嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識全妝色色cd

想識全妝色色cd

我先自介
! q9 h, [, J  p5 r' t" k( @' s2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)- W8 y5 {! \' J* k- p! Z+ [9 @" R/ e
特別喜好:好多 tg傾
2 t- z: \* A& k7 n& \0 L( k; ^/ W) M
想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
; l2 i" L5 I( H/ p% Q0 \+ |$ r" l0 x* B3 w0 Q0 `- `# g9 w  B) i
直男唔洗加我 thanks& t) ?8 [5 n; J8 a, t" o  A: o

# T9 f5 B" u  S[ 本帖最後由 aklo 於 2021-2-5 21:15 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

喜歡如何打扮的色色全妝cd?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   
2 D8 g. }: @$ D) M* O$ w# S我先自介0 h6 K: a8 q# A3 q
2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)5 n' {, ?1 ?- L# L
特別喜好:好多 tg傾3 Y" }# M- i6 I& M+ ~9 Z

% p' J. b1 n- \1 w5 e想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
  S) q4 u  b3 b
$ S- K' C4 K. _. }直男唔洗加我🙏🏻

你喜歡女生如何打扮?

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

這樣的色色全妝可不可以9 e2 L; J# C% `! Y- z. z
- x+ L! }0 y0 F3 h8 i- K
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

想色色全妝CD如何打扮?

一定要全妝? 半妝得唔得* ]9 [; ?. M  W6 I. a' i
我鍾意我化左邊面定右邊面?

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   8 N" ?; t( ]4 j3 [0 I
我先自介
  Q: Q9 }4 q7 l/ i7 O  @2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)$ d3 F" N4 s/ _+ x& }$ y. J
特別喜好:好多 tg傾
/ n4 X$ D# r! N% M: [, T, e
3 f$ @8 f( [6 x/ T9 E8 Q! c2 ]想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)+ E7 \$ N, O6 q$ Z

) [) u/ I' @& ]8 f7 t: R直男唔洗加我 thanks
9 j& q- e/ ?. |. E, z! m7 R! I8 w1 O8 w) H
你都好有條件, 點解唔CD?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-2-5 21:01 發表   ( X; I. d- ^3 I) f+ L6 q; ]
喜歡如何打扮的色色全妝cd?
( L. _% q2 F8 S點解個個都咁問

引用:
原帖由 Carsonboi 於 2021-2-7 02:45 發表   
$ }: D# E, t0 d7 t2 o' b2 W/ b. q# q5 l
點解個個都咁問
5 [( O" G! W& o: b5 k
論壇經典留言
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 1# aklo 的帖子

你這個外形,簡直尚佳的cd天賦條件呢

回復 6# siumeci 的帖子

妹妹好吸引