
) X0 z% S5 c% ~: B% l5 u* O可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
& T9 i& g5 w; N% C" q( }" B如果是這個原因,可以在壇內通訊
戀戀手機 App https://hkcd.space

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。