嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識全妝色色cd

想識全妝色色cd

我先自介
8 V2 t7 D$ V8 E2 B3 D" |2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)3 W- J0 p% H, u8 K4 Y" Q  D
特別喜好:好多 tg傾
$ t( n6 o, U# U$ [4 a, f2 N: c4 e8 Z% u2 p. {& C# w) ~6 p( D
想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
. N6 E# `# W* H# w4 k" ^  p% P1 d
4 o3 Y: q( P5 y. z( l直男唔洗加我 thanks
5 q. W4 I1 M& N( q0 K" V1 @) x9 P, X" l4 d+ _9 j" k7 }
覺得好的就按一下感謝吧~~

喜歡如何打扮的色色全妝cd?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   " t$ `3 o9 ]) S& C
我先自介
) Z. n# V1 v/ \2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)
) N% J3 c6 z- _6 s特別喜好:好多 tg傾
+ g" e0 ?! e4 ^3 V2 n' N
( O2 A% I. a9 S想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
% a2 I! b& z3 A7 [  {

" [: s- T, k1 R直男唔洗加我🙏🏻

你喜歡女生如何打扮?

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

這樣的色色全妝可不可以, t3 X+ E9 r. a5 f2 P+ r" {' Z

9 f2 z4 r5 {; f/ t5 Z  v[ 本帖最後由 siumeci 於 2021-2-6 08:28 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

想色色全妝CD如何打扮?

一定要全妝? 半妝得唔得5 V4 ?2 J3 A/ x# [+ V
我鍾意我化左邊面定右邊面?

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   , A" t7 }# j$ ?, m: d# N) S
我先自介
' j5 ^2 K% i1 E5 o- v6 M2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)
% y" a% v! |- B特別喜好:好多 tg傾4 m" I6 ~$ p# t. J; Y/ c' d

- s0 E& ^' D2 _8 R7 E; [% B) `$ W想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
4 A. t/ z$ y; a6 c& `; b- S" B
: {! q2 t2 k- d& i% u直男唔洗加我 thanks
2 ~" `' ~8 u( I$ ~: z5 d6 o

* s' V4 k' j# M- l4 L6 q6 g你都好有條件, 點解唔CD?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-2-5 21:01 發表   
3 {' D0 e/ `+ S喜歡如何打扮的色色全妝cd?
# n7 I+ O- [5 u3 d5 t) s
點解個個都咁問

引用:
原帖由 Carsonboi 於 2021-2-7 02:45 發表   4 V; n2 Z0 u* R7 x0 a# Y7 y

p' T* ]6 v1 S2 L點解個個都咁問
9 C5 v% g5 P/ T  ^: M$ J論壇經典留言
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 1# aklo 的帖子

你這個外形,簡直尚佳的cd天賦條件呢

回復 6# siumeci 的帖子

妹妹好吸引